איך זה הולך?

asiba

New member
איך זה הולך?

יש לי בעיות בעיניים שבגללן ירד לי פרופיל ל45.. עכשיו עניין אותי איך הצבא מתייחס לזה הוא אמור לממן לי את העדשות? (שהן כמה אלפי שקלים..) ואני צריכה שיהיה לי עוד זוג בבית למקרה שהן יאבדו? כי הצבא הגדיר אותי כאחת שלא יכולה לתפקד בלעדיהן ובגלל זה הפרופיל ירד..

asiba

New member
ירד לעמוד שלישי..

אתם אתם לא יודעים, אתם יודעים איך אפשר לברר?

purple rose

New member
אם אני לא טועה

הצבא ממן לך עוד זוג מקפיים.. ספייר ז"א.... אני לא בטוחה! ובנוגע לעדשות אני עוד יותר לא בטוחה. הייתי מציאה לך לדבר עם לשכת גיוס או לחפש משהו על זה באתר של צה"ל...

barstick

New member
איזה בעיות עיניים??

מה מוריד לפרופיל 45? :| כל בנאדם שיש לו מספר גבוהה במשקפיים לא יכול לתפקד בלי משקפיים\עדשות.. אבל 45? וואי..

nog16

New member
באמת איך זה הגיע ל45?

יש לי חברה שאני לא זוכרת בדיוק מה המספר שלה בכל עין, אבל משו בין 8 ל10, ועם זה בנוסף לפלטפוס יש לה פרופיל 72. אז איך הורידו לך ל45 על ראייה?

asiba

New member
זה לא המספר

אלא מחלה כלשהי בעין, נוצר מצב שאנשים עם מספרים גבוהים יותר משלי ורואים פחות טוב ממני מקבלים פרופיל 97 ואני 45, לכי תביני.

asiba

New member
זה שונה,

מה שיש לי לא מאפשר לי להרכיב משקפיים ובגלל זה אני חייבת עדשות וזה משהו נדיר ככה שאין לי מושג איפה אני יכולה לברר את זה

יוני199

New member
ידידה טובה שלי

שחררו אותה מצה"ל בגלל בעיות עיניים הם פשוט מעדיפים לא להתעסק עם זה ולהוציא אלפי שקלים ... אגב אותה שחררו בגלל איך הם קראו לזה אה.. "עודף כח אדם"

asiba

New member
זה מוזר

אני מכירה בנאדם שבאמת עיוור בלי המשקפיים שלו, ויש לו 31 אבל זה היה לפני הרבה שנים, אולי הדברים השתנו

sora hazil

New member
לי יש גם עדשות וגם משקפיים

הם מוכנים לתת לך משקפיים ספר... יעני כאלה של שתי מקלות ושתי עדשות שבפחותא ו יותר המספר שלך \= אני לא חושבת שהצבא יסכים לממן לך דבר כמו עדשות.

tbhjfo

New member
לממן ממש לא..

הם נותנים חלק... הם נותנים זיכוי על סך 400 ש"ח לפי מה שהבנתי. צריך לעשות את המשקפיים/עדשות ואז ללכת עם הקבלה ולקבל החזר כספי

asiba

New member
משקפיים לא יעזרו לי

ואם הם לא מוכנים לממן לי עדשות, נגיד ואני מאבדת אותן.. אין להם מה לעשות איתי למשך שבועיים.

barstick

New member
איזה מבאס..

כאילו אי אפשר אפילו משקפיים...צריך גם לישון עם העדשות? בגלל זה כנראה גם הפרופיל שלך נמוך כי אם חס וחלילה הולך לך לאיבוד דבר כזה את בעצמך יכולה ללכת לאיבוד למרות שנגיד אם אני קמה בבוקר ולא מוצאת תמשקפיים גם אני הולכת לאיבוד.. אבל בעיות ראייה זה לא מחלה אפשר לתקן את זה בעזרת ניתוח לייזר, לפחות בהרבה מקרים.. שיש מחלה אני לא חושבת שזה ניתן לתיקון הראייה [או שאני סתם ממציאה פה דברים...] אגב בדקת שזה באמת בגלל הראייה פרופיל 45?

למעלה