איך המחשב

איך המחשב

איך הכרטיס מסך? זה פנימי או חיצתוני? האם הוא טוב? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2479602

יאיר B

New member
המחשב בסדר, יחסית (תלוי מה אתה רוצה להריץ

עליו). הכרטיס מסך סביר. בניידים אין כרטיסים פנימיים או חיצוניים - הכל על הלוח. יש זיכרון משותף או עצמאי. למחשב השני יש את אותו כרטיס מסך, אבל הוא מכיל יותר זיכרון (אם תחליט לקחת את הראשון, מציע להוסיף עוד 1GB) והוא גם יותר קל ועם שנתיים אחריות.

יאיר B

New member
הלינק מוביל לדף הראשי שלהם, אני לא ממש יכול

לראות את כל הפלאש שיש באתר שלהם. גיגהבייט היא חברה עם פחות מוניטין מאשר החברות הקודמות שהצגת. לגבי שימושים: אני לא ממש יודע מה זה מחשב לסביבות פיתוח (אני לא עובד בתחום המחשבים, אני מניח שמהשם שלך אתה מדבר על סביבת DOT.NET שאין לי מושג מה הדרישות שלה). אבל בדוק מה הדרישות החומריות של התוכנות שאתה רוצה להריץ עליו - זה יתן לך כיוון בנושא החומרה שצריכה להיות למחשב.

אני שואל בגדול על גיגביט הוא אמין המפרט הוא:

‎W566N-DC24M‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2™Duo Processor T7700,4MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audio‎ ‎ 2 channel HD Audio‎ ‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 4965AGN ‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes(1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro‎ ‎ Ports‎ ‎ ‎ ‎ USB 2.0 X4‎ ‎ IEEE 1394 X1‎ ‎ Microphone-in x1‎ ‎ Headphone-out x1‎ ‎ Line-in X1‎ ‎ S-Video x1‎ ‎ VGA X1‎ ‎ RJ-45 connector for Ethernet X1‎ ‎ RJ-11 connector for Modem X1‎ ‎ OS‎ ‎ No‎ ‎ Weight‎ ‎2.7 KG‎ ‎ Warranty‎ ‎שנתיים אחריות עד בית הלקוח VIP ע''י היבואן הרשמי‎

למעלה