כמה שאלות בשרישור כל כך קצר ../images/Emo13.gif
האם חייבים לעבור דרך מסוימת?
תודה על התייחסותכן לחששותיי, הנושא מאוד חדש לי וכנראה שאשאל המון אז אני מתנצלת מראש...האם צריך לעבור מס' טיפולים עד לתרומה? האם זו חובה לעבור מס' הפריות עד שמאשרים את המעבר לתרומה? למי פונים קודם כל אם מחליטים שמתעניינים ברצינות? האם קופ"ח כללית עוזרת בעלות הטיפול? באיזו מידה? ומי הכי הכי מומלץ? האם חייבים לטוס בשביל זה? האם עדיף יותר לטוס? כמה זמן בכלל לוקח מרגע שמחליטים עד הביצוע עצמו?
כמה שאלות בשרישור כל כך קצר
אז אני אנסה לענות לך עליהם אחת אחת אין צורך לעבור מס' טיפולי הפריה עד שמגיעים לשלב של תרומת ביציות מאחר שאין מספיק תורמות בארץ הרוב נעשה בחו"ל ובמסלולים פרטיים. לגבי מי למי לפנות בנושא. אני מצרף קישור לשאלות נפוצות על
המסלולים והעליות של כל מסלול שניתן לבצע תרומת ביציות. אנחנו עשינו את זה במסלול ב"ח בני ציון - רומניה והיו פילפלת שלי בהיריון בחודש 4
דרך המסלול הזה. קופ"ח כללית מכירה בכל טיפול שנעשה בארץ אך מתנערת לחלוטין מכל טיפול או תהליך הנעשה בחו"ל. מאחר שרוב התהליכים נעשים בחו"ל אז אין לא עזרה, השתתפות או סיוע מקופ"ח כללית
כאמור, אני אישית ממליץ על מסלול בני ציון- רומניה. אך יש עוד כמה מסלולים טובים כמו אסותא-קייב, פדיוס (קפריסין), זיגי (קרפיסין), הדסה-צכיה. זה כל עניין של עלויות ומה שאת מקבלת תמורת כספיך כמו כמה ביציות הם מציעים, עוברים טריים, עוברים קפואים, בלסטוצים, ICSI וכד'...
המסלולים שהמלצתי עובדים אם עוברים טריים שע"פ
מחקר של ה- CDC האמריקאי יש סיכויים יותר גדולים להרות, 47% לעומת 27% לעוברים קפואים. אני מציע לך לעבור על החומר שצירפתי ושי המון. אני גם ממליץ שתבצעי צילום רחם והיסטרו' על-מנת לשלול גורמים היכולים למנוע הצלחת התהליך. מאחר שכל התהליך יוצא מהכיס שלנו וללא החזר, אנחנו דרשנו מהרופא שלנו את זה. מרגע שקיבלנו החלטה שהיה לאחר ביצוע כל הבדיקות כעבור חודש פילפלת שלי
הייתה ברומניה וחזרה בהיריון
אני בטוח שיהיו לך עוד הרבה שאלות ואנחנו כאן כדי לעזור. המון המון המון בהצלחה בסבב הנוכחי שלך ולא תצטרכי אותנו.