איך הכל התחיל..

Gefi Giraf

New member
וואלה?

אז בטוח ראיתי אותך. למרות שאין מצב שאני זוכר אותך. את לומדת שם או שסתם היית שם?

זה קרה אני?

או ש"לחבק אותך" זה לא השיר הכי מקורי לזוגות בימינו...נראה כאילו כל זוג שמכיר אותו מאמץ אותו להיות השיר שלהם...חח כן כן...גם לי הייתה חברה שזה היה השיר שלנו...

היי ../images/Emo13.gif

אני חדשה
מזמן לפני שנים רבות שמעתי את צועקים על אהבה אבל לא ייחסתי ללהקה הרבה חשיבות [נו נו נו לי] ואהבתי את השיר ממש. ואח"כ חברות שלי המליצו לי על לחבק אותך וככה ראיתי שזו אותה להקה! חחחח אז הורדתי הרבה שירים שלהם ומאז אני מכורה

חח אממ זה לא סותר אחד את השני

לא?
טוב אני מוסיפה להודעה המקורית שלי "... אז רצתי לחנות וקניתי את הדיסק כשהוא יצא
והתמכרתי עוד יותר.. "

וואו

שמעתי את השיר צועקים על אהבה קצת אחרי שהתגייסתי ושמעתי אותו כל יום אולי 100 פעם לפני שנרדמתי באוהל...טוב הייתי בקורס אחרי טירונות... ואחר כך שמעתי את השיר"לחבק אותך" וזה עשה לי צמרמורות בגוף וממש ריגש אותי השיר הזה ועד היום הוא נחרט לי בלב עמוק עמוק וחוץ מזה השיר הוא הכי מיוחד בגלל שזה השיר שלי ושל הבת זוג שלי...והיינו בהופעה וממש כמעט בכיתי כשהוא שר אותו...אז אין על השיר הזה...

הפעם הראשונה ששמעתי את סינרגיה.....

היתה בערוץ 24 עם השיר המדהים-צועקים על אהבה אחר כך כבר התחלתי להתעניין בלהקה ובווליום תל אביב ראיתי את ההופעה שלהם פעם ראשונה. ומאז בערך אני אוהבת אותם כלכלכלככך! אה ודרך אגב: הופמן ענה לי לאימייל! הוא כזה מדהים!:)

קספר4

New member
...

ראיתי את הקליפ ואז אמרתי 'וואי הם טובים' ואז חברים שלי הופיעו עם השיר בבית הספר ואז אמרתי 'אני צריכה לקנות את הדיסק' ואז לפני חצי שנה ראיתי את הדיסק שאוזן השלישית ואמרתי 'יאאלה. הגיע הזמן' מעניין, הא?

clubmed girl

New member
אני הכרתי אותם

כששמעתי אצל חבר באוטו את השיר לחבק אותך, שזה פשוט השיר הכי מדהים בעולם!! הקול שלו מדהים ועשה לי צמרמורות (רון). ואז שמעתי את "עד שהכול ייגמר" ומיד רצתי לקנות את הדיסק. ופתאום אחרי כמה חודשים שמעתי את חום יולי אוגוסט ברדיו ונגנבתי, אני שמחה שהם זוכים להכרה שמגיעה להם.

נועושקה

New member
ווא מזמן לא הייתי פה אבל בכל מקרהה.

אממ הסיפור שלי שונה קצת.. הייתי במלון מעפן אחד.."אולגה" ליד נתניה..=\ אבל הצוות בידור המייטורף שהתחברתי איתו, שם את השיר צועקים על אהבה ואני פשוט נמשכתי..לא יודעת איך לומר..זה היה כזה ברגע...ואז באתי הביתה..והורדתי את השיר עד שהכל ייגמר.. וליומולדת קנו לי את הדיסק..וחיפשתי חומר על סינרגיה..וכיום אני מואשרת שאני מועדדת אנשים לשמוע אותם..ומודה לחיים המושלםם על זה שחרש לי את החיים עם השיר צועקים על אהבה! אבל אני אוהבת אותו בכל זאת..=] bam margera i love youu!!!!

למעלה