איך זה מסתדר?

1יודל

New member
איך זה מסתדר?

לקחתם עיוות וחטא והפכתם אותו לנורמה? דבר שני אני לא הייתי מתנגד שיכירו בארץ לבני זוג מאותו מין כבני זוג זה רעיון מעולה. אני לא נותן לגיטמציה לחטא אבל אני חושב שזה רעיון טוב להכיר בשני בנים כאנשים כדי להרחיב את ההטבות לאנשים ע"י הממשלה ואם זה תנאי להכרה למה לא? הייתי אומר שגם אני נמשך לבנים אבל זה חטא ולהפוך אותו לנורמה מקובלת זה אסור וכך אני חושב!

dandiel

New member
אז קדימה,

לך נגד רצונותיך, הגרשותיך, דחפיך, שאיפותיך, מטרותיך, יעדיך, משאלותיך והרגשותיך. אני צופה לך חיים מתסכלים. דבר שני, כשהסיבה מספיק מוצדקת, גם ה"חטא" הגדול ביותר הופך לנורמה, ואני בטוח שאתה יכול לחשוב על כמה וכמה. יום טוב.

yenergy

New member
לא מבין...

להכירך, המעשה הוא חטא. אין שון איסור מהתורה להיות הומו. יש איסור לשכב עם גברים. חייבים לחלק בין השניים. אין שום איסור לפנטז על יחסי מין עם קרובי משפחה. למעשה הגמרא רואה באור חיובי חלומות על יחסי מין עם אחותך (סימן לאריכות ימים... או משהו כזה). כמובן שאסור בפועל לקיים יחסי מין עם אחותך... ועוד משהו - אם כל חטא היינו מתיחסים אליו בצורה הזו - כל האנשים סזוטים (כי אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא). בתור יהודי מאמין, אין לך את השכות להחליט מה יותר גרוע - משכב זכר או חילול שבת, או ניאוף. אלוהים הגדיר את כל החטאים כשווים בעיניו. הוא שינה את העונשים אבל אין לנו מושג בשכר ועונש...

yenergy

New member
שגיאות כתיב...

מצטער בקשר לשגיאות הכתיב. אני קצת דיסלקטי... אני לא מסוגל להגיה את החיבורים שלי...

ba3bu5n

New member
לא מבין?

מה יש פה להבין? אם נהיה כנים נבין שהרבה הוא הנסתר...למה אנחנו מרגישים את מה שאנו מרגישים?לא תמיד קימת אפשרות הבחירה או הברירה

עזוב לרגע שכר ועונש

אולי יש דברים שלא בחרת אבל יש דברים שעכשיו אתה יכול לבחור ! הקב"ה לא נותן לאדם משימה שאינו יכול לעמוד בה. יש בך את הכוחות לתקן,אמנם לא ביום או יומים אבל אם לא מבקשים לשנות,גם בהרבה יותר זמן לא יעזור. אני יודע ממקור ראשון שהתיקון הוא אמיתי וממשי ! אבל קודם כל זה ברור מצד התשובה שקדמה לעולם,אנחנו כאן בשביל לתקן ולעתים עבודה של אדם פרטי על עצמו גדולה למעלה מזו של אדם שכולם מכירים במעשיו הגדולים. צריך לצעוד את הצעד הראשון.אני מציע שוב על אתר "עצת נפש". "אין יאוש בעולם כלל". אל לך לאמר ידידי שדי בזה שלא עוברים על האיסור עצמו אך למחשבות מותר לשוטט להן.. אלו אינם חיים שלמים ושמחים,אנחנו גם מצווים לא לתור אחרי לבבינו ואחרי עינינו..?! ומלבד,העיניים רואות והלב חומד ו.. "והעיקר לא לפחד כלל" בהערכה רבה.

למעלה