איך זה הגיוני?

אמירחמו

New member
איך זה הגיוני?

ראיתי רנו 5 עם 3(!!!) אגזוזים מחוברים לא האמנתי למה שאני רואה והרכבתי משקפיים בשביל לראות יותר בבירור. ואכן, אחרי הראיה עם המשקפיים גיליתי שזה באמת 3 אגזוזים!!! ניגשתי לבעל הרכב ושאלתי אותו איך זה הגיוני? מה שאני הכרתי עד היום זה 2 אגזוזים מחוברים או נפרדים הוא אמר לי שהוא החליף את המנוע שלו מ-1.0 ליטר ל-1.6 ליטר לא יותר מזה עכשיו, האם ב1.6 ליטר בכל זאת אמור להיות שלושה אגזוזים!? אני יודע שלבורה יש שתי אגזוזים, אבל שלוש? ומה זה אומר יותר האגזוזים? גודל? כפולים? שתי אגזוזים אבל ביציאות שונות, כמו לA4 מה זה אומר?

magician

New member
אגזוזים והבהרות - חג שמח לך!../images/Emo48.gif

אני חושב שכוונתך ל 3 דודים המחוברים ע"י צינור אחד? בכל אופן הסבר על קצה "מזלג"... אחד- תפקידו לימנוע אש חוזרת למניפולד יציאת הגאזים.. שני- ברכבים היותר חדשים הוא ניקרא ממיר קטליתי לסינון גאזי הפליטה. שלישי משמש בדרך כלל בתור עמם לרעשים....

redroze

New member
כנראה שזה לא משנה

זה בטוח סתם ליופי, גם 2 אגזוזים זה יותר מדיי לפי דעתי. אפשר לשים אגזוז FREE FLOW אחד במקום כל השטויות האלו (במקרה שדרוש 2 אגזוזים). אני כמעט בטוח שזה לא משנה . . . .

עתיד18

New member
לכל דבר יש משמעות ותפקיד !!

בפאסאט שלי, יש דוד שממנו יוצאים שתי יציאות נכון שהיה אפשר להסתפק ביציאה אחת - אבל עובדה שבחרו כך, והמהנדסים לא עושים כלום סתם במערכת פרי פלואוו נותנים לך את האפשרות לבחור אם שתי יציאות קטנות או אחת גדולה לדוגמא בגולף זה עובר מתחת לטמבון ממש צמוד אם תיקח יציאה גדולה יצטרכו "לדפוק" לך כרסום רציני בטמבון, שתי יציאות כמעט לא מכרסמים...נצמדים מלמטה

redroze

New member
שורה תחתונה זה לא משנה

אתה מדבר איתי על חורים בטמבון כשהעיקרון אם זה משפיע על הביצועים של הרכב . . . . עובדה שהרכב לא יוצר עם 3 אגזוזים אלא שופר ואני מכיר מלא מכוניות שיוצרו עם אגזוז אחד ו"ששיפרו" ל-2 אגזוזים בגלל שזה מוסיף ל´יענו כ"ס´ (כמו המדבקות). redroze, אני חושב איך תראה מכונית עם 4 או 8 אגזוזים . . . .

sronis

New member
עתיד, אני חושב שאתה מתבלבל

כשאתה מחליף לאגזוז "משופר" או למערכת פרי פלואו, אתה יכול לבחור את הסיומת של האגזוז, בין אם כפולה, או אגזוז יחיד גדול, או כל צורה אחרת שתרצה - וממש אין הבדל בין כל אלו. ההבדלים הם אם כבר באיכות האגזוזים לפי החברות השונות, אבל בין יציאה כפולה של רמוס או סברינג או כל סוג אחר ליציאה יחידה אין שום הבדל חוץ מבצורה החיצונית. רוני

הנסיך.

New member
... מי זה עם הרנו הזו????

אמירחמו.... אם בא לך לפרט יותר על הרנו הזו? או אם תוכל לשלוח לי במסרים על איזה דרך שאוכל לתקשר עם הבחור - אני רוצה לעשות משו דומה לרנו שלי גם כן....

אמירחמו

New member
אני יודע פחות או יותר איפה הוא גר..

וסביר להניח שאני אראה שוב את האוטו אני ידבר איתו

למעלה