איך הלילה?
מ משתתףחדשישן2 New member 22/5/07 #6 אופס,נראה שזאת טעות שלי בהבנת הנקרא למרות שלא הבנתי את הכתוב בתגובתך במלואו,מהרתי לחשוב שכאשר כתבת ``יאיי,שובו של ...``,התכוונת אלי! (אשרי המאמין...) לזה התיחסתי בתגובתי. איזו פאדיחה!!!
אופס,נראה שזאת טעות שלי בהבנת הנקרא למרות שלא הבנתי את הכתוב בתגובתך במלואו,מהרתי לחשוב שכאשר כתבת ``יאיי,שובו של ...``,התכוונת אלי! (אשרי המאמין...) לזה התיחסתי בתגובתי. איזו פאדיחה!!!
ל לא קוראים לי דרור New member 22/5/07 #8 אינני יודעת אם שבת, כי אני עצמי לא הייתי כאן מספר ימים, כל שאני יודעת הוא שאני שבתי ושבאמת חסרתם לי (ולכן אל נא תתפדח, כי בשובי, שנפל עם שובך חגיגתינו כפולה
אינני יודעת אם שבת, כי אני עצמי לא הייתי כאן מספר ימים, כל שאני יודעת הוא שאני שבתי ושבאמת חסרתם לי (ולכן אל נא תתפדח, כי בשובי, שנפל עם שובך חגיגתינו כפולה
מ משתתףחדשישן2 New member 24/5/07 #21 תודה. נחמת אותי קצת. לא ידעתי שנעדרת מהפורום.אני שמח שחזרת ושאת כאן
ד דפנה80 New member 24/5/07 #29 פעם ראשונה שלי בפורום שלכם הלילה עובר עלי ביסורי מצפון, כל רגע מול המחשב מזכיר לי כמה הייתי צריכה ללמוד עכשיו, יש למישהו אולי עצות יותר מועילות להעברת הזמן?
פעם ראשונה שלי בפורום שלכם הלילה עובר עלי ביסורי מצפון, כל רגע מול המחשב מזכיר לי כמה הייתי צריכה ללמוד עכשיו, יש למישהו אולי עצות יותר מועילות להעברת הזמן?
ג גבריאל וזה הכל New member 22/5/07 #9 מי זרק עליך אצטרובל?!?! תגיד לי מי!! אני א$%^$#^#ן אותו מכות!!! אגב, כדאי לליברפול לנצח!
ל לא קוראים לי דרור New member 23/5/07 #15 לא, פשוט.. אחד לא שווה איזכור אלא אם כן זה היה אחד מכוון הייטב.