איך היתה ההופעה...???:)

Kremboim

New member
איך היתה ההופעה...???:)

איזה שירין היו...:)? בקיצור ספרו הכל! :)

היי מה המצב ../images/Emo35.gif

אחרי שנים שלא הייתי בהופעה היה סבבה.. הם עלו עם אין סופי ואח"כ: (לא לפי הסדר) מי שם ידו ידיעה אגם הברברים לובש חם יפיפיה מי בבניין אמונה במלון ברבת עמון מה קרה לך משתוללים בכפר הילדים קופצים תשאירי לי פרח ועלו להדרן עם קול גלגל ופנאן היה פשוט יפה והיה ברקע נורות כאלה בצורה של דורות היה בהחלט סבבה
ותודה ל: מאיה, שוצי ופומפי (ככה?) שאירחו לי חברה

sHotZy M

New member
מ=ד=ה=י=ם!!!!!!

אי אפשר לתאר במילים את ההופעה הזאת.. היא הייתה אחרת כזאת, שונה מההאנגר כי הייתה יותר תחושה של ביתיות וחמימיות כי המקום לא היה כל כך גדול... הם שרו את (ניצן תחזיקי חזק בובע!) מה קרה לך!!!!!!! שאת זה הם לא שרו בהאנגר והייתי פשוט בהיי מטורף!!! *מתעלפת על הריצפה ללא רוח חיים עם חיוך מטורף על הפרצוף* ובקול גלגל כל הקהל שר את אויויויויו.... יויי יויי (אתם מבינים...) ואברהם פשוט נתן לנו לשיר ואמר "עוד סיבוב.." ושרנו עוד הפעם והייתה אווירה מחשמלת באוויר עם אנרגיות מטורפות... וב"משתוללים בכפר" הם הדליקו את האורות באולם בקטע של דין דין ונתנו לנו לשיר, רק אנחנו שרנו והם היו מרוצים עם חיוכים מאוזן לאוזן, הם כל כך התרגשו מאיתנו, איך ששרנו ואברהם אמר שאנחנו שרים יותר יפה
הוא מדהים!!!! ורואי... אוי רואי שלי!!!!! עם הקול המדהים שלו והשימלה הלבנה עם ההדפסים הוורודים והשרוולים הנפוחים!!!!! הוא היה מדהים וצעקנו לו "רואי תעשה לי צ'יפס" בין שיר לשיר (כשהיה קצת שקט)- אני ומאיה.. והוא שמע אותנו וחייך!! ובשיר משתוללים בכפר כשהקהל שר הם הסתכלו עלינו ורואי הבחין בי (טוב,הייתי עם צמות..) וחייך (אני שרתי בשבילו את הקטע הזה ובהיתי בו...) והוא חייך אלי ועשה לי עם הראש תנועות של "כל הכבוד את יודעת את המילים... איזה יופי בואי נזדיין.." טוב קצת הגזמתי פה אבל שיהיה.. הם שינו את המילים של: משתוללים בכפר- "...אבל אהבה זה מה שיש לי בלב, אני בסך הכל אדם אוהב" וזה היה בגלל שאישתו של אברהם הייתי מאחורי הבמה והוא שר לה את זה.. בבניין- "כבר הגיע ילד קטן שהנציח אותו בזמן" וזה בגלל שלגלעד המקסים וההיפראקטיבי נולד ילד! אוי!!!!! שכחתי לציין שלפני ההופעה הם פשוט התהלכו לידינו ואני רציתי לגשת לאברהם אבל פחדתי שלא יהיה לי מה לומר ואני אתחיל לגמגם לו אז וויתרתי... הם גם שינו כל מני גרסאות של שירים לגרסאת רגאיי (יותר ממה שהיא בשיר) הייתה אווירה מדהימה וחוויה משגעת וכעשאברהם שר את "מי" חשבתי שעוד שניה אני מתעלפה ורואי האריך את "אמונה" בנגינה מתמשכת ובעיניים עצומות כשכולם יושבים על הבמה עם עיניים עצומות (גם אני ומאיה היינו עם עיניים עצומות רוב ההופעה ונתנו למנגינה ולקולות לחדור אל גופינו ולמלא את נפשותינו בטוהר וביופי
) רואי!!!! הוא מצא את כהשקט שלו בסערה העצומה של הרעש וכל ההופעה הוא היה עם עיניים עצומות ועשה תנועות עם הידיים כאילו שהוא מרחף (או מסומם כמו שכולם היו!!! הם היו מסוממים ומחוקים בטירוף! איזה יופי!) לסיכום! קיבלנו אורגזמה רוחנית מ-ט-ו-ר-פ-ת! היה ממש מדהים!!! הם עלו להדרן של "קול גלגל" ו"פנאן" יואו זה היה מטורף!!! כל הקהל קפץ והשתולל וממש התמזג איתם לקחנו קלפי טארות ומדבקה של "מי שנולד הרוויח" (שיש לי בלבן וירוק ועכשיו גם וורוד ולבן
) אההההההההה...... זה היה משו משו!! ב-
שוצי ומאיה!

La Vicomtesse

New member
טוב, תיקון טעות....../images/Emo54.gif

אפשר לבטא במילים.... אברהם היה מדהים, הקול שלו העביר בי צמרמורות, כולי הייתי עור ברווז..... וגם שוצי! ורואי....טוב, "תעשה לי צ'יפס"

cutey

New member
תגיד..

יש לך מושג כמה כרטיס עולה? זה במרכז הירידים בסוף..חשבתי שזה לקהל הרחב. יותר טוב

tali botnim

New member
בהחלט...

הייתי גם באותה הופעה, ואני רוצה להגיד שהרגשתי בדיוק כמוך. היה מטורף! פשוט מטורף...גם יקר בטירוף, אבל האמת שהיה שווה כל שקל. יש לי רק שאלה קטנה...החמוד שעושה את כל הקולות ליווי המטורפים וניגן גם קצת על הגיטרה....זה עמית כרמלי?

La Vicomtesse

New member
אממממממ...../images/Emo54.gif

אם את מתכוונת לזה שעמד בצד ימין של הבמה ועשה פוזות של "כבול לכתונת משוגעים" אז כן, זה הוא....

tali botnim

New member
הממממ

את מתארת את זה ככה...אני מתארת את זה...ישב בצד ימין והיה יפה.

La Vicomtesse

New member
נו כן, חמוד כזה....../images/Emo54.gif

שהיה לו קטע סולו שהוא עשה קולות.....איזה בובון קדוש!

למעלה