איך הכרטיס מסך הזה?

R o n i G 2

New member
איך הכרטיס מסך הזה?

64MB32-Intel Extreme 2 graphics (shared לתמונות, אופיס, אינטרנט וסרטים? לא קצת חלש מדי?

Jan22

New member
הכרטיס ..

יריץ לך סוליטר ..במאמץ יריץ פריסל .

Ixion

New member
הכרטיס יריץ לך וורקראפט 3, ברמה

בינונית... אל תצפה ליותר..

Ice Age

New member
הכרטיס

יריץ לך בלי בעיה כל מה שביקשת - תמונות, אופיס אינטרנט וסרטים. אל תתן לאנשים להבהיל אותך, גם את רוב המשחקים הוא יריץ ברמה סבירה. בכל מקרה למה שביקשת הוא יעבוד יופי, אל תשקיע יותר כסף בשביל לשדרג.

R o n i G

New member
אז למה

בכל זאת יש שטוענים שהוא לא טוב? שאלתי מוכר בחנות והוא אמר שאין בעיה לראות עם זה גם סרט, דום 3 לעומת זאת לא יעבוד כל כך טוב אבל ממילא אני לא אשחק משחקים כאלה... אבל הוא מוכר בחנות, אז האינטרס שלו הוא למכור. אז מה בכל זאת? כי בibm למשל, בסדרה של הr50e, לא נתקלתי בנייד בטווח המחירים שלי (עד 6500~) שהכרטיס בו הוא שונה. אז האם שווה לקנות?

Ixion

New member
אתה לא מבין,

זה כרטיס מסך בסיסי במיוחד. הוא לא בנוי למשחקים או משהו כבד, אבל הוא כן יפעיל לך פעולות בסיסיות (ע"ע סרטים, משחקים קלים וכו').

Ice Age

New member
כמו שכתבתי

לא תהיה לך שום בעיה לראות סרטים, לגלוש או לעבוד עם אופיס. לגבי משחקים - הוא יריץ משחקים בינוניים ברמה סבירה. אם אתה לא גיימר כבד אז לא צפויה לך שום בעיה, לך על הכרטיס הזה. למה יש טוענים שהוא לא טוב? כי אנשים לא תמיד פרקטיים ורוכשים לעצמם דברים שהם לא באמת צריכים. רוב האנשים שרצים לקנות כרטיסי מסך ברמות יותר גבוהות לא מנצלים אותם בכלל.

R o n i G

New member
עוד שאלה...

עד כמה משמעותי ההבדל בין מהירות הארד-דיסק 4200 rpm ל- 5400 rpm? בהנחה שהמעבד הוא 1.7, והזיכרון 512.

Ixion

New member
הוא משמעותי בטעינת תוכנות

למשל פוטושופ שלוקחת קצת זמן להפעלה ראשונית (בכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב, הזכרון מתפנה וכל תוכנה שעולה לוקחת זמן כלשהו. הפעלה שנייה לפני שהזכרון מתפנה היא הרבה יותר מהירה) תיקח למשל 20-45 שניות להפעלה ב4200RPG, וב5400 היא תיקח למשל משהו כמו 15-35. המכה הרצינית היא במשחקים בעיקר, שהמחשב מתאמץ לחפש קבצים בזמן מאמץ..

עם כרטיס מסך כזה אני מפעילה עליו

פוטושופ בלי בעיה וגם פריהנד, שניהם תוכנות קצת כבדות .. לי יש מחשב IBM R50E 1.5 סך הכל הוספתי לו עוד 512 זכרון ראם והוא עובד מצויין עם פוטושופ לדוגמא.. אני צופה בסרטים עליו בקלות.. כמובן שאני לא משחקת עליו משחקים כבדים , אבל עם משחקים קטנים הוא עובד איתם בקלות..

R o n i G

New member
ועוד שאלה...

זה אולי ישמע טיפשי אבל, כשכתוב לי שהכונן האופטי הוא צורב dvd, האם זה אומר שהוא יכול לקרוא גם cd רגיל?

Ice Age

New member
כן

וגם לצרוב CD רגיל. שים לב שלא מדובר בקומבו - ואז הוא קורא DVD אבל צורב רק CD.

למעלה