איך היה סופ"ש?

איך היה סופ"ש?

תספרו קצת מה עשיתם, איך ביליתם? שיהיה שבוע טוב לכולנו

אני ...

אני חולה די הרבה זמן... אבל מאחר ומעט התאוששתי..אז ..ביום שישי בערב נסעתי לדרום (נחל אמיצהו, נאות הכיכר) לטיול ג'יפים ליל ירח מלא, מדורה, ובישול אוכל מקסיקני בפויקה חזרתי בשמונה בבוקר היה מקסים ...

שרשירית

New member
ואוו, איזה סוף שבוע מדליק

עכשיו מבינה לאן נעלמת! טוב לשמוע שאת מרגישה יותר טוב.
לא יכול להיות יותר מושלם מטיול ג'יפים בליל ירח מלא + כל התוספות. אחלה דרך לפתוח את השבוע.

שרשירית

New member
סופ"ש שלי

נפגשתי ביום שישי בצהריים עם 2 חברות מהפורום: שוב מתחילה מחדש
ונעה שבדרך
. פגשתי שתי מקסימות, מצחיקות, אלופות העולם והיה לי כייף לא נורמלי. טיילנו בתל אביב והעברנו יום שישי לדוגמא כולל בתי קפה והסתובבות בחנויות. צחקנו וקישקשנו למוות. נהניתי מאוד! ובערב סתם קרעתי את העיר... לא משהו מעניין

aviavram

New member
רעיון מטורף לסוף שבוה הבא הבא ראשון של החופש|

קרית שמונה קניון לב הקריה בדרך לצימר שליד החרמון אפשר בזול עם בית ספר שדה חרמון כ 140 ללילה לאדם כולל ארוחת בוקר האמת התחיל כבדיחה אבל לאט לאט אני מתחיל לחשוב שזה יכול להיות רעיון אז אם אפשר מנהלת -מפחד כבר לבקש כי כמעט נעצו אותי אבל זו המילה נכון ?-בבקשה לנעוץ עם תאריכים רלונטיים אם החודש זה יכלול בליסה עצמית ללא גבול של דובדבנים ופירות יער כ 40 לאדם גקוזי טבעי באל חמה שודדים לא לפרסום רכיבה על סוסים במרום גולן כ 100 לשעה לאדם והתאבדות המונית סינגלית במפל השחור או בזויתן חינם ואם יהיה יום שלישי ה'-ש' גם שייט אסדות בירדן הסוער כמעט כמו בתורכיה ומסיבה כמובן ב שישי והבאולינג 24 אם לפני 7 בערב סינגלס עם ילדים יתקבלו במאור פנים- מקווה תאריכים מעשיים 30 יוני 14 יולי נא לבחור ולהצביע

שרשירית

New member
../images/Emo122.gifהתחרפנת, עד שברחתי משם

כנראה שלא הבנת... חזרתי לפני חודשיים למרכז אחרי 4 שנים בגולן.
עבדתי כמעט 4 שנים בחמת גדר
- וזה המקום הכי יפה שיש והאנשים שם הכי מקסימים, עד היום קופצת לבקר בכל הזדמנות. פעם בחודש מגיעה לגולן עם הילד לבקר את הגרוש.
חרשתי כל מקום שיש באזור הצפון כולל מפל שחור+לבן שנמצאים 5 דקות מהבית. כולל קטיף פירות עצמי או לא עצמי או מהסופר. אז אפשר להבין שקצת נמאס לי...
אז מה שאהבתי הכי הרבה זה הבאולינג ועדיף ברמת גן
בטווח הקרוב בשבילי הטיולים צריכים להיות כמה שיותר קרוב לבית במרכז כדי שאם אקבע את הג'ננה אוכל תמיד לנשום אוויר צלול באיזה קניון. ולא אל תשפטו אותי (כי אני לא רדודה כמו שאני נשמעת
) - זו אני שגרתי 4 שנים במושב ברמת הגולן ולא אתם
צריכה קצת זמן צינון

aviavram

New member
יפה נרשם מונית למדריכה ראשית

תעשי משהו למען החברה אנחנו לא ה X נכון ? ובלי קשר ונדר גם ברמת גן אני ואת לבד ? התחלקת על סחוג או משהוא ? אני נושך ולדברי ה X אלים בטח גם שלך אומר עליך

שני התאריכים רלוונטים מבחינתי

אבל אני חושבת שאני אוותר על בית ספר שדה ואסע להתנחל בבית ספר "והלאה וכאן"

../images/Emo25.gifאני בעד!

בשני התאריכים אני עם הבנים.. אצטרך לראות בהמשך. בכולופון - לא אצטרף ללינה אבל בשמחה לטיולים אגב - אם זה יהפוך למשהו שבאמת יתקיים - אפשר להזמין צימרים פה במושב. יש מקומות נחמדים.

aviavram

New member
למה רק לשאול לדעתי השואל יפה יעשה אם יחל לספר

בעצמו

צודק../images/Emo45.gif

בואו נראה: הלכתי המון
ישנתי מעט
פגשתי אנשים שהיה לי מאוד נחמד איתם
צחקתי הרבה
נעלבתי לא מעט
התגברתי
התחלתי שבוע חדש בתקווה לאחד טוב יותר

aviavram

New member
החשוב ההתגברתי

והמשכתי הלאה חצופים האנשים האלה להעליב .?

חצופים? לא יודעת../images/Emo4.gif

אין לי מושג מה עבר להם בראש באותו רגע ולמה איבדו את הטאקט ו/או הרגישות הבסיסית כלפי מי לידם/מולם. נתתי לעצמי כמעט יום שלם להתבחבש בעלבון שלי (שזה יום שלם יותר מהמתוכנן) והיום בבוקר החלטתי שדי ושחררתי אותו לשלום
אני מקווה שאת השיעור שלי למדתי ואני אדע איך להתנהג בפעם הבאה

aviavram

New member
בתחושת אינסטיקט בסיסי -טעות

בדור א למדת -לוחץ ?לדבר

לדבר על מה?

אתה מדבר כשאתה חושב שיש טעם. אם אין טעם לא מבזבזים זמן. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאני אדבר (ממילא זה לא יהיה באותו רגע, כי מה שקרה לי היה כמו בסרטים המצויירים - המשפט חלף על פני בלי פגע ואז נעצר בחריקת בלמים והבין שפספס. הסתובב ונכנס בי בכל הכח) מה אני אגיד? מה זה חוסר הטאקט הזה? מה הטמטום? מה חוסר הרגישות? אין צורך. ממילא לא נראה לי שהצד השני היה מעוניין בהמשכיות כלשהי, אז כמו שכתבתי למעלה - אם אין טעם, לא מבזבזים זמן.

למעלה