איך המודעה?

greeneye

New member
מוזמן?

בכסף, הכוונה? לא,לא..אני שם..בפורום..הצעתי לעשות מודעה, חינם והכל. סתם, כי זה מהנה. אמ..הציעו רעיונות שונים כמו גמל עם סיגריה, בירות ומקרופון. את הבירות לא היה איפה לתקוע, אבל..בכלזאת. איך אפשר לעשות הומור בציור?

איך אפשר לעשות הומור בציור שאלת?

מה זתומרת, יש אין סוף דרכים! שים לו קשת של עבמ"מים על הראש (זה עם הכוכבים למעלה) או תוציא לו בועה: "גמל נכנס פעם לפאב עם חזיר מתחת לבית השחי...הברמן שאל לפשר העניין בלה בלה בלה" גמל צוחק עם שאריות פסטו בשיניים שותה מבירה עם דבשת מחופש לאלביס מחופש לברברה סטרייסנד אנשים מחופשים לגמל (סטייל "סודי ביותר") לבוש חולצה של קריימר * * * לרעיונות נוספים, שלשל עשירייה לתיבה שלי.

מסכים עם בילי לגבי היעדר ההומור

הדמות הזאת יכולה גם להיות דמות בסרט אנימציה, מהסוג שמספר סיפור אוטוביוגרפי.

leshemAmit

New member
כמו שאמרו

תכניס מוטיב להומור. הוא נראה יותר רציני מזהבי עצבני. איזה כובע עם פלופלור או משהו. חוץ מזה הציור בסדר גמור, נעים לעיניים וכו'.

greeneye

New member
לוידעת אם שמתם לב,

אבל הרבה מאד סטנדאפיסטים לא נראים מצחיק ישר, ובדרכלל לא חובשים כובעים מוזרים, או לובשים בגדים משונים. מטרתו של הסטנדאפיסט היא לספר בדיחות. אבל יש לי רעיון קטנטוש.

leshemAmit

New member
זה נכון שויתרו על כל מיני תוספות

היום הסטנדאפ הוא די ציני במסווה של רצינות. אז טורבן וקול מצחיק לא ממש מתאימים לסטנדפיסטים. אבל עדין לצופים ברור למה הם מגיעים. כשמסתכלים על איור שלך, קשה מידי לנחש מה הוא מייצג ועלול לפספס חלק מהקהל יעד שלא מכיר את האתר ויהיה לו קשה מידי לנחש את מהות האתר לפי המודעה.

leshemAmit

New member
יותר טוב

גם הצהוב יותר מתאים לגמל... צהוב-מדבר... מישהו עלול לחשוב שצוחקים על הגמל אבל זה שהוא מחייך מראה שהוא די מרוצה אז כנראה שלא צוחקים עליו, אלא איתו.

למעלה