איך זה נגמר?????????

איך זה נגמר?????????../images/Emo12.gif

אחרי כל פרק יש לי התקף מגרנה, מישהו יודע איך מסתיימת העונה החמישית?

בארור!

החבר'ה פה ראו את העונה החמישית לפי לוח השידורים של ארה"ב. ועכשיו רואים את העונה השישית.
^^

omricn

New member
למה?..

אם כבר את רואה 24 בטלויזיה ולא כמו רובנו הרבה לפני שזה מגיע לארץ, למה את רוצה שנהרוס לך ונגיד לך איך זה נגמר?.. אם את כלכך סקרנית אני פשוט מציע שתורידי את הפרקים שנשארו עד סוף העונה, תתעדכני עם הפרקים של עונה 6 ותתחילי לראות את הסדרה כמונו לפני שהיא מגיעה לטלויזיה זה יותר כיף
.. ודרך אגב אני חייב להודות שלמרות שראיתי את העונה החמישית כבר לפני איזה 3-4 חודשים כל פעם שזה משודר בטלויזיה אני לא יכול להעביר..

jacobb

New member
גם רוצה לדעת ../images/Emo58.gif

רוצה להתחיל לראות בהוט אקסטרא ללא פרסומות.את העונה ה-6. ואני לא מתחיל להוריד מהאינטנרט. רק רציתי לדעת מה יהיה עם הנשיא .יעיפו אותו ? יכנסו אותו לכלא ? מה יעשו לאשתו ולאהרון (המאבטח שלו ?) וזה בעקבות הפרק האחרון. הבנתי שאת גיק העבירו לסינים אבל איך זה קרה ? ומה נסגר עם הלוט"ר בכללי .בכלל בעונה 6 היא עדיין קיימת ? האם יהיה עוד התפוצצות של פצצות כימיות בעונה 5/6? אודה לכולם על התשובות.

../images/Emo58.gif שאלה שאלה... ../images/Emo3.gif^^

מרתה ואהרון ומייק וג'ק [
] יקליטו את הנשיא לוגן שצועק על אשתו [ומרביץ לה!
] שהוא לא תיכנן את זה בכלל שפלאמר יהרג. CTU מעבירים את ההקלטה החדשה לידי התובע הכללי של המדינה - וצ'אלרס מועף מהתפקיד, קבל עם ועדה, מול המצלמות שתיעדו את ההלוויה של דיויד פלאמר.
בפרק האחרון... הסינים שומעים שג'ק "חזר לחיים" - והם תופסים אותו בצד, בשקט... וחוטפים אותו לסין!
הוא מקבל מכות, ואז הבחור הסיני ההוא, שהיה בעונה הרביעית, מגיע... ומסביר לו שממשלת סין עדיין לא שכחה, והם הולכים לחקור לג'ק את אימאימו!
^^ המצלמה מתרחקת ורואים שהם באוניה שמפליגה לסין.
[כך נגמרת העונה!] יש CTU בעונה השישית, משום ש-Home Land Security [מולדת פנים הארץ?! איך קוראים להם?! נו, החבר'ה של קארן הייז...] מחליטים לא 'לבלוע' את CTU לתוכם בפרק האחרון. בעונה החמישית כבר לא יהיו התפוצצויות, כי הפרקים האחרונים מדברים רק על ההדחה של הנשיא. אבל העונה השישית...
לא אדבר יותר מדי. ^^ אבל העונה השישית שברה את כל השיאים שאי-פעם 24 הציבה לעצמה!!!

Y. Welis

New member
ואגב הכבלים יהיו השנה בפיגור בדיוק

כמו בשנה שעברה - של 4 פרקים (גם אם בשבת הקרובה יקרינו את 1+2 ואחריה את 3+4), כך שאת 'בפעם הראשונה בישראל' כדאי להם לתקן ל'בפעם השניה בישראל'.

saryle

New member
מה?

שנה שעברה זה ממש לא היה ככה, שנה שעברה היינו בפיגור של 12 פרקים!

Y. Welis

New member
לא לפי החשבון שלי, ותקן אותי אם אני

טועה: בשבת הקרובה (3.2), ישודרו 1+ 2 בכבלים. באמריקה בשלישי הבא (6.2), ישודר פרק 7. בשבת שאחרי (10.2) ישודרו כאן 3 + 4. באמריקה בשלישי שאחרי (13.2) - פרק 8. בשבת שאחרי (17.2) - ישודר כאן פרק 5, ובשלישי באמריקה פרק 9 = הפרש של 4 פרקים. כמובן שאם 4 הראשונים לא ישודרו בזוגות, אז הפער יגדל. אבל אפילו אז, הוא יהיה 6 פרקים ולא 8.

The Human

New member
לפי מה שאני הבנתי...

אצלנו זה הולך להיות פרק אחד פר שבוע... והאמריקאים ייתקדמו כבר בעוד שבוע עם צמד הפרקים 8, 9 להפרש של 7... פרק 24 ישודר אצלם לאחר שפרק 16 ישודר אצלנו.. (לאחר שייקרינו את צמד הפרקים האחרונים) כלומר הפרש של 8 פרקים בסה"כ..

Y. Welis

New member
נצטרך לראות איך זה יהיה

בעונה הקודמת לא זכור לי ששודרו באמריקה 2 ברצף, מלבד 1+2 ו-3+4. בנוסף, הכבלים שידרו לפחות צמד אחד (1+2) בעונה הקודמת, כך שיש לצפות לאחד גם בשבת הקרובה.

נדמה לי שחוץ מארבעת הפרקים הראשונים

היו עוד פרקים ששודרו ברצף בעונה הקודמת בארה"ב

Y. Welis

New member
אז שיעשו כמוהם. אם כבר אמריקה אז

עד הסוף... (מזכיר לי פרסומת ישראלית מהקולנוע לפני שנים - אולי 18 שנה, לפני הכבלים וכמובן האינטרנט - איזה צעיר מחליף ערוצים בטלוויזיה ופתאום נוחת על ערוץ אמריקאי... והעולם נראה אחרת. אושר גדול. נדמה לי שזו היתה פרסומת לנקניקיות 'מיס לוסי').

למעלה