איך הייתן מגיבות ?

איך הייתן מגיבות ?

אם באמצע פגישה עם הבחור הוא מספר לכם מה היה לו עם הבחורה ההיא שהוא נפגש ומה היא אמרה...

צ ע ד י ם

New member
את כנראה נפגשת רק עם בחורים מוכים

1 נוגע בטעות ה 2 מחמיא ליופי החיצוני ה 3 מספר מה היה עם אלו שזרקו אותו. ה 4 מבקש טלפונים. הההההההההלו!!! ביטחון עצמי!

טוב נוו היא מברכפלד, למה אתה מצפה??

סתאאםםם יש לי אפי' חבר משם והוא מזה בחור טוב. הוא נגע במישהי בטעות באמצע פגישה ואח"כ הוא החמיא לה על איך שהיא נראת לא לפני שהוא סיפר לה על הקודמת שזרקה אותו ולא היה לו נעים אז הוא ביקש את הפון שלה

ברור שלא תקבלי כי את הגבלת את זה לבנות בלבד

ואיזה בת כאן תוכל לענות לך ברצינות??? זה היה בצחוק. אתן לא חייבות לנסות לקטול חחח חטפתי מספיק מכות להיום. תראי, אני ינסה לענות לך למרות שהגבלת את זה למין 1 בלבד. אולי הוא עדיין פגוע מקשר/שידוך קודם שהוא מרבה לדבר עליה. אולי את דיברת איתו על קשר קודם שהיה לך ולכן הוא הרשה לעצמו ללכת ולפתוח את מנעולי ליבו ולספר לך את הרובץ עליהם. על פניו זה ברור שזה לא במקום ללכת לפגישה עם מישהי ולדבר על משודכת קודמת שלו. אבל אני לא רוצה לומר את זה בצורה זו כי יש מצב שזה נגרר תוך כדי שיחה, ואני לא הייתי שם אז אין לי באמת מושג איך זה נגרר לשיחה איתך. תנסי לחשוב איך בכלל הגעתם לזה ולמה?? ואם עולות בך תמיהות והוא מצטייר כסתם אחד שניסה לשפוך את ליבו בפנייך אז 1 קבלי מחמאה כי את נתת לו תחושה טובה והוא הסכים לפתוח את צפונות ליבו בפנייך (מה שאנו לא אוהבים לעשות בד"כ) 2. תחליטי בכלל אם זה מתאים לך כי יש מצב כמו שאמרתי למעלה שהוא עדיין פגוע מקשר קודם ותחליטי אם את רוצה לנסות להיות הפלסטר שעל ליבו. בהצלחה בהכל אנחנו לא באמת ציניים זה פשוט ברח לנו
המשך ערב קריר ומהנה

למה לא ?

אני עושה את זה לפעמים ואני לא רואה בזה שום מוזרות! זה פשוט חלק מחוויות החיים ויש הרבה דברים חכמים ומסקנות מהפגישות עם 'כל מיני' אז למה ???????????????????????????????

למעלה