איך הכל התחיל..

jakecarter

New member
איך הכל התחיל..

שלום, אני מעריץ חזק של אי.אר ביקרתי הפורום הזה מספר פעמים וקראתי תגובות שלכם (בעיקר בנות, כפי שאני רואה) אך אני לא בת ובכל זאת אוהב מאוד את הסדרה שכל שבוע אני מסתגר בחדר, שם את הטלויזיה בסטריאו של המערכת וצופה בכיף בפרק המשודר. לא יודע איך הכל התחיל אצלכם, אבל אני אספר לכם את הסיפור שלי: בחופש הגדול לפני 3 שנים, בסביבות 11 בערב, השתעממתי.. הדלקתי את הטלויזיה וזפזפתי בין הערוצים בחיפושי אחר משהו לראות נעצרתי בערוץ 3 בפרק של אי.אר, סדרה שאז לא הכרתי במיוחד זהו היה הפרק בו ד"ר דאג רוס מציל ילד מטביעה ומוביל אותו לבית החולים במסוק של ערוץ טלויזיה. בהתחלה הייתי בטוח שזה סרט, פשוט היה סרט גדול ומותח. בסוף הפרק הבנתי שמדובר בסדרה בשם "אי.אר", בדקתי בעיתון מתי היא משודרת והתחלתי לראות אותה בשידורים חוזרים של הלילה כל ערב, לא יודע מאיזו עונה, אבל הספקתי לראות הרבה. התאהבתי בסדרה ובין לבין ראיתי גם את השידורים החוזרים מידי ערב של כל העונות וגם ראיתי את הפרקים של העונה השביעית (אם אני לא טועה) בה נדקים לוסי וקרטר. מאז אני צופה ומחכה מידי שנה לעונה הבאה, משתדל לא להפסיד שום פרק ומחכה לשידורים חוזרים מהעונה הראשונה.. אז.. איך הכל התחיל אצלכם? מה הדליק אתכם בסדרה ומה היה הפרק הראשון בו צפיתם?

~*~gaL

New member
ברוך הבא! :)

איזה סיפור יפה ומושקע.. יש לך זיכרון טוב! לפי התיאור שלך, התחלת לראות איפשהו בעונה השנייה, כי הקטע עם דאג והילד היה בפרק מדהים שנמצא בעונה השנייה. וגם אנחנו מחכים לשידורים חוזרים של כל העונות.. בינתיים יש שידורים חוזרים מיום ראשון ב00:05 רק מהעונה השביעית. וזה מאד מבאס, כי אני רוצה לראות שוב את העונות הראשונות וגם להקליט אותן. אבל אם יש לך את ערוץ MBC (זה ערוץ ערבי) אתה יכולה לראות את אי. אר. בימי ראשון. זו העונה הראשונה שם, וזה באנגלית. הזכרון שלי לא טוב כמו שלך.. אבל מה שאני זוכרת הלך ככה: ישבתי עם אחותי בסלון ופתאום הסתכלתי על מסך הטלוויזיה. ו.. לא הייתי יכולה להוריד את העיניים ממנה. לא זוכרת איזה פרק זה היה, או מה ראיתי... אני רק יודעת שמאז גם התחלתי לראות השידורים החוזרים של 23:30, ואולי *אולי* זו הייתה העונה הרביעית.. הרגשתי מן קליק כזה... נורא התחברתי אליה. היא הייתה נורא אנושית ונורא נוגעת. הייתי מרותקת למסך פשוט... ד"א, אני זוכרת עוד את הפרומו לפרק המוות של לוסי (שהיה בעונה ה-6).. "קרטר, לוסי, אחד מהם.. לא יעבור את הלילה". אני זוכרת שאחרי שהראו את הפרומו צעקתי בסלון "מה??? לא! לא! הם לא יכולים לעשות את זה! אלו קרטר ולוסי! אני הכי אוהבת אותם! (זה מה שחשבתי אז)" ואז ניסיתי לחשוב מי ימות.. ´לא יכול להיות שקרטר ימות כי הוא ותיק.. זו בטח לוסי´.. אלו היו המחשבות שלי. אוף... רוצה שידורים חוזרים :( אז שוב - ברוך הבא!

ברוכים הבאים!

אני בקושי זוכרת איך התחלתי לראות אי אר, אבל אני זוכרת שהתמכרתי ממש מהר... את מי אתה אוהב? אני ח-ו-ל-ה על קרטר המושלם (שמעתם מה הגובה שלו?!)

היי כולם! זוכרים אותי?

לצערי יש לי אפשרות להיכנס לאינטרנט רק בימי שבת, ולכן לא הייתי פה קודם ולא כתבתי
הסיפור שלי דיי דומה לסיפורו של jakecarter , יום משעמם אחד לפני כמה שנים "דפדפתי" לי בין ערוצים שונים, פתחתי ערוץ 3 והיה פרק מותח כזה, הרבה אקשן (כמו שאני אוהבת!!), אז התחלתי לראות. באותו רגע לא ידעתי בכלל אם זה סרט או סידרה, אבל ממש אהבתי את זה!
אני חושבת שזה היה בתקופה שזה היה משודר ישר אחרי "ערב טוב עם גיא פינס". אולי אני טועה. בטח היו פרקים חוזרים של אחת העונות הראשונות (לא זוכרת איזה עונה וממש לא זוכרת איזה פרק זה היה
) ומאז אני משתדלת לא להפסיד אף פרק

אוי! ברוך הבא כמובן!!! ../images/Emo24.gif

איך אני מרוכזת כל הזמן בעצמי! בן אדם רע שכמותי!
ברוך הבא! תהנה בפורום ותמשיך לראות אי.אר!!!

jakecarter

New member
תודה רבה

תודה על כל הברכות והסיפורים אני אמשיך לבקר בפורום.. ושאלה לגל: באיזו שעה הפרק משודר בערוץ הערבי? (אצלי זה מס´ 35). וגם לפני איזה שבועיים ראיתי את הפרק שלוסי מתה בערוץ הצרפתי, זה מדובב שם אז ניסיתי לקרוא שפתיים. ואני מוסיף לכן תמונה אחת שהכנתי לפני כמה חודשים, ואם אני לא טועה, כבר פירסמתי אותה כאן בעבר..

~*~gaL

New member
שמחה שתשאר פה ../images/Emo13.gif

הפרק משודר ב19:05 ובשידור חוזר ב1:05. אם זה לא מתחיל בדיוק בזמן, אל תבהל, זה תמיד ככה. וכן, אני זוכרת את התמונה.. יפה מאד! רציתי לפתוח פה שרשור פאנארטים, ובכלל לפתוח גלרייה כזאת. אם תרצה אני אוסיף את זה לגלרייה.

~*~gaL

New member
תנסי 104

אני יודעת שככה זה בדיגיטלי של ערוצי זהב.

jakecarter

New member
אשמח אם תוסיפי

אשמח אם תוסיפי את התמונה לגלריה ואני אוסיף מדי פעם עוד תמונות, תוכלי להוסיף גם אותם.

למעלה