איך התחלתם לשמוע את WT ?

איך התחלתם לשמוע את WT ?

כל אחד יספר איך הוא התחיל לשמוע ת'להקה הסוסה הזאת ^^ אני אחרי ארוחה טובה בסלון הסתכלי טי ווי - MTV2 אם אני לא טועה ואז פתאום הם שמנו ת'קליפ של אנגלס כולי כזה פאק היא יפה אני רוצה לעשות אותה ^______^ אוי יש לה גם קול מדהים וואי היא מושלמת ! ואז אחרי זה הלכתי למחשב להוריד ת'שירים שלהם ^^ עכשיו תורכם ... GO !

Liquid Dreams

New member
אורניייייייית*________*

פגשתי את אורנית במפגש ישרא בחופש הגדול וקניתי דיסק ואז היה לי דיסק מתנה ולא ידעתי מה לבחור ואורנית הביאה לי את TSF D::::::::::::::::

taroboy

New member
זוערר הש!!!ה לי**ק יוווו^^

חחחח היא שלחה לי את פורסייקן,שבהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות ז"א לא רציתי לשמוע עוד שירים מהלקה הזו,שבכלל לא ידעתי שהלקה בכלל WT אזזזזזזזזזזז אחרי המון זמן,.בקשתי מזוער שתשלח לי עוד שירים ואז שמעתי את אנג'ל *גי'זס* והתאהבתי.

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאהמ../images/Emo3.gif

רשמתי בקומונה..ארשום גם פה
אם אתם מכירים את להקת הבנות דיימונדז מהארץ, אז אני מנהלת הפורום שלהן והכל. ואחת מחברות הלהקה שנורא אוהבת את הז'אנר הזה אמרה שANGELS זה בין השירים האהובים עלייה. אז התחלתי להתעניין, ומישהו מהפורום שלהן שלח לי את השיר הזה ונורא אהבתי!! אח"כ ראיתי את הקליפ המדהים
... ודרך יוטיב הכרתי גם את ממוריס ומשם חיפשתי אם יש להם פורום בארץ ולא מצאתי, עד שהגעתי לקומונה ז"ל
. ומאז אני כל הזמן בחרישות עליהם... :] זהו נדמה לי
.

אלאנקה

New member
אה..

ידיד שלי שלח לי את angels ואז אחרי כמה זמן נזכרתי שוב בשיר הזה, והתחלתי להוריד שירים שלהם

חח את האמת שקראתי

עליהם באיזה מקום והתעניינתי בהם, ואחרי ששמעתי כמה שירים שלהם התמכרתי לגמרי..:] אני חושב שהשיר הראשון ששמעתי שלהם היה mother earth.. אבל יש מצב שזה היה גם bittersweet חח

Amir Noy

New member
אממ...

תאמת זה שיא הזוי...><" הייתי בחנות דיסקים בדיוטי פריי.. לפני אני יודע..מיליון שנה... חיפשתי דיסקים של *נייטוויש* כמו עוד ילד תמים.. ואחר שמצאתי שם את ווישמאסטר D: והתבאסתי שאין להם עוד דיסקים של נייטוויש במלאי.. המוכר הנחמד שעד היום אני *לא* נזכר בשמו... האמר לי "ילד,אם אתה רוצה יש לי להקה נחמדה בשבילך" זה אני בתמימותי הסכמתי :) אז הוא הביא לי את הדיסק ME.... אנלא יודע מה עבר לי באותה שניה בראש... אבל קניתי דיסק של להקה שלא שמעתי בחיים שלי ושלא ידעתי על קיומה... [כי אני סתם אחד שאוהב הפתעות ודברים כאלו D:] וכשחזרתי לארץ עם הדיסק...טסתי מהר למערכת לשים את הדיסק.. ואני זוכר שישר נדלקתי על ME+IQ+NES ועל קייג'... ומפה התחיל הרומן שלי איתם D:

אמממממ....

בן דוד שלי פעם בא אלי והוריד מלא שירים של להקה כלשהי שכחתי מזה ואחרי משהו כמו איזה כמעט שנה נזכרתי בשירים האלה ומשם דבר הוביל לדבר ידה ידה ידה... XD (רק אלה שרואים סיינפלד יבינו)

בן15 בן15

New member
הכל התחיל ב...חחח

האמת לא כל כך מזמן... סתם התכתבתי בICQ וילשה מהכיתה שלי אמרה לי שיש לה להקה חדשה שהיא הכירה והיא רוצה לשלוח לי שיר יפה.... שלחה לי את ANGELS...שמעתי את השיר כמה זמן... ואחרי איזה שנה בערך נזכרתי בANGELS ועשיתי חיפוש בכל המחשב כי ידעתי שלא מחקתי מצאתי שוב אהבתי הורדתי שירים אחרים וזהו חחח השיר השני ששמעתי להם היה MEMORIES... עכשיו הילדה בקושי שומעת אותם ואני שומע אותם חחח... עכשיו היא שומעת להקה אחרת לא זוכר איך קוראים לה שם ארוך משהו עם מארס....

Ice Queen 7

New member
נמנמ

לפני שנה ומשהו דיברתי במסנג'ר עם מישהו בשם נתן (כתב פעם בקומונה, ashkeloni), הוא שלח לי את SMG וברגע ששמעתי התאהבתי *_* שמעתי את השיר הזה כמה ימים, עד שהוא שלח לי את כל TSF ועוד יותר התאהבתי D: אה וכששמעתי בפעם הראשונה את SMG הוא נשמע לי נורא מוכר, יכול להיות שכבר שמעתי אותו לפני זה ושכחתי 0.0 ווא אני אוהבת ווית'ין
;[

chyio

New member
../images/Emo90.gif

++ לפני שנה-שנתיים חברה שלי שלחה לי את RUTH וממש אהבתי את השיר הזה. אבל לא התייחסתי כ"כ ללהקה. ואז לפני שנה, שהייתי בפורום זינה, מישהו שם כתב שDW נורא מזכיר לו את זינה. וראיתי את שם הלהקה ונזכרתי בRUTH והתחלתי להוריד שירים שלהם והתאהבתי! D: שארון

Blade Of Fire

New member
בטעות

סתם שאלתי מישו מהכיתה שלי לפני משו כמו 4 שנים מה הוא שומע... ואז לקחתי את האוזניות, התלהבתי ואמרתי לו לצרוב

למעלה