איך היו התעודות?

איך היו התעודות?

יש לי תעודה נחמדה..
וגם היה לי יום נחמדדדד! בבוקר היינו בכיתה,לא זוכרת מה עשינו..
אחרי זה אנחנו לבית מרים [אולם ברמת ישי שעושים בו טקסים והצגות וכל אלו]. הייתה שם את תחרות "כוכב היובל", שהיובל זה בעצם שם הבית ספר שלנו
היו שני ריקודים ממש יפים וממש אהבתי,גם השירה הייתה בסדר ו-3 ילדים מכיתה ט' הקימו להקה שהם קראו לה MELTED EYES והם ניגנו ושרו
[אגב,אתמול הייתה להם מסיבת סיום והם ניגנו ושרו את TAKE ME AWAY והיה ממש יפה!איזה מאגניב זה היההה פתאום שמעתי את המוסיקה וממש התלהבתי...
] אממ..מי זכה?אה כן נזכרתי..
אממ התחרות חולקה לשתי קבוצות- ריקוד ושירה. והלהקה קיבלה מקום ראשון בשירה ועוד שני ילדים [בן ובת] שרקדו ממש יפה זכו במקום הראשון בריקוד!אחרי זה חולקו תעודות הצטיינות בלימודים,בחונכות וכל מיני כאלה..
ולא,לא קיבלתי תעודה חעחע. אחרי זה חזרנו לבית ספר, הייתה לנו הפסקה של כמה זמן [שבה רבתי והלכתי מכות [כמובן שהכל בגדר צחוק
למרות שכאב לי
] עם שני ילדים מהכיתה..
ואזזזז המורה חילקה לנו את התעודות
[ תנ"ך-87 כמעט טוב מאוד ספרות-85 כמעט טוב מאוד הבעה-92 טוב מאוד היסטוריה-89 כ.ט.מ מורשת-81 טוב גיאוגרפיה-93 טוב מאוד אזרחות-85 כמעט טוב מאוד מדעים-81 טוב ערבית-84 טוב של"ח-98 מעולה חנ"ג בנות- 85 כמעט טוב מאוד מתמטיקה א'-76 טוב אנגלית א'-92 טוב מאוד התנהגות-ראוי לשבח
] אחרי זה הלכנו לראות את הקליפ השני שעשו לנו לשכבה והיה ממש נחמד
אה וחילקו לנו עיתון ביצפר
עיתון נחמד..
וחומר למבחן שיהיה בשבוע הראשון של הלימודים
וברכה מהמורות והחומר שלמדנו בגיאומטריה\הנדסה השנה.לא מעניין. טוב אז קצת חפרתי,אבל לא נורא..
אם יש פה מישהו ביסודי ומסיים ב30 לחודש בהצלחה
או מישהו שהוא בתיכון\חטיבה אבל מסיים יותר מאוחר
גם בהצלחה

LindZiv Cohan

New member
13 מקצועות!??!

לנו יש רק 8 :| ניימ.. יש לי תעודה טובה דווקא... חוץ מחראבית:S ניימ.. בהתחלה באנו לכיתה וכולם הבהילו אותנו שלא יביאו לנו תעודות כי אין לנו חולצת ביצפר..:| אבל היה אחלה... קיבלתי שתי תעודות הערכה
אחד על היזמים ואחד על הספר מחזור
אחרי זה חילקו לנו את התעודות, וב-10 כולם חזרו הביתה \ הלכו לים, ורק אני ועוד 5 ילדים מהחברה שלנו + 3 ילדים מהחברה השניה בביצפר [של היזמים] נשארנו כדי להציג את המצגת שלנו מהתחרות האזורית מול כל המורים של ז', ח', ט'. ואז הלכנו לקניון והשמנו
ורק אז עפנו לנו לים כדי להנות עם כל השכבה ועם המדוזות
[עקצה אותי מדוזה בזרת ביד.. :| עכשיו אני ילדה עם ידיים מוכות ><] ואממ... זהו, אני בכיתה י' עכשיו ^^ NO MORE ט'2

כן,13 מקצועות!!

שנה הבאה גם יש לשון ופיזיקה ולא יודעת עוד..
אבל יש מקצועות שיורדים. זיוווו הייתה לכם מסיבת סיום?

olsen cool

New member
וואו איזה ציונים מעולים!../images/Emo12.gif

הנה שלי: תושב"ע-70 תנ"ך-80 תודה-95 אנגלית-96(5 יח"ל) טימטומטיקקה-70(מתמידה ויסודית בעבודתה)(4 יח"ל) לשון-83 אין לכם מושג כמה קשה היה לי להשיג את הציון והבגרות עוד ביום שישי ואין לי כח אליה ספרות-95 היסטוריה-90 תולדות עם ישראל-93 ביולוגיה-100(שקידתך והתנהגותך ראויים לשבח) מדעי המחשב-95 כימיה-62 של"ח-90 טכנולוגיה מוכללת-95 חינוך גופני-90 היה טוב וטוב שהיה. נשארה רק עוד בגרות אחת בלשון!

למעלה