איך הסקרים אצלכם?

lizush

New member
איך הסקרים אצלכם?

סקרים רבותי סקרים..
האם עושים גם אצלכם סקרים?
כמה פעמים בחודש?
עד כמה זה משפיע על התמריצים?
עד כמה היו מרוצים ממך בממוצע בצורה מקצועית (האמת)?
עד כמה היו מרוצים ממך בממוצע בצורה שירותית (רק אמת חבר'ה)?
מתי קיבלתם מכתב תודה מלקוח, ומה הרגשתם?
מה התירוץ הכי מוזר שנתנו לכם על הורדת ה - 10 המושלם?
מה אתם באמת חושבים על הסקרים האלו? ולבסוף...
יש לכם רעיון טוב איך עושים סקרים טובים יותר (טיפ לפעם הבאה אולי שאני יעשה פה אחד כזה..
)

Black Star

New member
נצל"ש ../images/Emo13.gif

אצלנו עושים סקרי שביעות רצון כל הזמן... יום יום, אני לא בטוחה כמה לקוחות סוקרים בכל יום אבל יש לזה השפעה מכרעת על הצלחת המרכז והדירוג שלו בין מרכזי השירות. מבחינת סקרים עליי עוד לא יצא... אז אני לא יכולה לדעת עדיין
אבל רציתי לנצל"ש ו"להשוויץ" קצת בנוגע לשביעות רצון של לקוחות - שלשום היה לי לקוח שישב אצלי בקשר לכמה נושאים, עם סיפור קצת אחר וקצת נוגע ללב, לא היה המון שיכולנו לעשות אבל באמת ניסיתי לבוא לקראתו וגם צ'יפרתי אותו במשהו שהוא לא ציפה לו (מעדיפה לא למסור פרטים מדויקים כמובן) - הוא נורא התרגש ולא הפסיק להודות לי למרות שמבחינתי זו באמת פשוט חלק מהעבודה שלי. כעשרים דקות לאחר שסיימנו והוא קם ועזב, הוא חזר והביא לי כזו סוכריה בצורת פרח ואמר לי "תודה רבה על השירות הנפלא". זה מאוד ריגש אותי וממש עשה לי את היום, בין כל הלקוחות הלא מרוצים שרק מחפשים איפה דופקים אותם, יש מישהו שיודע להגיד תודה. יעלי

lizush

New member
אצלנו...

כל נציג לפחות פעמייים בחודש
מאוד משפיע על התמריצים
הממוצע תמיד בין 9-10 מקצועיות ושירותיות
הנציג שהכי הלהיב את בה"ע, שולחים ציטוט ממה שבה"ע אמר עליו ותמונה של הנציג לכל המחלקה.
פעם אחרי שבוע של עבודה כבר קיבלתי מכתב תודה, ממש ממש היה נחמד.. (היום לפחות פעם בשבוע אומרים שישלחו, אבל, אתם יודעים, יותר קל לכתוב תלונות...
התירוץ הכי מוזר שנתנו לי 9 ולא 10 - "רק לאלוהים מגיע 10"...
הסקרים מאוד משקפים את מה שקורה במחלקה שלנו, רוב בתי העסק (שאנחנו עובדים מולם) מפרגנים, והכי כיף זה לקבל על הבוקר שרשרת סקרים של הרבה נציגים במחלקה שהיו מרוצים מהם, אז אתה פשוט יודע שאתה במחלקה / חברה הנכונה...

למעלה