איך המחשב הזה?

• פותח הנושא asif9
  • פורסם בתאריך

asif9

New member
איך המחשב הזה?

אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד צירפתי קישור המליצו לי עליו אבל אני עדיין לא יודע מה היתרונות ומה החסרונות שלו? והאם הוא שווה את המחיר? תודה

shan28

New member
הזכרון שלו על הפנים!

ולמה דווקא בivory? אתה חושב שהם הכי זולים? אתה טועה חחח פה הוא בא עם 2GB אבל לא נראה לי שזה מחשב למשחקים...

asif9

New member
טוב אז אולי תעזרו לי למצוא מחשב?

משקל לא משנה לי מסך לא משנה אני לא צריך הרבה מקום 90G יספיק בהארד דיסק אני רוצה מחשב חזק שיפעיל הרבה דברים בו זמנית בלי בעיה בעיקר לאינרנט ולאופיס אבל אני ירצה לשחק גם משחקים אז אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך אבל לא רציני משחקים די קלים (פיפא VT3 וכאלה.) תקציב של 3500-4500. תודה

shan28

New member
נכון! תבחר! אפשר ליעץ לך אבל לא לבחור בשבילך!

ואל תקשיב למוחרים! הם חרטטנים ! אני חושב שאתה צריך לשוטט כמה זמן ןלראות מפרטים , לראות הבדלים גם אם אתה לא כזה מבין , אתה תוך כדי זה לתראה ותחליט דברים שאתה צריך ומה מתאים לך, אני למשל מצאתי , חיפשתי חיפשתי גם שאלתי פה, אני רציתי 250GB הרדיסק ולפחות 3GB זכרון שירוץ מהר (יחסית) עם ויסטה שהיא לא משהו ... התלבטתי בין hp לדל אבל hp יותר טוב מהבחינה של הזכרון 3gb אז אני חושבת שאקנה תדגם הזה http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1692 תעשה את השיקולים שלך אני יכולה רק ליעץ, וחשוב שתבדוק מחירים !

asif9

New member
כרטיס מסך כזה יספיק?

Intel graphic Media Accelerator X3100 כרטיס מסך 384MB זיכרון כרטיס מסך ^^^ להריץ משחקים כמו פיפא וכאלה

למעלה