איך וובה עבר ?

יעל12342

New member
איך וובה עבר ?

וובה אחד הרקדנים הוירטואוזים של התוכנית עבר, אבל הבעיה היא שהוא רק וירטואוז וטוב בסגנון שלו. כל שבוע וובה הוא בין השניים שנשארים אחרונים ותמיד מחזירים את וובה ומעיפים רקדן מדהים כמו עמרי, או שוקו (למרות כל הדעות פה לדעתי שוקו הוא רקדן ממש טוב ) . איך הקהל מחזיר כל פעם את וובה, אם הרבה אמרו פה שוובה לא צריך לעלות ? אני לא מבינה. ממש עצוב שככה זה השיטת שיפוט בתוכנית :( יש מישהו עם דעה כמו שלי ?

moshavnikit

New member
כי את לא בוחרת מי את רוצה שיעוף,

הבחירה היא את מי להשאיר.. אז ככה שלדוגמא- זה לא יעזור לשוקו אם ההרבה שרוצים שוובה יעוף הצביעו לאיתי ולא לשוקו.

taloss

New member
אממ הקהל אוהב אותו..

וזאת לדעתי הסיבה הכי טובה..

יעל12342

New member
לדעתי ההפך, דווקא השופטים הם אלה

שצריכים לבחור, הקהל לא מבין לרוב ומסתכל על היופי ,הגוף של הרקדן ולא על הריקוד עצמו. יותר טוב שאנשים ששולטים בתחום הזה יחליטו. אבל כל אחד והדעה שלו ..

Shining Dark

New member
אבל הבעיה היא..

שלא תמיד האנשים שם ששולטים בתחום הזה הם אובייקטיביים.

יעל12342

New member
כמו מיכל אמדורסקי

מה היא בכלל מבינה בריקוד? איך משירה היא הפכה לרקדנית מהוללת ושופטת? נכון, היא יודעת לרקוד אבל לשפוט.. זה כבר משהו שונה. היא מסתכלת על הגוף והיופי של הרקדן כמו שהיא "התאהבה" בעמרי ולמה ? בגלל שהוא יפה. צריך להחליף אותה בשופטת מנוסה יותר ומקצועית יותר.

Nusy L I

New member
מה זה קשור

עמרי רקדן מדהים, וכל צוות השופטים יודע את זה. מיכל זמרת ורקדנית. היא לא הפכה מזמרת לרקדנית, היא נשארה זמרת. צוות השופטים מבין יותר ממך בריקוד נגיד את זה ככה...

יעל12342

New member
ממני הם מבינים יותר וגם ממך, אבל

לא התכוונתי לזה ,התכוונתי שאפשר היה לבחור שופטת יותר מקצועית ומנוסה ממיכל ..

כנסי

מיכל אמדורסקי ממש מנוסה... היא לא סתם יודעת מילים, היא למדה בבית ספר יוקרתי כזה בחו"ל... נכון שהיא גם זמרת ושאת בטוח כמעט ולא ראית אותה רוקדת אבל היא ממש מעולה.. גם אני לא אוהבת את ההתנהגות שלה והצורה הנורא פרחית שהיא אומרת את הדברים שלה אבל מה לעשות... היא מבינה מה שהיא אומרת

למעלה