איך זה מרגיש?

heyboy

New member
איך זה מרגיש?

הי בנות, מעניין אותי לדעת כיצד בחורה מרגישה כאשר גבר גומר בפנים? האם ממש מרגישים את השפיכה בפנים? ממש כאילו משהו משפריץ? האם כולן מרגישות את זה או שחלק מהנשים הנרתיק שלהן יותר רגיש והן מרגישות את זו יותר וחלקן פחות... מה אתן חשות?

5halo

New member
פיזית אני כמעט לא מרגישה את זה

אנרגתית לעומת זאת אני מרגישה את זה מאוד... וזה מאוד חסר שאין את זה נגיד כמו במשגל נסוג

אור בת 41

New member
תלוי בעוצמה...

כשהייתי בת 16 הייתי עם בחור שכנראה היתה לו זרימה עוצמתית במיוחד...כי הרגשתי אותה היטב . כלומר את הזרמים. מאז הייתי עם בערך 40 גברים + -...ואף פעם לא הרגשתי את השפיכה עצמה כמו עם ההוא. מה זה אומר על הבחור ההוא...אתה תגיד.

5halo

New member
ששופכים בחוץ

הדרך שלי לקוות שאני לא אכנס להריון
לכול אלו שישר יתלהמו עלי... כן אני יודעת שזה לא אמצעי מניע טוב אבל אני רגישה ללטקס ואין קונדומים היפואלרגנים בארץ(היה החזרה כלל ארצית של דורקס ואין חברה אחרת שאני מצליחה להשיג) וגלולות זה לא בא בחשבון לחלוטין חד משמעית לא!!!!!!!!! מקסימום איך בן זוגי שיחייה אמר את זה... "סבבה ילד יכול להיות מגניב"

Scorpio63

New member
אני לא מרגישה שום דבר...

אבל לא יודעת כמה אני עוזרת פה, כי חבר שלי הוא הראשון והיחיד ששכבתי איתו (אנחנו ביחד מהתיכון)

heyboy

New member
מה זאת אומרת?

את לא מרגישה את השפיכה בפנים או שאת כלל לא מרגישה כאשר הוא גומר? וודאי שאת עוזרת, כל תשובה עוזרת מאוד! :)

efratro

New member
מרגישים את זה בעיקר אחר כך

זה מטפטף כשקמים. אי אפשר להתלבש מייד, חייבים לשטוף או לנגב. באנאלי זה בכלל נורא!

heyboy

New member
זה בטוח

שזה מטפטף אחכ... חח :) השאלה היא כיצד את מרגישה בעת השפיכה? את מרגישה את השפריץ בפנים? היא לי בחורות שכן הרגישו היו שלא - ממה זה נובע? למה חלקן כן חלקן לא?

סבטלנה33

New member
תשובה

זו אחת הסיבות שאין לי יותר מדי בני זוג.(אינני סובלת קונדומים) אני אוהבת להרגיש את הפעימות של הגמירה הגברית. הגרוי שזה גורם לי הוא עצום. בנוסף אני מרגישה את האנרגיות המשתחררות בעיקר בתנעות הגוף שלו. כאשר אני למעלה יש לי יכולת לכוון את עצמי להרגשת ריגוש מקסימלית. כאשר אני למטה יש לי אפשרות פחות טובה להרגיש כי אני די נעולה אבל ליקוק הפיטמות מפצה על כך. בכל מקרה זה כיף

heyboy

New member
ובכן...

תודה בנות על התשובות :) אבל אף אחת לא ענתה לי כיצד היא מרגישה ממש בעת הגמירה (שפיכה) של הגבר? האם ממש מרגישים את השפריץ בפנים? אשאשל את מה ששאלתי את אפרת: היו לי בחורות שכן הרגישו היו שלא - ממה זה נובע? למה חלקן כן מרגישות את השפריץ וחלקן לא?

סבטלנה33

New member
תשובה שעונה על השאלה

את השפריץ לא מרגישים. אני לא מרגישה כאילו התיזו עלי. אבל הרטיבות קימת וזה נוזל ומטפטף וצריך לשטוף או לנגב או להרטיב את המיטה.

PainterJane

New member
אני לא מרגישה.

אף פעם לא הרגשתי. אני לא מרגישה את הזרע נוזל, ובד"כ גם לא את הרפיון באיבר המין (כלומר לא באופו מיידי). זה קצת מבאס אותי תמיד, כי לפעמים אני לא בטוחה אם הוא גמר ואם להפסיק, או שאנחנו רק נחים רגע :) בפעמים אחרות מרגישים באנרגיות שלו, בקולות, בהבעות פנים, בתנועה. אני לא יודעת למה זה. אבל זה יפה שהעלית את הנושא. תמיד תהיתי אם זו רק אני..

תשובה מגבר

בדרך כלל (אם לא גמרתי הרבה בזמן קצר) אני משפריץ כמות עצומה וקיבלתי תגובות שונות במשך הזמן עם קונדום - הן ממש מתחרמנות מהכמות הענקית בנשארת בקונדום אחר כך סטייל "וואו כל זה בשבילי" בחורה אחת אמרה לי שהיא התחילה ממש לפחד כי מרוב העוצמה של השפיכה היא כבר חשבה שאין קונדום בלי קונדום - רוב הבחורות הקבועות מתעקשות ממש שאני אגמור בפנים, אפילו אם הן לא על גלולות, כדי להרגיש. לפעמים הרעב לתחושה גורם להן אפילו לחשב את הימים הבטוחים בצורה מאד שגויה. אני לא נכנע לזה וגומר בפנים רק אם זה יום-יומיים אחרי המחזור. אחר כך הן מרגישות בפנים את הנוכחות המסיבית של הנוזל הרבה זמן, חלק נגעלות וחלק מתענגות. זה די עניין של העדפה אישית

למעלה