בכסף, הכוונה? לא,לא..אני שם..בפורום..הצעתי לעשות מודעה, חינם והכל. סתם, כי זה מהנה. אמ..הציעו רעיונות שונים כמו גמל עם סיגריה, בירות ומקרופון. את הבירות לא היה איפה לתקוע, אבל..בכלזאת. איך אפשר לעשות הומור בציור?
מה זתומרת, יש אין סוף דרכים! שים לו קשת של עבמ"מים על הראש (זה עם הכוכבים למעלה) או תוציא לו בועה: "גמל נכנס פעם לפאב עם חזיר מתחת לבית השחי...הברמן שאל לפשר העניין בלה בלה בלה" גמל צוחק עם שאריות פסטו בשיניים שותה מבירה עם דבשת מחופש לאלביס מחופש לברברה סטרייסנד אנשים מחופשים לגמל (סטייל "סודי ביותר") לבוש חולצה של קריימר * * * לרעיונות נוספים, שלשל עשירייה לתיבה שלי.
אבל הרבה מאד סטנדאפיסטים לא נראים מצחיק ישר, ובדרכלל לא חובשים כובעים מוזרים, או לובשים בגדים משונים. מטרתו של הסטנדאפיסט היא לספר בדיחות. אבל יש לי רעיון קטנטוש.
היום הסטנדאפ הוא די ציני במסווה של רצינות. אז טורבן וקול מצחיק לא ממש מתאימים לסטנדפיסטים. אבל עדין לצופים ברור למה הם מגיעים. כשמסתכלים על איור שלך, קשה מידי לנחש מה הוא מייצג ועלול לפספס חלק מהקהל יעד שלא מכיר את האתר ויהיה לו קשה מידי לנחש את מהות האתר לפי המודעה.