התקציב שלי 4.5 אלף ואני מחפש נייד בצבע שחור מבפנים (אפשר שיהיה כסוף מבחוץ ) בתקציב הזה יש את הדל 6400 והלנובו n100 אבל אני מחפש אלטרנטיבה להם , אז רציתי לשמוע את דעתכם על הנייד הנ"ל תודה.
לדוגמה אם אתה חושב על מחשב לגרפיקה 3D תשקח מכל הGMA של אינטל זה לא זה... ותשקח מהתקציב של 4.5Kש"ח... אם זה מחשב לאינטרנט אופיס ושות לדעתי אין הצדקה להוציא יותר מ4Kש"ח+- {מאה ש"ח נגיד}... וביכלל יצא משתלם יותר ללכת על TURION של AMD שיצא לרוב זול בהרבה מהכור-סולו {אם תמצא ביכלל איזה כור-סולו}. כנס שוב להודעה המינהלתית וענה על כל הסעיפים אפשר יהיה לדעת מה אתה באמת מחפש.
אגב דבר ששכחתי מההתחלה.. אישית אני דיי אוהד את הDELL 6400 דגם שדי חולש מקצא לקצא {לא לגיימר אבל עם X1400 לדוגמה הוא גם סביל למשחקים}. שוב אני הייתי חושב בכיוון של AMD TURION אאל"ט אפילו TURION X2 יעלו באיזור ה4Kש"ח מה שמאפשר שימוש ב64BIT בעתיד.. והאמת היא שהעתיד הוא באמת במעבר ל64BIT אפילו אם זה יהיה רק ביגלל האפשרות להרבה יותר זיכרון.
ובקשר ל64 ביט , אוכל לקחת את הt5500 שהוא 64 ביט כמדומני באותו מחיר אם הדל 6400 היה שחור הייתי הולך עליו ללא ספק הלנובו n100 קצת מפחיד אותי אז רציתי לשמוע אולי משהו מכיר את הנייד של גיגהבייט הנ"ל ? שעל פניו נראה לא רע .