איך הייתה הבגרות?

לי לא היה היום בגרות!!

קמתיי בבוק מוקדם היום ,כי אני וחברה שלי עשינו חזרות לריקוד שלנו בחוג גא'ז כי יש לנו הופעה ביום ראשון!! ומרוב התרגשות אני לא מצליחה לישון בלילה. בקיצור תאחלו לי בהצלחה.

1Reebok

New member
אני את הבגרות שלי כבר אשיתי ../images/Emo13.gif

היה שם איזה נושא חוזר של התעמלות וספורט, או שזה רק אני?

הבגרות הייתה קלה:-9

יש לי בדיוקי הגיה 8\8 יש לי בפועל 24\24 יש לי בתורות ההגה\תצורת השם 16\16 בתחביר\שחבור יש לי טעות אז בטח יש לי 24\19 אממ הבעה הבנה בטוח טעיתי בסיכום אז בטח יצא לי 28\20 אז בטח יהיה לי משהו בסגנון ה80+

יאמ.|ג'ירפה|

קולדפליי,קולדפליי.אה,קולדפליי.ו,האמ,קולדפליי. אני חושבת שגם קולדפליי. דיסק מצוין

L i r a n 5

New member
חח איך מתווכחים איתך על תשובות

זה הורג אותי כל אחד מנסה להוכיח שהמורה שלו יותר חכמה....

MikeY fReAk

New member
אמממ../images/Emo79.gif

קיבלתי את המבחן במדעים, 97
..[המבחן הקודם 96!! אאאאאאאאהההההההה] הסתובבתי שעתיים בערך בחוץ עם חברה כי כולן ראו סרט, ואז שיחקנו משחקי היסטוריה ולא הפסקתי לצחוק והיה ענק
ואז לקחת פווווווווול ספרים ואבא שלי בא לאסוף אותי ובדרך הביא גם איזה משו למזכירות וקפצנו למרכז המסחרי כי אמא רצתה שנקנה כמה דברים, וקנינו ארטיקים שכאלה[-: ואמא הכינה אוכל שאני כל--------------כך אוהבת
ודיברתי עם שירני בפון וזה כ"כ[!!] עשה לי חשק לניצנים!!

רייצל87

New member
איזה בגרות היית?

היה לי לילה מטורף!!!!!!בחמשי הייתי עם חברות בעזריאלי סיימנו שם בסיבות עשר וחצי וכבר לא היו רכבות אז נסענו לתחנה מרכזית ופיספסנו את האוטובוס האחרון עלינו על מונית שרות אבל בגלל שהיינו רק 7 אנשים הוא לא רצה לנסוע ואחרי שישבנו שם שעה בתוך המונית שני אנשים שהיו במונית רבו איתו אז הוא העיף אותנו מהמונית שלו ולא היה לנו איך לחזור לבית אז ירדנו לאיילון וניסנו לתפוס טרמפים לבית שמש היה מטורף הגענו לרמלה משם לקחנו מונית עד צומת שימשון ומשם שוב ניסנו לתפוס טרמפ ומאיר בלאיש שהו סגן רש העיר עצר לנו טרמפ.. ומה השכי מוזר בסיפור הוא שבמונית פגשנו הרשונה שהעיפו אותנו ממנה פגשנו משהו שדומה לגורי (מהצמד אסי וגורי) והוא אילם חרש!! והוא בא איתנו בכל הדך המטורפת הזאת של הטרמפים והוא ממש חמוד ומצחיק!! אני יצרף תמונה שלי ושלו שתבינו כמה הוא דומה לגורי!!! ואגב כל הסיפור הזה לקח לנו 3 שעות רק ב-3 הגענו לבית שמש.. בקיצור זה היה הלילה הכי הזוי שהיה לי היי פעם!!!

למעלה