איך זה לגור בפ"ת

איך זה לגור בפ"ת

אני וזוגתי (בני 25 27) עברנו לאזור המרכז לא מזמן. אנחנו חושבים על אופציה לגור בפ"ת בדירה הבאה. אני לא כל כך מכיר את פ"ת(נסעתי רק בצירים הראשיים שבה). אז איך זה לגור בפ"ת. הכוונה היא לגור לא רחוק מהציר שבו נוסע קו 51. חשוב לי לגור במרכז העיר, ומצד שני בסביבה נקייה וירוקה שאפשר לגדל בה כלב. כמו כן חשוב שזו לא תהיה סביבה ג'יפה כמו איפה שאני גר עכשיו. האם אפשר למצוא זאת בפ"ת?

זה לא רלוונטי

אני לא הולך לעבור מחר אז אין מה להציע לי, ומעבר לכך אני מעוניין לדעת יותר על הסביבה.

מה שאתה מדבר עליו לא קיים...

אתה רוצה מצד אחד מקום ליד המרכז, ליד הציר של קו 51. זה בעיה. כי קו 51 עובר בפ"ת באיזור בר כוכבא והשוק עד ז'בוטינסקי (ושם זה כבר לא המרכז). במרכז פ"ת אתה לא תמצא מקום ירוק... שלא לדבר על נקי... אם אתה רוצה מקום כזה אז רק באיזור כפר גנים או באיזור הישן יותר של עין גנים (רחוב המגינים.. הרברט סמואל... אבו רביע וכו').

liorhikri1991

New member
שאלה?

איפה אתה עובד שאתה צריך את צריך 51?-בת"א איפשהו אבל תגדיר באיזה מקום

liorhikri1991

New member
לא לזה התכוונתי...

אני התכוונתי לשאול האם קווים 50 ו-82 מגיעים לעבודה שלך,ואין לך בעיה להגיע איתם? כי אם כן אז הקווים האלו יושבים על ציר תנועה שיש מקומות יפים עם גינה וכאלה,לא כמו מרכז העיר שהכל שם פיח ועשן.

חסה100

New member
פתח תקווה כמו כל עיר גדולה

מגוונת מאוד בשכונות שבה. אם אתה מעוניין להשאר קרוב לציר זבוטינסקי(שבו נמצא קו 51)אבל עדיין באזור שקט הייתי ממליץ לך לחפש באזור פארק יד לבנים. זה מרחק הליכה מזבוטינסקי, אזור שקט וצמוד לפארק מאוד יפה. זה נקרא אזור רחוב צהל או רמת ורבר(זה די קרוב לבית חולים שניידר) יש שם גם נכסים מאוד ישנים אבל גם נכסים ברמה טובה והמחירים סבירים. זו בערך השכונה היחידה בחצי המערבי של העיר שנשארה במחירי שכירות נוחים, אם תלך דרומה משם המחירים באזור נווה עוז וכפר גנים הם בשמיים, וגם צפונה משם באזורים של נווה גן ואם המושבות מאוד התייקר. לעומת זאת באזור יד לבנים המחירים סבירים וגם אתה מקבל פארק יפהפה ליד הבית.

gaetana

New member
עברנו לפ"ת לפני כמה חודשים

לפני גרנו ממש במרכז ת"א. אני מאוד מרוצה מהמיקום המרכזי (הכל ליד הבית, אפילו יותר נוח ממה שהיה לנו בת"א), והכל פחות או יותר נחמד, חוץ מכמה דברים: -מאוד קשה להתרגל לשבתות כשכל העיר מתה לגמרי (אנחנו רגילים שהכל פתוח בלי הפסקה) -קשה עוד יותר לגדל פה כלב: כמעט ואין פה ירוק, ואם יש, אז אי-אפשר לשחרר, ובכלל משום מה האנשים פה מפחדים מכלבים. אחרי שכל החיים טיילנו עם הכלבה בשד' רוטשילד, גן מאיר/דובנוב, וכולם אהבו אותה וחייכו אליה, קשה לראות אנשים קופצים בבהלה וצועקים "קחו אותו!!!", כשגם כך היא עם רצועה. מה שכן - פה אפשר למצוא אחלה דירה + מעלית (משמעותי לבעלי כלבים) + חניה

למעלה