אז ככה...
אני מזכיר שוב, משחקים זה לא מדד, אני לא קניתי לפטופ בשביל לשחק בו. בראש ובראשונה הלפטופ נועד לאינטרנט\אימיילים ולעבודה בפוטושופ שאני לא יושב בבית על הנייח ככה שאוכל להיות נגיש לעבודה גם בחוץ, בנסיעות וכו'. התברר לי שלחבר שלי יש מחשב זהה למה שבדקתי שהוא קנה לפני 3 חודשים. קפצתי אליו לבצע "נסיעת מבחן" על הנייד שלו... ת'אמת? הפתיע אותי לטובה. אינטרנט והכל כמובן עובד חלק, אין סיבה שלא. יש את המדייה סנטר של הויסטה שזה חמוד, אומנם ייקח לי זמן להתרגל לויטסה (למי שיש טיפים מוזמן לשפוך) אבל בעיקרון זה נראה נוח. הרזולוציה לטעמי נמוכה מדיי... אני רגיל לעבוד עם 1280 על 1024... מהנייח. אמרתי שאולי ננסה להתקין כמה משחקים, שוב, המחשב איננו נועד למשחקים אבל איזה משחק בקליל בשביל להעביר את הזמן בנסיעה או סתם בשעמום לא יזיק... אז ניסינו את ה WORMS האחרון, עבד חלק, ניסינו GTA 3, עבד, כמו כן ניסינו גם את MAX PAYNE 2 ו DRIVER 3, משחקים קצת יותר מורכבים וכבדים שהם כבר מעבר לרמה של "בוא נעביר את הזמן" אבל גם הם עבדו חלק. המחשב בהחלט נראה לי שיענה לי על צרכיי... המשקל שלו לו מפריע לי, הרמתי, הסתובבתי איתו, לא כזה מכביד לי, אומנם לא הלכתי איתו יום שלם אבל אני בספק אם אי פעם אסתובב עם לפטופ על המחשב. הדבר היחיד שהפריע לי זה שוב, הרזולוציה... אז רק שאלה לי אליכם, האם המחשב הזה, במפרט שהבאתי שווה את ה 4800-4900 שקל, עם כל הויסטה והמדיה סנטר וכמובן שנתיים אחריות בינלאומית? אם כן, אצא לי השוקה ומחר במוצ"ש ארכוש.