איך הייתם?

איך הייתם?

איזה מן תלמיד/ה היית בבצפר היסודי? איזה מן ילד (אופי) היית בתקופת היסודי? איזו תכנית טלוויזיה הכי אהבתם בתקופת היסודי? איזה ספר הכי אהבתם בתקופת היסודי? מה חלמתם להיות בתקופת היסודי? תיכון: איזה מן תלמיד/ה היית בתיכון? איזה מן ילד (אופי) היית בתיכון? איזו תכנית טלוויזיה הכי אהבתם בתיכון? איזה ספר הכי אהבתם בתיכון? שאלת בונוס: האם אתם רואים קווים מקבילים בין מי שהייתם בילדות / גיל ההתבגרות להיום?

עונה

איזה מן תלמיד/ה היית בבצפר היסודי? עד כיתה ה' לא השקעתי בלימודים. אחרי זה חרשתי. איזה מן ילד (אופי) היית בתקופת היסודי? ביישן לאללה, ההיפך ממה שאני היום. איזו תכנית טלוויזיה הכי אהבתם בתקופת היסודי? ששטוס איזה ספר הכי אהבתם בתקופת היסודי? לא קראתי יותר מדי מה חלמתם להיות בתקופת היסודי? שחקן תיאטרון תיכון: איזה מן תלמיד/ה היית בתיכון? חרשתי כל השנים איזה מן ילד (אופי) היית בתיכון? קצת בלאגניסט. איזו תכנית טלוויזיה הכי אהבתם בתיכון? רק בישראל איזה ספר הכי אהבתם בתיכון? התפסן בשדה השיפון שאלת בונוס: האם אתם רואים קווים מקבילים בין מי שהייתם בילדות / גיל ההתבגרות להיום? לא, פעם הייתי שקט, ביישן ומופנם, היום אני ממש לא כזה.

למעלה