איך הייתה ההופעה?

mici95

New member
איך הייתה ההופעה?

איזה באסה שלא באתי .. איך הייתה ההופעה.:)

היתהה הופעה...

אחתת היפותת !! כולם רק חיכו שאמיר יעלה לבמהה כל השאר לא עניין אותםם בכללל !! ופגשתיי אותוו 1!!!!!!!!!!!!!!!!! [חח איך אני מתלהבתת ..] וואי הוא כזהה מושלםם !!!!!!

זה היה יום העצמאות הכי טוב שיכול להיות!!

בעצם לא הכי טוב...אם הייתי נכנסת מאחורי הקלעים זה היה הכי טוב אבל לא נורא..פעם הבאה אני בטוח נכנסת..חחח ולא כולם חיכו לאמיר..היו שם כמה מעצבנות שכל דקה צרחו לי בתוך האוזן..חח הן קראו לחברות שלהם שהופיעו..אני ניראלי הייתי היחידה באיזור איפה שעמדתי שצרחתי לאמיר..כל פעם שצעקתי הבנות האלה הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח..חח אבל מי שם עליהן בא לצרוח..

ראתיי אותךך בדיוק באתי להיכנס לאחורי הקלעיםם.

ראית אותךך.. אני חושבת שזאת היית אתת.. היית עם אמא שלך ואח שלך או רק את ואמא שלךך ?? אבל מיהרתי למאחורי הקלעים אז לא לא יכולתי להגדד שלום וגם זהה דיי פאדיחה מה אני יבוא יגיד לךך הי אני דנה מהפרום של אמיר או משוו כזהה ?! אבלל לא נורא פעם הבאה אם אני אראהה אני יגידד לךך שללוםםם ... גם את רעות ראיתי מאחורי הקלעים אבל מישי סילקה אותנו החוצהה אז לא הספקתי להגיד שלוםם : /

אם הייתי יודעת איך את נראית

הייתי בעצמי ניגשת אליך להגיד שלום. וזה לא פאדיחה בכלל ממש ממש לא חבל שלא דיברנו. כל ההופעה הייתי במאחורי הקלעים מאחורי הבמה למעלה ובקטעים שאמיר הופיע הלכתי לקידמת הבאה ובכל פעם שאמיר סיים להנחות או לשיר חזרתי למאחורי הבמה שוב.

הייתי שם עם אמא שלי ואחותי וחיפשתי כל הזמן

אם אני מזהה מישהו מהפורום..כל פעם שאמיר ירד מהבמה חיפשתי...לא ראיתי אף אחד...רק בסוף פתאום ראיתי את רעות ושנייה אחרי זה גם את שרון..

וגמאני וגם אמא שלי ואחותי..חח

אגב...הכנתי גם שרשרת עם תמונה של אמיר כמו שלך..חח אחותי קוראת לי מושפעת אבל נתעלם.. וחשוב לי להגיד ש...לאאא העתקתי!!!!!!
היה לי את הרעיון הזה ממש מזמן אבל רק אתמול נזכרתי שיש לי מחזיק מפתחות עם תמונה..חח אז שמתי שם שתי תמונות שלא אמיר..כאילון משני הצדדים...

תודה../images/Emo13.gif

וואיי בבצפר עכשיו כל הכיתה המוגבלת שאני תקועה בה תעצבן אותי!!!! איך שהם יראו את השרשרת הם יתעלקו עליי...אני עומדת מאאזה להכניס להם!!![לא במכות..יש לי טכניקות משלי
]

זה מה שאני בדרך כלל עושה..

אבל הפעם יש לי משהו להגיד להם שיוריד אותם ממני.. איךך בא לי להרוג אותם!!! אבל אני אתאפק

sivani5

New member
הייה ממש כיף :)

אמיר מדהים! נהנתי ממש הגעתי מראשון לציון וחשבתי שאיחרתי כי הגעתי ב8 וחצי ובדיוק איך שהגעתי הוא עלה לבמה ! :) אז איך הייה העצמאות שלכם ?

למעלה