איך זה הגיוני ש...

aeauev

New member
איך זה הגיוני ש...

ליאת בלו מקום ראשון ב"כוכבת"? חחחח אף אחד פה לא כותב "תצביעו ליאת בלו" וכל זה..
וגם יון תומרקין ורן דנקר וזאק אפרון.. הם במקומות הראשונים למה אפחד לא כותב עליהם כלום?! יאללה אנשים תתמכו קצת בפייבוריטים שלכם חח כל הזמן רק מקפליי וטוקיו הוטל, שזה סבבה! אבל.. לא ראיתי כלום על אנשים אחרים (זאת אומרת כן אבל קצת.. פעם ב..) לא יודעת.. תוכניות\ זמרים\ זמרות.. הפורום הזה ממש יבש!! נו, למי אתם מצביעים בכל קטגוריה? סתם תענו מה אכפת לכם.. אני- כוכב: זאק אפרון כוכבת: אשלי טיסדייל
טלויזיה: היי סקול מיוזיקל להקה: כבר לא יודעת מה להגיד.. יכעסו עליי פה
מקפליי\טוקיו הוטל\ כל אחד אחר תבחרו מה שבא לכם. זמר: נגיד שסקעת זמרת: שיהיה אבריל עכשיו תורכם נו תענו =] אפחד לא יענה לי נכון? נכון!
חחח די עזבו חפרתי! בייייייי
... דרך אגב-- אשלי טיסדייל שולטטטטתתתת!!!!!! 3>

crazysapir

New member
חחח ס'חמודה את,,

אבל אני במילא לא מצביעה לאף אחד, פעם הייתי מצביעה פה:p

../images/Emo41.gif:]

אני מצצביעה לליאתת בלוו D: כוכב: סתם כל פפעם למישו אחחר כוכבת: ליאת בלו 3>> טלויזיה: האי להקה: טוקיו-הוטל:p.
זמר: כל פפעם למישו אחחר:] זמרת: נינט,,,מיי ללאב !

pbhbvzhkcrni

New member
אממ אני מצביעה ל..

כוכב: כן- רן דנקר. לא- עופר שכטר כוכבת: כן-אשלי טיסדייל. לא- אניה בוקשטיין\ונסה הדג'נס טלויזיה: אני רוצה להחזיר את החיים היפים של זאק וקודי!! לא- אין להקה: כן- פול אאוט בוי. לא- היהודים זמר: כן- סקעת. לא- יוני בלוך.. חמוד אבל לא שר יפה! זמרת: כן- אבריל. לא- ריהאנה, אני לא מבינה מה כולם סביבי מוצאים בה... טוב זהו =P

morandr0

New member
ההצבעות שלי:

דרך אגב רק מהיום יש לי מנוי לראש 1 תגידו להתחדש :p חחח סתםם.. אז ככה...: כוכב: דרייק בל החתיך...!!
(למה אין יהודה בהצבעות באתר?!
) כוכבת: אמה רוברטס- כן מדהימה!!! להקה: סינרגיה רולסססס!! D: תכנית טלוויזיה: וואי אני אוהבת המוןן מהרשימה אבל הצבעתי לא מדהימה... איזה כיפ עוד מעט ממשיך האי!!! זמר: הראל סקעת... גם שיהיה... זמרת: אברילללללללללללללללללללללל

talosh1234

New member
אני מצביעה ל

כוכבת: אשלי טיסדייל - רק כי מישהי ביקשה D: טלויזיה: דרייק וג'וש להקה: מקפלייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זמר: האמפ . . . לא זוכרת .. זמרת: אבריל תצביעו למקפליי בלהקה

למעלה