איך היית מגיב... ?

PorFavor1

New member
איך היית מגיב... ?

איך היית מגיב, אם מישהו היה אומר לך שמישל אובמה, היא לא גברת אלא אדון...?

זה נשמע בהחלט משעשע, אבל יש כמה וכמה אמריקנים שלוקחים זאת די ברצינות.

בקישור למטה, זמר קשיש ששר על טרנסג'נדר שאין לו שום קשר לסיפור, אבל חשבתי לתת לו קישור.
איכשהו, תמיד בנושאים האלה יש איזה יהודי אמריקני, או יהודי לא אמריקני.
http://youtu.be/UHHRpQpa_48?t=2m20s

PorFavor1

New member
האם בבית הלבן, שני גברים נשיאותיים ?

יש עדויות לכך שאובמה עצמו – הומו.
אחד בשם לארי סינקלייר, הומו מוצהר שמעיד על אובמה שהיה להם קשר מיני.
אדם אחר בשם דונלד יאנג, גם הוא הומו מוצהר, שנרצח בנסיבות מסתוריות. בזמנו, אובמה נחקר כ"עד" בעניין הירצחו של יאנג, ושוחרר. בין השניים היה כנראה איזה קשר מיני זמני או קבוע. רוצחו של יאנג לא נתפס מעולם.
עדות של אישה כלשהי למגע מיני עם אובמה- עדיין אין...

ג'ואן ריברס ( ריוורס ), שחקנית ועורכת נישואין מטעם מדינת ניו יורק, טוענת ש"כולם יודעים" שאובמה הוא הומו, ושמישל היא טרנסג'נדר.

האם יתכן שבבית הלבן יש שני גברים נשיאותיים?

https://www.youtube.com/watch?v=Et38_Ufv-Jw
https://www.youtube.com/watch?v=gvuulZPbfBg

Berethor

New member
בהתחשב בכך שיש לה ילדים זה לא אפשרי

כמובן אפשר לטעון שהן מאומצות, אבל לא נראה לי שכך הדבר. טרנסג'נדר לעולם לא יוכל להיות אישה מאה אחוז.

PorFavor1

New member
זו בדיוק הטענה, שהבנות מאומצות

זו טענה שלא הוכחה, וגם לא הופרכה.
מילא אם הייתה לפחות תמונה אחת של מישל אובמה שבה היא נראית בהריון.... אבל אין תמונה כזאת ככל שידוע לי.

הבנות לא נראות דומות למישל ולא לברק אובמה ( בעיניי לפחות ).

לכשעצמי- אני באמת לא יודע מהי האמת.
נשיא שהוא הומו בארון, וללא ספק הוא פרו הומו לסבי ( זה בגלוי ).
אשת נשיא שאף אחד בעולם לא יודע על עברה האמתי.
אף אחד בעולם אפילו לא הצליח לפצח את החידה, מה באמת קרה שהיא איבדה את רישיון עריכת הדין שלה. אפילו המעט הזה לא פוצח, וברקע, יש עוד עניינים נוספים שלא פוצחו עד הסוף לגבי אובמה עצמו ( מקום לידתו של אובמה, מסמכי לימודים, גיליון ציונים וכו' וכו' ). יוצא מכאן- שהאמת לא תצא לאור מיוזמתם של בני הזוג אובמה ואולי לא תצא לאור בכלל.

PorFavor1

New member
גבר - טרנסג'נדר

המילה "טרנסג'נדר" נתונה לפרשנויות שונות.

יש הטוענים שמישל, היא גבר המחופש לאישה, שלא עבר שום ניתוח לשינוי מין.
מלכת דראג, עם איבר זכרי.

בחלק מהתמונות, ניתן לזהות איזו בליטה שלא אמורה להופיע היכן שהיא מופיעה. וגם די קשה להסביר את הבליטה הזאת.

אם ברק אובמה הוא אכן הומו- נראה לי שזה רק יתאים שהוא יבחר לעצמו גבר, גם אם מדובר בגבר המחופש לאישה.

לא יודע...

איך היית מגיב...

אם היית מגלה שראש הממשלה שלך הוא קוקסינל חסר עמוד שדרה? איך היית מגיב אם פורעים ערביים היו עוצרים את מכוניתך, שואלים אותך למוצאך, וברגע שהיית עונה בעברית - היו מכים אותך עד זוב דם ושורפים את כלי הרכב שלך? איך היית מגיב אם טילים מעופפים היו חודרים אל תוך ביתך?

אני חושב שיש לנו עניינים הרבה יותר חשובים להתעסק בהם מאשר גברת אובמה...

PorFavor1

New member
זהו, שהכל קשור יחדיו

הכל קשור יחדיו.
לכשעצמם, מישל וגם ברק אובמה- לא מעניינים אותי כלל וכלל.
מה שבאמת מעניין אותי, הוא "העיתוי" של כולנו מבחינת אלוהינו.
אני יהודי ובאופן דומה לנוצרים רבים בעולם, אני מתעניין דווקא במדידת הזמן ביחס אל הרגע האחרון של האנושות. ( אכן יש רגע כזה ).

אני זוכר שאתה אתיאיסט, אלי.
לגישתי - אובמה הוא "מלך הצפון" עליו ניבא הנביא דניאל.
הוא האיש שעליו נאמר "וְעַל חֶמְדַּת נָשִׁים... לֹא יָבִין".
אובמה, ובן הזוג שלו, מייקל, או מישל- מייצגים את עידן הזמן הנושק אל "יום הדין".
במלים אחרות- אנו חיים כעת ממש על פתחו של "יום הדין" ותחילתה של "עת הצרה".
הממשלה הנוכחית שלנו, הממשלה ה 33, היא הממשלה הסופית.
אבל כל אלו, לא נסבים רק על מישל אובמה... העניין עם מייקל או מישל אובמה- הם רק נדבך נוסף.
כמובן, יתכן שאני טועה.... כמו רבים אחרים.

בדר"כ, אני לא מתעניין בנושאים כאלה, אלא אם יש להם ערך רחב יותר.
למעשה, כל הונאה תקשורתית, מעניינת אותי ( מאוד ).

לא זכור לי שהגדרתי את עצמי כאתאיסט

לגישתי, הדברים שכתובים בספר בראשית על ישמעאל וצאצאיו "והוא יהיה פרא אדם, ידו בכל ויד כל בו", הם פשוט נבואה שהתגשמה. איך האדם שכתב את הדברים הללו לפני אלפי שנים ידע שבני ישמעאל, דהיינו הערבים, יהיו כאלו פראים ואלימים? לדעתי צריך להוציא לפועל את דבריו של דוד המלך בספר תהילים: "ארדוף אויביי ואשמידם, ולא אשוב עד כלותם. אמחצם ולא יוכלו קום, יפלו תחת רגליי. ותאזרני חיל למלחמה, תכריע קמיי תחתיי. ואויביי נתתָ לי עורף, ומשנאי - אצמיתם. ואשחקם כעפר על פני רוח, כטיט חוצות אריקם". גם דבריו הנבואיים של ישעיהו "מהרסייך ומחריבייך ממך יֵצֵאו" מדהימים לא פחות. אפשר להבין אותם במשמעות כפולה. האחת, שהשונאים והמחריבים שלנו ייוולדו מאיתנו. השנייה, שהשונאים והמחריבים שלנו יעזבו אותנו וניפטר מהם לתמיד.

והנה דבריו הנבואיים לא פחות של נתן אלתרמן ז"ל שנכתבו זמן קצר לפני מותו ונמצאו ע"י בתו זמן קצר אחרי פטירתו:

אָז אָמַר הַשָּׂטַן: הַנָצוּר הַזֶּה

אֵיךְ אוּכָל לוֹ.

אִתּוֹ הָאֹמֶץ וְכִשְּרוֹן הַמַּעֲשֶׂה

וּכְלִי מִלְחָמָה וְתוּשִׁיָּה עֵצָה לוֹ.

וְאָמַר: לֹא אָטֹּל כֹּחוֹ

וְלֹא רֶסֶן אָשִׂים וּמֶתֶג

וְלֹא מֹרֶךְ אָבִיא בְּתוֹכוֹ

וְלֹא יָדָיו אַרְפֶּה כְּמִקֶּדֶם,

רַק זֹאת אֶעֱשֶׂה: אַכְהֶה מוֹחוֹ

וְשָׁכַח שֶׁאִתּוֹ הַצֶּדֶק.

כָּךְ דִּבֶּר הַשָּׂטָן וּכְמוֹ

חָוְרוּ שָׁמַיִם מֵאֵימָה

בִּרְאוֹתָם אוֹתוֹ בְּקוּמוֹ

לְבַצֵּעַ הַמְּזִימָּה!

PorFavor1

New member
שיהיה...

אבל אתה יודע, אלי. כשלכולנו יש אויב משותף, וכולנו מרגישים מן סבל משותף, או שותפות גורל לאסונות שקורים מסביבנו כמעט בכל יום - זה גורם למן אשליה של "אם רק האויב לא היה קיים... אז לכולנו היה טוב...".
זו אכן רק אשליה.

הרשעות היהודית- גם היא קיימת. היא רק סמויה, שקטה יותר, מעודנת.
בוודאי אינך מאמין שהיהודי נעלה במשהו על הלא יהודי... (?).

Berethor

New member
אם הם לא היו קיימים היה טוב יותר וזה מספיק

ברור שיש כאן מספיק בעיות גם בלי האויב הערבי, אבל האויב רק מוסיף עליהן, וכמובן שהוא גם אויב משותף.

PorFavor1

New member
נו... אתה מרוצה עכשיו ?

לפני כמה ימים הבעת אי שביעות רצון לגבי התנהלות ראש הממשלה שלך ביחס לרקטות שמעופפות כאן.
בימים האחרונים, בכל יום אני קורא על עוד מתקפה, ועוד מתקפה וגם צופה בסרטונים שצה"ל מפרסם בעצמו על חיסולים והפצצות וכו' וגם שומע הצהרות כמו "זה ייקח זמן, זה ייקח זמן".

רקטות? הן ממשיכות לעוף כאן, אלא מה...? וגם פורעים ערבים ממשיכים לעשות את מה שהם יודעים לעשות, גם לאחר המבצע הנוכחי.

אז אם אתה קורא את זה, אני מקווה שלפחות אתה מרוצה.
מקווה שמר אלי צפון- מרוצה.

הייתי מגיב

באמירה, ששמועות כאלה עוזרות להבין כיצד לאורך ההיסטוריה התפשטו מיתוסים כמו המיתוס על היהודים שצריכים דם של ילד נוצרי בשביל המצות שלהם, או המיתוס על מועצת הזקנים היהודיים שנפגשת באופן קבוע כדי לתאם השתלטות על העולם.

קצת מביך לראות יהודים משתמשים באותן טכניקות, אבל זה מה שיש.

PorFavor1

New member
תגיד טל -

תגיד טל- אם לכולנו, היהודים, לא היה אויב משותף, האם לדעתך היינו חיים יחדיו בהרמוניה?
האם האויב המשותף של כולנו, הוא הדבר היחידי שמפריע לכולנו או רובנו?

Berethor

New member
בטח שלא היינו חיים בהרמוניה

יש הרבה שוני ומחלוקות גם בקרב מה שנקרא "יהודים", אבל עדיין האויב הערבי הוא הדבר הכי נוראי שיש פה, אולי מלבד סודנים. מחבלים ערסים וחיות אדם שרק רוצים לרצוח יהודים ולכבוש כמה שיותר שטחים מארץ ישראל השלמה.

למעלה