איך זה קורה לי?????

איך זה קורה לי?????

קמתי הבוקר ואני לא יכולה להזיז את היד היתי בחדר מיון(שביתה) ואמרו שזה דלקת בכתף ושאסור לי להרים שום דבר לשבוע נטלי ומאיה נראות לי קצת מתוסכלות הם לא מבינות למה אני לא מרימה אותם ובכלל שבוע????? הרופא אומר לי שהוא רושם לי חופש שבוע איך חופש אני אמא!!!!!!!!!!!!!!!

nush1

New member
אוייויוי...

לפחות נתנו לך משהו "שיעלים" את זה? חופש מלהיות אמא בטח שלא תקבלי ואת בטח גם לא רוצה אבל אולי מישהו קרוב יכול לבוא ולעזור? להרים קצת את הבנות ולעזור לך? תרגישו טוב

העזרה בדרך

אחות של בעלי תעזור מחר ועזרה היום ואחותי באה לעזור בסוף שבוע טוב שיש משפחה תומכת! וחברים שאכפת להם!

אוי, נשמע קשה נורא

מאחלת לך החלמה מהירה!!!! ובינתיים, תהיי איתן הרבה על השטיח, חבקי אותן עם היד הבריאה, ואל תהיי גיבורה מדי - קבלי כל הצעת עזרה מהמשפחה והחברים.

מתרגשת

New member
בדעה אחת עם מדהימאיה

וכמה שיותר עזרה יותר טוב... נטלי ומאיה לא יזכרו את זה והכל יחזור למקומו בשלום. בכל מקרה אני תמיד ממליצה על
ים לעידוד הם תמיד עובדים במקרה שלי

טאש

New member
נילי../images/Emo24.gif

אנחנו אמנם לא מכירות אבל קודם כל - רפואה שלמה. חוצמיזה - אני
למה שמדהימאיה (או יותר נכון - אמאשלה) כתבה וחוצמיזה - מצחיק אותי שלתאומות שלך קוראים מאיה ונטלי כי לבת-דודה שלי קוראים מיה (בלי א') ולי קוראים נטלי, וכשקראתי - הצחיק אותי הרצף "מאיה ונטלי". כמה זמן שלא שמעתי את הרצף הזה (בת-דודתי גרה בחו"ל עכשיו). אז נעים מאוד - אני נטלי, ברוכה הבאה לפורום ו
שיעבור הכאב במהרה

היי נילי

לי גם יש כאבים בכתף, יש לי אפילו הפניה לצילום אבל השביתה הזאת לא נגמרת. מקווה שיעבור לך מהר - אגב, איפה את גרה? אולי אקפוץ לעזור לך קצת? ושכתי בנות כמה הבנות, תזכירי לי? החלמה מהירה

עזרה ראשונה

שבי, או תשכבי איתן רוב הזמן על הרצפה. ככה הן יוכלו לזחול ולטפס עלייך, בלי שתצטרכי להרים אותן.

קרן^

New member
תרגישי טוב.. וברוכה הבאה, לא הספקתי

לברך.. כי חצי יום אני לא פה.. וצריכה שעתיים לעשות שיעורי בית
(לקרוא ולהתעדכן) אז ברוכה הבאה
ומזל שיש לך עזרה, למרות שעדיין זה קשה תחלימי במהרה !

dafgol

New member
אוייש , שיעבור מהר ובקלות

ושתרימי ותחבקי את נטלי ומאיה חזק חזק ומהר מהר....
בתור מי שסובלת כרונית מדלקת כזו ( ואחרי ניתוח וכל מיני טיפולים...) אני ממש מבינה את הכאב , תרתי משמע ... תנוחי ואל תתאמצי ....תאמיני לי... תרגישי טוב !

ברוריהה

New member
../images/Emo24.gif איזה באסה

נשמע כמו הסיוט של כל הורה ... אולי יש מי שיעזור להביא אותן להיות עליך לפינוק ? זה נראה לי חצי נחמה ... תרגישי טוב !

T noki

New member
תרגישי טוב!

מקווה שתקבלי הרבה עזרה ושהשבוע יעבור לך מהר. נתנו לך משהו להקלת הכאב או הדלקת?

טוטי30

New member
עזרה עזרה ועוד קצת עזרה! לבריאות!

נילי - זה קשה וזה כואב וזה נראה בלתי אפשרי לא להרים את הבנות שבוע שלם! אבוי! אפילו המחשבה כואבת. אבל זה יעבור ועם הרבה עזרה, הבנות לא ירגישו בכלל בחסר ולך תהיה קצת מנוחה ואפשרות לארגן את עצמך מחדש לפעילות. מאחלת לך המון בריאות
ושולחת לך
לעידוד. לפחות האצבע של המקלדת והעכבר עובדות? אז תוכלי לשאוב מכאן קצת כוח וחיזוקים...

שרי30

New member
מוכר...מוכר...גם אני שברתי יד

לפני שלושה שבועות ולא יכולתי להרים את דניאל ובימים הראשונים אפילו לגעת בו מרוב שכל תזוזה כאבה! אבל לומדים מהר מאוד תנוחות להיות איתם, בין אם זה על הרצפה לידם וליטופים עם היד הבריאה, או על המיטה, לשבת מולם כשהם בעגלה או בלול וכולי. תתפלאי איך מהר מאוד הם יתרגלו לסיטואציות החדשות, מה שחשוב להן שאת איתן ולא איך... מאחלת לך שיעבור מהר ושתרגישי טוב

ayelet i

New member
../images/Emo24.gif נילי...

המון המון בריאות והחלמה מהירה לכתף! באמת נשמע בלתי אפשרי - חופש לאמא... שמחתי לשמוע שתהיה לך עזרה ואין לי ספק שתמצאי דרכים לפנק את היפיפיות שלך. תרגישי טוב!

למעלה