איך זה מסתדר

איך זה מסתדר

אנחנו מדברים על אהבה אנחנו מיחלים כמהים מקווים שהחץ הזה יפגע בנו ונהיה מעל העננים מוקפים בכוכבים אבל איך זה יכול להיות שאתה חושב שאתה אוהב וטוב לך בין זרועותיה של אחרת? כאילו יכול להיות שאהבה זו פיקציה? המצאה של איגוד בעלי החנויות למתנות ופרחים? או בכלל המצאה של בעלי יקבים??? בקיצור מתחיל להאמין שאהבה זה לא זה...

א פרסקי

New member
פשוט

זה אף פעם לא מסתדר אנו כבר חסומים מספיק לאחר הגירושים ( לפי מה שאני קורא) יש לנו גבולות וחומות גם אם אנו רוצים לפתוח אותם אנו מעדיפים לברוח או הצד השני עדין לא מוכן כמונו

לא יודע אם אתה צודק אבל

מה שכן למדתי עד היום זה שהחומות והמגננות שאנו עוטפים את עצמינו בהם ממש לא נותנים לנו לראות את התמונה האמיתית אנחנו כל כך עסוקים בלא להיפגע שלא נותנים צאנס אמיתי גם לדברים טובים מה שכן אני למשל החלטתי שלא אחזור על טעויות שנבעו מהחומות ומגננות האלה...וכן אולי אפגע אבל נראה לי שזה יכול להשתלם...

ש ו פ י ת

New member
שותפה לדבריך ...

מרגישה שותפה לדברים אותם היטבת לבטא ... החומות האלה שבעצם לא מגינות עלינו אלא כולאות אותנו בתוך הפחדים של עצמינו בתוך הפחד לצאת החוצה כשנסיר אותם זה יהיה בדיוק הרגע שנאמין בעצמנו ביכולותינו לא לחזור על טעות הפעם הראשונה שופית

aviavram

New member
גם חומת ברלין נפלה ביום אחד - תבואי לסיור החו

בירושליים? ההחלטה שלך בלבד חומות כן חומות לא אוטינג פרינטיג או דוונלואדינג החיים יכולים להיית פשוטים או ....... מקושקשים למשהוא יש מילון ? מה זה ?

r o n i t 3 7

New member
חומות של תקווה

כולו רוצים, כולנו מייחלים שחומות האלה יפלו ולא יהוו לנו מכשול, מכשול שאנחנו בעצם שמים לעצמו, אנחנו בני אדם, אנחנו טועים, נלמד מדבר אחד נשכיל ממנו וניפול באחר, בחיים האלה כל יום מציבים לנו אתגרים חדשים שאנחנו צריכים לעבור אותם, ראש פתוח, חשיבה חיובית שאפשר להתגבר ועוברים עוד מכשול / אתגר. לגבי אהבה קצת יותר קשה, הרבה רגש מעורב שם. חושבת שאם עושים זאת צעד אחר צעד, לאט ובהחלט לא ממהרים - עוברים מעל החומות האלה.

יש אמת רבה בדברייך,

נדמה לי שיש אפילו "חשש" להתאהב שוב..כי מה יקרה כשזה יגמר ...שוב...פעם אחת התרסקתי לא בא לי עוד פעם לא היה כזה כייף.

א פרסקי

New member
כן ולא

כי הרי עם החומות גם לא נוכל להתאהב ונישאר במצבנו עם הפחד ואם ניפתח ונתאהב ונסיר את החומות אז אולי נפגע ואולי נתאהב ואולי גם ניפגע שוב אבל אני חושב שזה שווה את זה אולי היום במצב של העידן החדש אני חושב הגיע מצב בחיים שאולי נמצאים עם מי שטוב לנו ולא חושבים יותר מידי פשוט חיים את הרגע העידן של הגלובליזציה

aviavram

New member
ולמה אצתה חושב כך ?

כמעט כמו המהפכה התעשייתית זוכר ? למה אולי לך תמצא עם מי שטוב לך תפסי=ק עם האולי אבל לא לחשוב אין שטות גדולה מזו הרי כבר אמרת פעם שם זה ההבדל בין חכם לפיקח גלובליזציה ? אתה מביא לי אותה בפולניה מה זה בכלל המילון אייכה

aviavram

New member
באיזה פורום?

זה היתרון הגדול של תפוז מי שרוצה משחרר פה סתימות מעניין מה היה אומר על זה פרויד מיצה לו היה לו אינטרנט היה ממציא שיטה חדשה למתן פרוגנוזה

אגם גם

New member
אין דבר כזה אהבה

תכלס, הכל נשלט על ידנו. גם הרגשות האלו, שכאילו בלתי נשלטים. במרחק הזמן הכל נראה אחרת. ובסופו של דבר - הכל כימיה של המוח. ושלא יעבדו עליכם. כאן אגם גם, שלא אוהבת עכשיו אף אחד, ולא רוצה גם, תודה רבה ושלום.

aviavram

New member
מה עצוב זה בלתי מדיד בלתי כמית זה נקודתי או ל

לפרק זמן זה חולף נרפאים עצוב ? שמח להשאר חולה כל החיים ? יללה תרימי הכפפה ספרי מה זה ?

אגם גם

New member
אל תתעצב..

זה יעבור לי בפעם הבאה שאפול ברשת

Rtitan

New member
לא סתם התעצבתי...

פשוט אני יודע על בשרי כרגע בדיוק מהיכן כתהת את המשפט הזה... מלחמה נואשת מתחוללת בין מי שרוצה להאמין שיכולה להיות אהבה יפה ומדהימה כמו שכולם חולמים ורוצים, לבין מי שצועק לי בפנים לא להאמין לשטויות - כי "תכלס, הכל נשלט על ידנו. גם הרגשות האלו, שכאילו בלתי נשלטים. במרחק הזמן הכל נראה אחרת. ובסופו של דבר - הכל כימיה של המוח. ושלא יעבדו עליכם. " זה עצוב... נראה שאצלך מישהו הפסיד - ודווקא מי שקיוויתי שינצח אצלי
.

aviavram

New member
../images/Emo45.gif

אבל מלחמות ? מי צריך מלחמות בעולם כמעט לא נותן כלום רק PEACE חבר הקשר לתמונה ? ראה השלווה--- של שניהם

aviavram

New member
../images/Emo45.gif

אבל לא רוצה ? טעות טעות טעות לבני ברק לכובע

למעלה