איך הכל התחיל..

Amber68

New member
איך הכל התחיל..

בשרשור הזה אתם מוזמנים לכתוב מתי, איזה שיר, ואיפה שמעתם לראשונה סינרגיה ואיך התפתחה האהבה שלכם ללהקה.. אני זוכרת שבטיול שנתי אחד שהיה בתחילת שנה (לא זוכרת איזו שנה) לפני הרבה הרבה זמן.. ילדה אחת מהכיתה שלי שרה את צועקים על אהבה.. ( ממש בתחילת דרכם ) שאלתי אותה מה היא מזמזמת והיא נתנה לי לשמוע את השיר מהדיסקמן שלה.. אחרי כמה זמן כשכתבתי בפורום הדג נחש בתפוז מישהו פירסם את האתר הרישמי של סינרגיה.. נכנסתי ושמעתי עוד כמה שירים.. ( זה הזמן להודות לאותו אלמוני באמת..) אהבתי את מה ששמעתי והמשכתי לשמוע ולעקוב.. היום אני פה =) וזהו בערך..

זה התחיל...ש..

חבר שלי (לשעבר) אהב את סינרגיה, הוא יותר אהב את השירים מאשר את הלהקה עצמה. והיה פעם שהוא המליץ לי לשמוע אותם ולהוריד שירים שלהם, והוא הקדיש לי את השיר "לחבק אותך"...ואני ממש מזדהה עם השיר הזה, הוא אומר הרבה על כל הקשר!! וזה בעצם ההתחלה, ככה הכרתי את הלהקה ואני שמחה שהייתה לי הזכות להכיר אותם.

Amber68

New member
ממ דווקא לא.. הכרתי אותם עוד הרבה ל

פני שהכרתי את שחר.. הוא שלח לי כמה מהשירים.. אבל היו לי בערך חצי מתוכם לפני שהוא שלח מילדה בשם רותם ( שאת לא מכירה..) שהיתה בהופעה וקנתה את הדיסק אחרי..

סינטטית

New member
זה בטח היה עירון ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

שמעתי שהוא שוטט פה פעם בפורומים ופרסם את האתר ..חחח אבל אולי זה מישו אחר בכל מקרה, הסיפור שלי זה שראיתי את הקליפ צועקים על אהבה בערוץ 24..לפני שנתיים... חיפשתי מי אלה, נרשמתי לפורום בהיידפארק שמעתי עוד כמה שירים שהיו ברשת... ב-11.4.04 באתי להופעה הראשונה שלי....התמכרתי! השאר היסטוריה? :)

Shaharitos

New member
אמממ... ../images/Emo27.gif

זה התחיל כשרציתי לבוא לווליום ת"א רק בשביל ההופעה של עברי לידר [
], ואז חברה שלי שאוהבת את סינרגיה אמרה שגם הם מופיעים שם, אז נאלצנו לבוא 10 שעות לפני ההופעה של עברי בגללם [עכשיו אפשר להגיד בזכותם
]. כמובן שהתעצבנתי על החברה שלי חחח היום אני מודה לה על זה.
לא ממש הכרתי שירים שלהם [חוץ מ-2 במעורפל], אבל ממש אהבתי את הסגנון שלהם. אחרי ההופעה בווליום אני וחברה שלי הלכנו לגדרות איפה שחברי הלהקה באו להצטלם, לחתום וכו'... ואז גפן [
] בא ודיבר איתנו והוא היה נורא נחמד
פשוט התאהבתי בהם
מאז אני לא מפסיקה לשמוע אותם =)

giliyo

New member
ככה אני הכרתי

טווב אז אני הייתי באיזה כיתה י' ( עכשיו אני בי"ב ) באיזה מסיבה והשמיעו את השיר צועקים על האהבה ומאז אני פשוט מאוהבת בהם..(זה לא היה ישר אבל זה התפתח עם הזמן) ועכשיו אני פשוט די מכור

Tinkerblack

New member
סיפור האהבה שלנו

אני- מייגן הולכת לידיד שלי- אפשר לקרוא לו ככה... או ידיד + גם יהיה נחמד בכל מקרה, באתי אליו, והוא אז אמר לי שהוא רוצה להקדיש לי שיר הנקרא "לחבק אותך" מאז לא הפסקתי לשמוע אותו, כל הזמן שרתי לו אותו, עד שדי המאסתי עליו את השיר הזה... ואז נזכרתי שחודש לפני כן, חברה שלי שהייתי אצלה אמרה לי שיש שיר שמדבר אליה, שנקרא "צועקים על אהבה" אני רק זכרתי שהוא מדבור על נסיכה... והיא אמרה שזהו השיר עליה... נזכרתי בזה בעקבות כך שהוא אמר לי שאת השיר לחבק אותך, זה שיר של סינרגיה ויש להם עוד שיר שאותו הוא השמיע לי בשם צועקים על אהבה- מפתיע אהה?!? שבוע אחרי הייתי במפג שפורום השבט שבטאוור רקורד, ואני וחברה שלי- עדי שתינו קנינו את הדיסק של סינרגיה ומאז לא הפסקתי לאהוב אותם...

SuperKeren

New member
אממ...

לפני שנתיים או יותר..ממש לא זוכרת
, ראיתי את הקליפ של "צועקים על אהבה" בערוץ 24 באמצע הלילה (ואחריו היה בוטן מתוק בקרקס..אמממ "כל מה שנשאר" נדמה לי
). ניסיתי לחקור עליהם באינטרנט ואחרי כמה חודשים הכרתי את עידן והסתבר שגם הוא אוהב אותם אז דיברנו עליהם. וזהו. חכיתי מלא מלא זמן שהדיסק ייצא, רכשתי אותו לפני חצי שנה או משהו בסביבות ואני נהנית ממנו עד היום!

hodayoyo

New member
הקפצה+הסיבה שלי../images/Emo60.gif

<- המקפיץ האוטומטי
פשוט מאוד- הקליפ של צועקים בערוץ 24- בהתחלה התעלמתי מהשיר ומתישהו קלטתי שאני שרה משהו בלי לדעת מה ואז חברה שלי השמיעה לי את השיר וזיהיתי שזה השיר שאני שרה וחיפשתי עוד שירים שלהם והגעתי לפורום בהייד פארק וברחתי מהפורום בהייד פארק ויצא דיסק וקניתי דיסק והיתה הופעה בפסטיבל הסרטים וחזרתי לפורום בהייד פארק ואז נפתח הפורום פה....

נמ../images/Emo60.gif

זה התחיל כשהיה לי את הדיסק שלהם והודיה ציוותה עליי לשמוע וצייתתי
השיר הראשון שלהם ששמעתי היה ממשיכים לרוץ, פשוט כי הוא הראשון באלבוםD:

BaRbiK

New member
אני../images/Emo3.gif

אממ טוב..בכיתה ז' (אני בט' עכשיו) נכנסתי למצעד של גלגלצ לראות את השירים וסתם להוריד ולשמוע (נוו היה משעמם
) והורדתי את "צועקים על אהבה" ופשוט התאהבתי בשיררר:) והדבקתי גם את חברות שלי וכל היום היינו שומעות ושרות תשיר (בדיוק היה לנו איזה מופע והיינו צריכות להתאמן על הריקוד..אז זה הלך שיר של הריקוד ואחריו צועקים על אהבה אח"כ שיר של הריקוד ואחריו צועקים על האהבה..וככה ממשיך
) ואז לפני כמה זמן (חצי שנה?) דיברתי עם הודיה ואיכשהו הגענו למוזיקה (זה תמיד מגיע למוזיקה?) והיא נתנה לי שמות של כל מיני שירים, חלק מהם היה של סירנגיה
..אחד מהם היה לחבק אותך שבכלל התאהבתי בהו מאז..וגם את חושך ממש אהבתי ואז ביומולדת שלי (ביוני) חברה שלי קנתה לי תדיסק ומאז הוא לא יוצא מהדיסקמן (טבו נו הוא גם עבר לאייפוד בצורה מאוד מפתיעה
) זהו:)

זה היה בסוף הקיץ...

חחח סתם! זה פשוט דרש... אני בסביבות אוקטובר 2003 שמעתי את צועקים בערוץ 24 והתאהבתי! אבל...חוץ ממני אפחד לא שמע עליהם אז נאלצתי לסגוד בשקט ובגלל זה הפסדתי 7 הופעות :( עד שחברה שלי הראתה לי שיש פורום שלם של אנשים (משובחים ביותר) שאוהבים את סינרגיה ב 2.1 השנה נרשמתי (גאאד לקח לי הרבה זמן)וב 19.1 הופעת השקה היתה הופעה הראשונה שלי! ומאז... זה בדם שלי! בהיזדמנות זו- אור אני מתה עליך!!!!

Gefi Giraf

New member
שלום...

כרגע גיליתי את הפורום הזה...את סינרגיה גיליתי לפני קצת יותר משנה וחצי.הייתי אצל מישהי שהייתי איתה באותו זמן, וסינרגיה הופיעו שם.חברה שלה הכירה את הלהקה, אז הכריחה אותנו לבוא. השיר הראשון שלהם ששמעתי אם אינני טועה היה כוכב. הוא היה הראשון שהם שרו באותה הופעה. בפורים השנה הייתי בעוד הופעה שלהם. לחבק אותך היה השיר שלי ושל האקסית שלי...

למעלה