איך זה יכול להיות

Hwoarang

New member
איך זה יכול להיות

ראיתי לפני איזה יומיים את פרק 149(או 150) וטראנקס מספר על האנדרואידים שהיו בעתיד שלו..והראו את בג'יטה כסופר סאייאן..עכשיו השלה שלי היא אם הוא לא ידע שהם מגיעים(בעולם של מיראי טראנקס), איך היה לו את הכוח להפוך לס"ס? זה הגיוני בכלל?< מקווה לתשובה לא עוד שבוע

bebi vegeta1

New member
טוב אז הוא הפך לSSJ כי גוהן ה"מורה"

שלו נרצח ע"י האנדרוידים וזה היה מה שהפך אותו לSSJ כמו שקקרוטו הפך בפעם הראשונה לSSJ זה לא שהוא ידע מה זה הוא פשוט הפך לSSJ כשפריזה פיצץ לחתיכות את קרירין לא צריך לדעת מה זה פשוט הופכים לזה כתוצאה מכעס עצום על איבוד דבר יקר...

bebi vegeta1

New member
וכדי לדעת בדיוק תראה את טראנקס

ספיישל כי הוא אחד הסרטים היותר מוצלחים שהיו...

Hwoarang

New member
התכוונתי לבג'יטה

ואל תדאג ראיתי את כל הסרטים פשוט חשבתי שאם הוא לא היה יודע שהאנדרואידים באים, אולי האימונים שלו היו פחות קשים ואז לא הייתה לו תיכולת להפוך לס"ס...עובדה שמתי שהוא(בג'יטה) הפך לס"ס בפעם הראשונה מול כולם הם ממש הופתעו.. טוב לא משנה

king kazabubu

New member
וג'יטה לא השתנה לסופר סייאן בגלל

האנדרואידים או משהו כזה... הוא לא נסע כדי להתאמן לקראת בואם של האנדרואידים... הוא עשה את זה כדי לעבור את גוקו... לכן אין קשר... מה שכן, ברגע שהוא רואה את טראנקס כשהוא משתנה לסופר סייאן הוא ממש מתעצבן וזה הופך לאובססיה אצלו להפוך לס"ס גם...

bebi vegeta1

New member
אז מצטער לחלוק עליך כי אני מאמין

שהוא הלך בשביל 2 הסיבות וזה לא האובססיה שגרמה לו אחרת אם מה שהיית אומר נכון הוא היה כבר סופר סאייה-ג'ין לפני... ומול 19 וג'רו הוא הופך כשמראים לSSJ ומספר את מה שאמרתי אז לא המצאתי את זה הייתי ממליץ לך לראות את "אנדרואיד סאגה" שוב... זה שטראנקס וקקרוטו כSSJ העלו לו את הסעיף זה נכון זה שזה גם דחף אותו להתאמן יותר בשביל זה זה גם נכון אבל עצם הפיכתו לSSJ הייתה באותו רגע של זעם שהוא אמר "ולא היה איכפת לי יותר לא מלעבור את קקרוטו..." אפילו אני אספר על הקטע לפני שראו את הקטע המדובר אולי תיזכר... KURIRIn אומר "אבל חשבתי שרק טובי לב הופכים לSSJ כמו גוקו..." בג'יטה התאמן נונסטופ כדי לעבור את קקרוטו אז מה שאתה אומר זה בול
...

bebi vegeta1

New member
בעצם תתעלמו ממה שאמרתי חחח

למרות שזה נכון ולא לעבור את קקרוטו היה המניע היחידי אלא עצם העובדה שלבג'יטה לא היה איכפת להיות הכי טוב אבל אני רואה שקזבובו להגיב למה שאמרתי

king kazabubu

New member
זה לא עניין של לחלוק עליי

ככה הוא אומר בפרקים שגוקו והוא נלחמים בטורניר (בערך) זה הרי ידוע שהוא גדל בידיעה שהוא יעשה את זה, הוא יהפוך לסופר סייאן האגדי וינצח את פריזה. ולא רק שזה לא קרה, אלא חייל מהדרגה הכי נמוכה עשה את זה בשבילו, הצליח איפה שהוא נכשל.... זה התחיל בכך שהוא ניצח את וג'יטה על כדור הארץ והמשיך אחר כך בנאמק... האובססיה של וג'יטה לא הייתה רק להשתנות לסופר סייאן. היא הייתה לעבור את גוקו ולהוכיח שהוא בתור חייל מהדרגה הכי גבוהה יותר חזק.. שהוא בתור נסיך הסייאנים יהיה הסייאן הכי חזק. כשהוא השתנה לסופר סייאן הוא אמר שסוף סוף הוא הרגיש שהוא באמת יותר חזק מגוקו וחשב שהוא בלתי מנוצח... את זה הוא אומר אני חושב בפרק 265 בגרסא האמריקאית. את הקטע הראשון זה בפרק 117... או משהו כזה...

bebi vegeta1

New member
כן הוא אומר בערך את זה כשהוא מאג'ין

ואני יודע שהאובססיה שלו הייתה לעבור את קקרוטו(ובקשר לזה שהוא היה SSJ הוא חשב שהוא יותר חזק אז לא רק הוא חשב פיקולו אומר בעצמו שSSJ bejita יותר חזק מssj goku האמת גם הוא אומר את זה בGT אבל אף אחד לא מתייחס לGT כאל פונקציה של איך להתייחס לbejita או מישהו חוץ מSSJ וBEBi... רק מה שמוזר מאוד שGT זה אומנם נחמד אבל זה החירטוט הכי גדול שנעשה בDBZ הראו את הtsufuru-jin(פרק 21 ביפנית אם אני לא טועה)

king kazabubu

New member
הוא היה יותר חזק ממנו

בתקופה שהוא משתנה לראשונה עם אנדרואיד 19 בגלל עוד סיבה... גוקו היה גם חולה. אני מאמין שבלי המחלה אולי וג'יטה לא היה נחשב ליותר חזק.. אבל זה כבר השערה לחלוטין.

bebi vegeta1

New member
חחחח אני מעדיף לחשוב שזה היה

כי בג'יטה במילא יותר טוב אני יודע שזה נשמע מפגר

ashkeloni

New member
--------------->

אם תשים לב, וג'יטה בגלל התאמן כדי לעקוף את גוקו, זאת האובססיה שלו, ואני חושב שגם אם לא היו את האנדרואידים הוא היה הופך לס"ס

bebi vegeta1

New member
אתה טועה אחי בג'יטה הפך לSSJ לא

בגלל האנדרוידים זה היה כשהוא היה בחלל בזמן שכולם התאמנו הוא הגן על החללית שלו מפני אסטרוידים ואז אסטרויד ענק איים עליו ועל החללית שלו והוא לא הצליח כ"כ לעצור אותו מרוב יאוש הוא שאל את עצמו אם זה היכולת שלו ואמר שלו איכפת לו לא מלהיות הכי טוב ואיפלו לא איכפת לו מזה שקקרוטו עבר אותו ולא איכפת לו מכלום ואז....SSJ ואז שוב רואים אותו מדבר אל כולם ואז שואל את 19 האם אנדרואידים יודעים מה הוא פחד...

ashkeloni

New member
אני יודע....

אבל התכוונתי למי ששאל את השאלה בכלל... תראה, אני יודע מה הסיפור, וראיתי את הפרק... אז לא צריך להזכיר לי אחי

למעלה