איך היתה הבגרות בהבעה? על מה כתבתם?
D D lay New member 28/1/06 #2 חיכתי לראות מי יפתח שרשור על זה... ניצחת אני עשיתי על נושא 3, מצלמות עתידניות. הכי כיף עימות.
T the xecutioner New member 28/1/06 #6 חחחחח אתה טוב אני כתבתי על חידון התנ"ך העולמי.. נושא שווה שאאאאאף אחד לא כתב עליו
מ מסתבר New member 28/1/06 #7 ניצוצות של גאונות אחרי הכל... כתבת על חידון התנ"ך העולמי? מה היתה המטלה שם?
T the xecutioner New member 28/1/06 #8 אמממ לדון באיזה ציטוט של בן גוריון מחידון התנ"ך של 1966, משו כמו "זהו ניצחון הרוח והגבורה הרוחנית, המחבר את נערינו ואת עמנו לדורות שיבואו" להציג את מעמדו של שאלון התנ"ך בתרבות הישראלית כיום ולהביע את דעתי להמשך קיומו של החידון כיף חיים
אמממ לדון באיזה ציטוט של בן גוריון מחידון התנ"ך של 1966, משו כמו "זהו ניצחון הרוח והגבורה הרוחנית, המחבר את נערינו ואת עמנו לדורות שיבואו" להציג את מעמדו של שאלון התנ"ך בתרבות הישראלית כיום ולהביע את דעתי להמשך קיומו של החידון כיף חיים
M Mooa-Numi New member 28/1/06 #11 היי, גם אני! אבל אני חושבת שאנחנו בין החמישה היחידים בארץ.. דווקא נראה לי שיצא לי טוב. היית בעד להמשיך אותו או לא?
היי, גם אני! אבל אני חושבת שאנחנו בין החמישה היחידים בארץ.. דווקא נראה לי שיצא לי טוב. היית בעד להמשיך אותו או לא?
R R a a B New member 28/1/06 #10 סבבה. זרם תרבות השיח בחברה הישראלית! כתבתי על הרס השיחים שבצד הכבישים בארצינו ע"י עשן המכוניות נורא.
M Ms UnderstOod New member 28/1/06 #12 רק אני עשיתי על החופים? לדעתי זה היה נושא ממש מעניין.. למרות שבחיים שלי לא כתבתי חיבור חיווי ככה שזה היה הימור גדול מצידי.
רק אני עשיתי על החופים? לדעתי זה היה נושא ממש מעניין.. למרות שבחיים שלי לא כתבתי חיבור חיווי ככה שזה היה הימור גדול מצידי.