איך העוגה יצאה?????

meital101

New member
איך העוגה יצאה?????

ביתי חגגה יום הולדת שנה 18.4.06 ואימי אפתה לה עוגה מדהימה בצורת ברבי אך משהו מצחיק קרה הילדה לא היתה מוכנה לגעת בעוגה בככל היא פחדה ממנה או נגעלה אחד מהשניים. חבל החלום שלי היה לראות אותה מתחרעת על העוגה ושכולה מתלכלכת ... אך איך חלומות לא מתגשמים
אבל נהיננו מאוד אחרי שלושה ימי הולדת שגן בבית ולחברים אנחנו אחרי זה מלאי מתנות ודרך אגב הקומפי X דבר מדהים. מצורפת התמונה של העוגה.....

פוּ

New member
wow מדהים! מדהים! מדהים! אני עשיתי

לאחיין שלי גם ליום הולדת שנה - אבל זו הפעם הראשונה שלי וגם הייתי צריכה לסיים ה-כ-ל ב - 3 שעות
כולל לחכות שתאפה ותתקרר, אז יצא קצת עקום אבל נחמד
הנה רפי ג'ירפי שאהוב על האחיין שלי כל כך, זה מבוסס על תמונה שעשיתי לו לחדר שהוא מאוד אוהב

פוּ

New member
דרך אגב הגוזל דווקא מאוד אהב אותה

וישר דחף את האצבע המתוקה שלו
(גם אני חיכיתי לראות איך הוא יגיב כשיבין שזו לא התמונה מעל הקיר אלא שאפשר לאכול אותה
) הבסיס הוא עוגת שוקולד בחושה רגילה
הקרמים הכל משמנת מתוקה ושוקולד..כך שזה גם אכיל
ובכוונה הלכתי על הדמות שהוא מאוד אוהב

liya11

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifווווואאאאאההההוווווו

פוּ

New member
לגבי הברבי אני לא יודעת אבל באופן

כללי (בברבי יש המון סוכריות (נראה לי)) יש לקנות אבקות של צבע מאכל (עדיף אבקה על נוזל כדי לא לדלל את השמנת המתוקה) מוסיפים לשמנת לפני ההקצפה ומערבבים על לקבלת הצבע הרצוי (כמות ממש קטנה) מוסיפים סוכר ומקציפים! קונים בחנויות של תבלינים.

עמית@

New member
יכולה להבין את ילדתך, זה קצת מרתיע

(לא שזה לא יצא מוצלח לשיטתו, אני אישית לא מתה על הסגנון)

אביטלתל

New member
העוגה חמודה

אבל הנה טיפ שקיבלתי מחברה עם שלושה ילדים והרבה ניסיון במסיבות יומולדת של קטנים תמיד תמיד להכין עוגת שוקולד פשוטה בנוסף לשאר הדברים רצוי עם קצת קרם למעלה וסוכריות צבעוניות העוגות המתוחכמות זה בשביל המבוגרים, הילדים במקרה הטוב יטעמו

meital101

New member
../images/Emo25.gifתודה בנות.....

העוגה של הג'/רפה מדהימה איזו השקעה . שיהיה לכולכן שבוע טוב.

למעלה