ספר מעולה אבל לא פשוט
כל מתכון לוקח המון זמן להכין. לדוגמא סלט פסטה מתחיל בייבוש עגבניות, ממשיך בהכנת ממרח דמוי טפאנד ורק אז מכינים את הסלט. גם חלק מהסלטים לוקחים המון זמן להכין (לדוגמא סלט הכל: צריך להכין רוטב ממלא עשבי תיבול, קרוטונים, ורק אז שוטפים עוד מליון דברים לסלט), אבל התוצאה בשני המקרים מדהימה. מומלץ גם סלט הקינואה, הלחם חום, ועלי הגפן הממולאים. וגם לרוב המתכונים בטח אפשר לנסות לעשות קיצורי דרך ואז יהיה פשוט יותר. דווקא מעוגת השוקולד היפנית לא כל כך התלהבתי