איך ה O2 Orbit XDA , כדאי ?

BravoMan

Active member
מת על שאלות כאלה!

בוודאי שכדאי! מכשיר מצויין - מצד שני מכשרי ח**** עזוב. בסדר, רגע על תעלב! פשוט קשה להגיד כדאי או לא בלי שיודעים מה בעצם אתה רוצה, ועוד כשהמחיר לא חשוב עז השמיים הם הגבול. אני מכיר את המכשיר (אם כי רק לפי המפרט) והוא מכשיר טוב, אבל הוא לא דור 3, אין לו מקלדת והמעבד שלו הוא 200MHZ שלא לכולם זה מספיק. אם המחיר באמת לא חשוב, והגודל לא מפריעה אולי בכלל תרצה את HTC ATHENA שהוא הפוקט ה"אולטימטיבי" הגובל ביכולות UMPC (על אף שאינו כזה).

krecker

New member
אני מחפש מכשיר שמשלב את הכל

GSM , GPS , WIFI , BLUETOOTH , CAMERA ה - HTC ATHENA פשוט גדול מידי

BravoMan

Active member
אז מה דעתך על TRINITY?

הוא דור 3 ובעל מעבד 400. הנה קישור המשווה בין שני המכשירים. אגב, אני מציע לך לחפש באותו אתר (WWW.PDADB.NET) יש שם את כל הדגמים האחרונים עם מפרט מלא ואפילו כאלה שיוצאים בקרוב. הנה אחד שאני רוצה. יש לו הכל וגם רדיו FM (סתם בשביל הקטע) רק שהוא יצא עוד איזה חצי שנה (אם לא יתבטל) ועד שיגיע לארץ...

N i r T

New member
דעתי האישית על TRINITY

שדרגתי לפני שבועיים מ- PROPHET הידוע גם כ- JAMIN וקשה לי לומר שיש הבדל משמעותי. נכון - ה- GPS מובנה אבל מקלט BT GPS חיצוני עשה עבודה טובה גם כן ב- JAMIN. נכון - המעבד יותר חזק אבל ה- OMAP עם OVERCLOCK ל- 247M עשה עבודה טובה לא פחות. בסה"כ המכשיר טוב. אין בו שום דבר מלהיב (למי שזה לא המכשיר המשולב הראשון שלו) אבל מה שהוא עושה - הוא עושה ממש בסדר. הדבר היחיד שהיה באמת הופך אותו למצויין היה שילוב של רדיו FM שיכול לשדר דרך ה- BT לאוזניה/אוזניות. HTC בחרו שלא לעשות את זה וחבל. ניר

למעלה