איך הייתה ההופעה ?

pc girl

New member
איך הייתה ההופעה ?

=\ עד שהגענו המשטרה חסמה את הכביש .. ואי אפשר היה להכנס =\ איך היה ? מה היא שרה ?

טובה אבל עמוסה בכל עם ישראל ואשתו

כולם נתנו ביצועים טובים למרות שחלקם היו רדומים מאוד וחלקם היו קיצביים והקהל העצום הזה שהיה שם בפארק הירקון מאוד נהנה. נינט נתנה הופעה מכוכבדת ביותר וגם הפרוייקט של עידן רייכל כמובן שאחינום ניני הייתה לקראת הסוף וריטה ,איך לא, כמו שצביקה הדר שהנחה את הערב אמר - "הדובדבן שבקצפת"....ואז היא עלתה לבמה בלוק מדהים של המעצבת הקבועה אושידה, לבנה וחגיגית ביותר, היה ברור שהקהל בא לראות אותה בעיקר, אם תשאלו אותי. ולבסוף הדואט המסקרן והמדובר ביותר בין אחינועם ניני לריטה בשיר "משהו" שכתב אהוד מנור ז"ל והלחין מתי כספי. זה היה מרגש והביצוע של הדואט הזה חתם את הערב כאשר שתיהן לחצו ידיים והשתחוו לקהל ביחד עם התזמורת הפילרמונית הענקית הזאת בניצוחו של אילן מוכיח - "שהוכיח" והחזיק את הערב כולו בעיבודים יפים לשירים של כל המבצעים ובמיוחד אהבתי אתה הביצוע ויותר נכון את העיבוד לשיר ערב כחול עמוק. למי שהולך ביום ראשון הקרוב- כדאי מאוד ורצוי אפילו להקדים ולתפוס מקומות טובים. מליוני האנשים שהגיעו הערב , רובם נדחפו ולא כולם ראו טוב מכל המקומות. ככה זה שהכרטיסים בחינם.

תגידו, באיזו שעה נגמרו ההופעות?

יש תחבורה ציבורית משם? חוץ מרכבת האוניברסיטה...

ofek777

New member
ההופעה נגמרה ב 23:15.

וכן, יש תחבורה ציבורית משם ולשם

אמממ..

האמת שהיה די רדום... הקהל נראה כאילו הוא נדרם עוד שניה... וחוץ מהפרויקט של עידן רייכל וריטה
כמובן אף אומן לא ממש היה שווה את המאמץ לדעתי.. הבמה הייתה רחוקה מידי והסאונד היה די גרוע... אישית לא שמעתי ממש אף אחד חוץ מריטה (שזה לא ממש בעיה לשמוע אותה גם בלי מקרופון..) ריטה נתנה חמישה שירים בביצועים טובים והעירה קצת את הקהל.. ולבסוף הדואט... וואוו
היה ממש מהמהם..
לילה טוב

petit

New member
מסכימה עם כל מילה

וזה לא כ''כ משנה מאיפה ראו. אני הגעתי ממש מוקדם-18:30. עמדתי הכי קרוב שאפשר ועדיין האנרגיות היו רדומות. בקושי ראו ועל המסכים זה לא מרגש. הצפיפות מבחינתי לא הורגשה אלא ביציאה הביתה. ריטה הייתה נהדרת אך לא מלהיבה בגלל כל מה שצוין למעלה. היה קשה להתחבר. רגע פרטי היה מדהים וכנ''ל הביצוע של ערב כחול עמוק. בטוחה שבמקום אחר וקצת יותר קרוב הכל היה אחרת.
שתחזור להופיע כבר!!!

ofek777

New member
רק השנייה נכנסתי הביתה - ריטה היתה

מ ד ה י מ ה .. כרגיל הדרך לשם מעיר הבירה היתה סיוט - 3 שעות הלוך, 2 חזור. נדחקנו, הצטופפנו (ד"א בכלל לא הסתכלו על הכרטיסים ככה שכל אחד יכל להיכנס גם בלי כרטיס)אבל בשביל "הדובדבן שבקצפת" כמו שצביקה הדר כינה אותה היה שווה. היא העתה נראית מצויין , מחוייכת ועם מצב רוח (מצב רוח כזה אין לה בכל הופעה) היא התחילה בשיר "ימי התום" אח"כ השיר המאוס מכל "עד שתעזוב" "אני חיה לי מיום ליום" "רגע פרטי" "ערב כחול עמוק" בגרסא מגניבה ביותר ודואט יפה של ריטה ען אחינועם ניני בשיר "מישהו" הקלטתי חלק מהשירים, אומנם האיכות גרועה אבל נחמד לשמוע, אנסה להעבירם בשעות היותר מאוחרות של היום. מעניין אם ישרכארט יפרסמו קטעים, הרי הם הקליטו את כל המופע לילה טוב ומי שמגיע ביום א' שיהנה ולדעתי אפשר להגיע גם בלי כרטיס אה ו - שבת שלום

היה רע לתפארת

משום מה הזיזו את במת ההופעות למקום אחר, וזה לא מתאים בכלל לכמות המטורפת של האנשים שהגיעו. המקום הקודם היה הרבה יותר מוצלח (איפה שהיה ערב ההוקרה לאהוד מנור והאופרה 'שמשון ודלילה'). במשך כל ההופעה לא ראינו את הבמה אלא רק את הגב של האנשים שהסתובבו על השביל ללא יכולת למצוא מקום להניח את ישבניהם. ואנחנו יחסית ישבנו באמצע. אלפי אנשים עוד ישבו מאחורינו וכמונו נאלצו להסתפק במסכים הגדולים. חוץ מזה כמות הפרסומות לפלאפון עברה את גבול גועל הנפש, וגם קשה לי לקבל את הרצח המתועב שהם עשו לשיר "LET THE SUN SHINE" מהמחזמר שיער. מה, כבר אין שום דבר קדוש? גם נמאס לראות את הפרצוף של צביקה הדר בכל מקום. חאלאס, תביאו את סבתא שלי להנחות, היא יותר מעניינת ממנו. יש לציין לזכותם של המארגנים שחילקו בכניסה חבילת שי עם מים מינרלים וחטיף גרנולה - זה היה החלק הכי מוצלח בארגון. בשלוש השירים האחרונים התקדמתי לשביל והצטרפתי לחומת האנשים המסתירים. הדואט של אחינועם וריטה היה ממש יפה. אם הם ירימו יום אחד הופעה שתיהן יחד - זה יהיה פיצוץ.

Dug E

New member
אז הנה התגובה שלי:)

היה נחמד,הגעתי ב9 ולא היה מקום לזוז אני רגיל להופעות צפופות,אבל ככה,בכמויות כאלה..ממש לא ריטה איכזבה בכמות השירים,אבל בביצועים-היה מעולה אני לא יודע אם כדאי לבוא יום ראשון

למעלה