גם לסולם של him יש בדיוק את אותו קעקוע- ובאם חשב שזה מגניב אז גם הוא עשה, ואז חברה שלו (אהמ'כלבה-תמותי'אהמ) גם עשתה. הקעקוע עצמו יפה ומגניב =) אז רגע- של מי התמונה? באם או ville (אין לי מושג איך כותבים את זה בעברית) כי אני יודת שזה לא יכול להיות של ג'ן
אני יודעת שבאם בעצם העתיק מן הסולן של HIM כי הוא כל כך אובססי אליהם ותאמינו לי שיש לו סיבה למרות שאני עכשוי משחקת אותה ואני לא משהו מבינה בהם ואתם יכולים לדעת את זה לפי שאז ביקשתי את השם של הדיסק האחרון שלהם טוב בכל מקרה נחזור לתוכן של ההודעה שלי שנראה לי שזה בכלל הקעקוע של באם FUCK YOU ALL
HIM שינו את שמם ל- HER מכיוון שיש איזה להקה בסקנדינביה (או משהו כזה) שגם להם קוראים - HIM. הקטע הוא שהסקנדינבים קמו לפני הלהקה האמריקאית. אז HIM הפך ל- HER. והוכחה לכך ניתן למצו בסוף של- CKY4
אם אתה שואל אותי (ואתה לא) אל תעשה במקום הזה כי זה קצת אידיוטי שם והאמת גם אני חשבתי לעשות את הקעקוע הזה כי הוא מזה יפה וגם יחסית מקורי כי לא הרבה אנשים מכירים את באם וHIM (אולי רק מהסביבה שלי לפחות)
אני לא יודעת אם דיברת אלי או לזה שהראה את הקעקוע אבל אני ממש לא עושה את זה כי לבאם יש את הקעקוע הזה כי פשוט רציתי לעשות קעקוע וחיפשתי משהו יפה שהוא גם מקורי טוב אז אולי זה לא הכי מקורי אבל לפחות מהסביבה שלי אף אחד לא מכיר אותו ובכל מקרה כבר ירדתי מזה FUCK YOU ALL