איך היה?

sharki7

New member
איך היה?

מי היו המתמודדים? מי ניצח? מי היו השופטים?

חח..למה לא שירשרת אליי..?

לא משנה.. תשובות- המתמודדים היו (אני לא זוכרת את השמות שלהם,רק את מי שחיקה..) אז חיקו את: *חווה אלברשטיין *ערן צור וקורין אלאל (הופיעו ביחד,כי אלו שחיקו אותם הם זוג גם במציאות) *פבלו רוזנברג *גלי עטרי *יגאל בשן חח..מי שזכתה זאת חווה אלברשטיין והשופטים היו ניקי,מרגול,פבלו רוזנברג ושלומי שבת..! היה נחמד..!והאולפן מזה קטן!! חח אשמח לקבל תגובות גם מהמתמודדים בתוכנית..! חח..ביי ביי:]

אממ..לא..אבל בתחילת הצילומים

עוד לפני שהתחילו לצלם,אז הוא התחיל לשיר את השיר החדש של מאיה בוסקילה..מהסרט החדש "ימים של אהבה"

אמממ...

השופטים בתוכנית שלי היו הכי טובים... האולפן באמת קטן לא כמו שהוא נראה בחיים... וגם זה נראה בטלויזיה כאילו יש מלא קהל וגם זה לא באמת כך...

וואלה? את מי באת לעודד?

(אם את משפחה:) חחח..אם היית בתוכנית של חווה אלברשטיין שזכתה,אז אנחנו היינו כל הילדים שבאו ( ארגנו את זה מטעם היישוב שלי..),וישבנו בצד-איפה שלא צילמו:[ (בעצם..זה לא נורא..כי אז אף אחד לא ייצטרך לראות את התוכנית ולפחד להסתכל..חח)

חח..ודרך אגב-אני די חדשה ב"עסק"..

לא ממש יודעת כמה תוכניות מצלמים ביום ולמה..אזז.. לא חשוב..העיקר שאני מבינה את עצמי..:]

כןן..! אני ממתן! חח..שמעתם את זה

משם? חשבתי שרק דידי שמע..גם לא..אבל כנראה שכןן:] והצבעתי לחווה אלברשטיין-הרוב אצלנו הצביעו לה..

פלג מים1

New member
"אני בטח אמור להצביע בעד החיקוי

שלי, אבל..." זה מה שאני זוכרת שהוא אמר בסוף. לא זוכרת מה בדיוק אמר על החיקוי, אבל לטעמי האישית היה לא רע בכלל.

למעלה