איך הייתם מגיבים

איך הייתם מגיבים

או מה הייתם עושים לו נודע לכם שבן/בת הזוג שלכם מצוטט לטלפון שלכם ו/או חודר למחשב שלכם ומצוטט לצ'טים ולהתכתבויות שלכם עם אנשים אחרים? 1. האם קרה לכם? 2 במידה וזה המצב מה ניתן לעשות במינימום תקציב? בעבר בזמן הליך הגירושין הבנתי שאני במעקבים הבנתי גם שמצוטטים לי לטלפון זה היה לאורך תקופה של כמעט שנה.... זה לא חוקי בד"כ אבל עדיין הרבה משתמשים וניזרים בתוכנות לא חוקיות ובחדירה לפרטיות מה הייתם עושים לו זה היה קורה לכם במיוחד כשאתם חיים באותו הבית עם מי שחודר לפרטיותכם?

אוקייי

אבל הפרידה לא תשנה את העובדה שיש חדירה למחשב ולפלפון שלי השאלות שלי הן גם במובן הטכני מה אני יכולה לעשות... שלא לדבר שחומר אישי רב שלי נמצא על המחשב שלו... וגם שלו נמצא אצלי איזה באלאגן...

מחליפים סיסמא

וברגע שאת מנתקת מגע פיזי, הוא כבר לא יכול לשחק לך שם. אומרים ביי ביי לחומר אישי שנשמר זמן רב מדי במקום שלא שייך אליו. ומתבאסים, אני מניחה

אם

התקינו לך תוכנת מקלדת כל מקש שתקישי,גם סיסמה חדשה,יועבר במלואו לידי מתקין התוכנה. פירמוט יסודי,והחלפת סיסמאות בדרך כלל יעשו את העבודה. מצער וכואב לשמוע על חיים כאלה עם חדירה כה פוגענית לפרטיות.

irit 123

New member
תוכנת מקלדת?

זה אומר שכל פעולה שמתבצעת במקלדת נשמרת ומועברת למקום שאליו זה ייועד להישמר ולהועתק?
דיי נו... ואני חשבתי שלי יש פריבילגיות מיוחדות

ye44

New member
הולכים

לטפל בפוביה
אצל פסיכיאטר טוב ששששששש תעני בששש עוקבים אחרייך

אייבורי

New member
תלוי

אם זה אדם שאני בקשר איתו, הרי סיימנו יחסנו אם זה אדם שאין לי יחסים איתו, שיצוטט כאוות נפשו אני את חלקי במשטרה אתרום. פרטיות היא זכות יסוד, בתוך קשר, בין חברים ובכלל והמפר פרטיות, שיחפש לעצמו חברים אחרים

למעלה