איך זה נסרג??

לי ניראה כי.......

התמונה הפוכה - מתחילים דווקא בירוק - מהכוכב ומסיימים בלב. אח"כ עוברים לצבע הורוד - מתחילים בכוכב ומסיימים בלב. ואח"כ הצבע הבא. מקווה שגם הבנתי נכון מה את אומרת?

לא נכון, מתחילים איפה שה-X

זה יוצא בשורת הפרחים האדומים כשאת מסיימת אותה את מחליפה צבע ועושה מצד אחד את הירוקים ומצד שני את הכחולים. אבל תגידי מה זה אמור להיות?

יכול מאד להיות שטעיתי - סליחה

שאולי גם הטעיתי. לי בכלל לא ברור איך העמודים המשולשים מתחברים יש 2 x אז מאיפה ההתחלה מצד ימין או שמאל? בנות אל תכעסו מקבלת שטעיתי זה יכול לקרות, לי יש כוונה רק לעזור ואולי פה לא הצלחתי.

התכוונתי לשאול איך נסרגת כל שורה

הצבעים הם להמחשת השורות. כל מה שבתכלת זאת שורה אחת ומה שבכחול זאת שורה שנייה. לשאלה מה עושים עם זה, כל מה שרוצים, שאל, חולצה, וילון, מפית וכן הלאה

מושה כ

New member
סרגתי צעיף בדוגמא הזו למשהיא.

אני סרגתי בצורה הזו: התחלתי על פי השורה הירוקה הבהירה. והמשכתי על השורה הירוקה הכהה. את החוט גוזרים במקום שבו מסומן הלב בסוף השורה הירוקה הכהה. אח"כ עוברים לצבע הוורוד בהיר וממשיכים בכהה יותר. וככה עוברים לכחול. כל גוון מסמן שורה. הפרח הקטן מסמן איפה מחברים את החוט להתחלה והלב מסמן איפה חותכים את החוט. הדוגמא יוצאת מקסים. אני מצטערת שאני לא יכולה להעלות תמונה, מכיוון שהצעיף כבר איננו אצלי ולא צלמתי אותו.

מושה כ

New member
את סורגת כל שתי שורות ברצף.

מתחילה במקום שיש פרח קטן. לדגמא הפרחים הירוקים: מתחילים לסרוג לפי התרשים בירוק בהיר : 1.מתחילים ב-6 עיני שרשרת. 2.סוגרים לעיגול על ידי חצי עמוד. 3. 17 עיני שרשרת. 4.חצי עמוד בעין ה-11. 5. 3 עיני שרשרת. 6. 2 עמודים ו-3 עיני שרשרת. 7.חצי עמוד בעיגול האחרון שנוצר. 8.חוזרים על 5. ו-6. עוד פעם. 9.חוזרים על סעיפים 3 -8 עד לאורך שרוצים. 10. ממשיכים על פי התרשים בצבע ירוק כהה. כשמגיעים לסימון של הלב חותכים את החוט. מתחילים שוב על פי התרשים בצבע הבא .... מקווה שזה מספיק ברור.

למעלה