איך הHP 6789?

Reshef 914

New member
מפרט:

Windows Vista Home Premium Intel Core 2 Duo CPU T7500 2.2GHZ 2 GB RAM Geforce 8400m GS

Reshef 914

New member
מקפיץ

יעיל המחשב הזה?

יאיר B

New member
Geforce 8400m GS - לא כדאי. בעיתיים משהו.

קרא לינק וורוד בראש הפורום.

Reshef 914

New member
אמממ

האופצייה השניה הייתה INTEL X3100 אם אני לא טועה (כ. מסך) פרט למסך, איך שאר המפרט? רצו עליו 4800-4900

Reshef 914

New member
צריך לבדוק את זה

אבל חוץ מזה המפרט בסדר? שווה את המחיר? יחזיק מעמד? כמו כן, אפשר לסחוב מחשב נישא בתיק נשיאה שהוא דלוק\ במצב המתנה או שזה עשוי לדפוק אותו?

RoyBO

New member
אין ATI בסדרת פאוויליון

לא שמים נייד בתיק כשהוא דולק רק במצב שינה או היברנייט

יאיר B

New member
זה מפרט די סטנדרטי כיום. T75 + 2GB.

יחזיק מעמד? לאופיס ואינטרנט בלי בעיה.משחקים זה עניין של כרטיס מסך. יחזיק פיזית - זאת סדרה ביתית. לא מצטיינת בחוזק פיזי (והיא גם קצת כבדה). נשיאת מחשב נייד: אני מאוד לא ממליץ להכניס אותו לתיק כשהוא עובד. בעית התחממות + פגיעה אפשרית בדיסקישח. מצב המתנה (Stand By) אולי (יש נעילה לדיסק ובעיקרון המחשב כמעט כבוי למעט הזיכרון, שלא תגמר לך הסוללה באמצע!).

Reshef 914

New member
משחקים אין צורך

אולי WORMS ישן כזה כדי להעביר את הזמן... ציינתי בהודעה קודמת, אינטרנט אופיס והשימוש ה"עיקרי" עריכת תמונות בפוטושופ ועריכת אודיו, פשוט צריך לפטופ כדי שאוכל לעסוק בזה לא רק בבית. והכוונה שלי הייתה דולק אך במצב שינה, תודה.

תשמע לי יש מפרט כמו שלך

תראה שרשור שלי,עם כרטיס מסך של אינטל,והוא מריץ רד אלרט2 יפה וגם AGE OF EMPIRES3 אני מאמין שהבעיה זה רק עם משחקים קו ראשון של השנה האחרונה.

Reshef 914

New member
אז ככה...

אני מזכיר שוב, משחקים זה לא מדד, אני לא קניתי לפטופ בשביל לשחק בו. בראש ובראשונה הלפטופ נועד לאינטרנט\אימיילים ולעבודה בפוטושופ שאני לא יושב בבית על הנייח ככה שאוכל להיות נגיש לעבודה גם בחוץ, בנסיעות וכו'. התברר לי שלחבר שלי יש מחשב זהה למה שבדקתי שהוא קנה לפני 3 חודשים. קפצתי אליו לבצע "נסיעת מבחן" על הנייד שלו... ת'אמת? הפתיע אותי לטובה. אינטרנט והכל כמובן עובד חלק, אין סיבה שלא. יש את המדייה סנטר של הויסטה שזה חמוד, אומנם ייקח לי זמן להתרגל לויטסה (למי שיש טיפים מוזמן לשפוך) אבל בעיקרון זה נראה נוח. הרזולוציה לטעמי נמוכה מדיי... אני רגיל לעבוד עם 1280 על 1024... מהנייח. אמרתי שאולי ננסה להתקין כמה משחקים, שוב, המחשב איננו נועד למשחקים אבל איזה משחק בקליל בשביל להעביר את הזמן בנסיעה או סתם בשעמום לא יזיק... אז ניסינו את ה WORMS האחרון, עבד חלק, ניסינו GTA 3, עבד, כמו כן ניסינו גם את MAX PAYNE 2 ו DRIVER 3, משחקים קצת יותר מורכבים וכבדים שהם כבר מעבר לרמה של "בוא נעביר את הזמן" אבל גם הם עבדו חלק. המחשב בהחלט נראה לי שיענה לי על צרכיי... המשקל שלו לו מפריע לי, הרמתי, הסתובבתי איתו, לא כזה מכביד לי, אומנם לא הלכתי איתו יום שלם אבל אני בספק אם אי פעם אסתובב עם לפטופ על המחשב. הדבר היחיד שהפריע לי זה שוב, הרזולוציה... אז רק שאלה לי אליכם, האם המחשב הזה, במפרט שהבאתי שווה את ה 4800-4900 שקל, עם כל הויסטה והמדיה סנטר וכמובן שנתיים אחריות בינלאומית? אם כן, אצא לי השוקה ומחר במוצ"ש ארכוש.

למעלה