איך ה LG?

sprqy

New member
איך ה LG?

איך האחריות? רשום שנתיים אחריות באתר של אייבורי... זו אחריות של LG או של החנות? האם העסקה כדאית או שיש משהו דומה במחיר יותר טוב? מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב כרטיס מסך INTEL GMA UPTO 256MB זיכרון פנימי 1024MB DDRII 667 זכרון ניתן להרחבה עד 2GB דיסק קשיח 80GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUT קורא כרטיסים, VGA,SPDIF PCMCIA ועוד... כולל עכבר Touch מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC 3,980 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=715&CatCode=315 תודה.

sprqy

New member
תודה. ואיך הנייד?

שווה קנייה? אני מתכווין לקנות אותו עוד היום אז אם יש המלצות אחרות בטווח מחיר 4000 וקור 2 דואו אני אשמח...

Schweppesdude

New member
אם יש משהו שלא אהבתי ב LG זה הפלסטיקה שלהם

מאוד מזכיר לי את הLENOVO , נשרט בקלות, נראה מגושם ונראה מאוד לא עמיד.

sprqy

New member
כן, שמתי לב

יש לך משהו אחר להמליץ אולי? הHP ראיתי גם פלסיקה לא משהו אבל העיצוב יפה לפחות... דרישות בגדול: 4000 תקציב קור 2 דואו ג'יגה זכרון

Schweppesdude

New member
אני הייתי במצב דומה

גם חיפשתי מחשב בתקציב הזה, בסוף הלכתי לחנות לראות את המחשבים פנים אל פנים - כי באינטרנט זה לא זה. בהתחלה כיוונתי ל LG או HP אבל לא אהבתי את הפלסטיקה, נראה לי לא עמיד, בסוף הוספתי עוד אלפייה ולקחתי טושיבה.. כי המחשבים שלהם נראים כמו טנקים... לדעתי ה DELL למינהם גם מצויינים, אבל הDELL-ים הרציניים עולים יותר מ-4 ... (כמה שאני זוכר) , אולי תעלה קצת את התקציב?

sprqy

New member
אין מצב

זה לא מחשב בשבילי, זה לבן דו שלא מוכן לזוז בשקל. דיברתי איתו והמלצתי לו את הLG באייבורי... יש לו גם קצת קומבינות באייבורי אז יצא לו מחיר טוב... תודה על העצות, מאה אחוז מסכים לגבי הדל, יש לי את ה1520 והוא טנק מרכבה...

למעלה