איך היה לכם היום?

איך היה לכם היום?

לי היה יום נחמד
שעה ראשונה-של"ח.דיברנו על הטיול השנתי,מי מכין מה וכל מיני כאלה שעה שנייה-לשון.הייתי בטוחה שהיא תבחן אותי
בסוף לא שעה שלישית-היה אמור להיות שחלק במעבדה עם המורה למדעים וחלק עם היועצת של ביצפר אבל היום כולם היו עם היועצת.סתם היה משעמם שעה רביעית-היה אמור להיות פיזיקה אבל נכנסה מישהי שהסבירה לנו על האגודה למלחמה בסרטן וב23 לחודש מתרימים שעה חמישית-פונקציות.משעמםםםם אתמול חברה שלי החליטה שאני אוהבת איזה ילד מהכיתה והוא אותי בגלל שאמרנו לה שהיא אוהבת איזה ילד מהשכבה כי הם כל הזמן רבים והיא משגעת אותי עם זה!היא אמרה לכל העולם שאנחנו חברים
אז אמרתי לאחד הילדים שיגיד לילד הזה מזל טוב על זה שהם חברים והוא בא אליי והרביץ לי
זה כאב
היומיים האלו היו נחמדים יחסית ליום שלישי
חופש נעים לכוווווווולם

LINDSAY15

New member
../images/Emo46.gifהיום הגרוע של השנהה

זה התחיל בטוב התחלתי ללמוד היום ב-11 ואח"כ היה לנו בוחן בתנ"ך לא הבני כלום אבל כלום עד כדי שהגשתי לה דף ריק כל היום הייתי בדיכאוןן!
ובתימתומטיקהה הביאו לנו מלא מלא מלא ששיעורים שאני לא יודעת לעשות ושצריך להגיש לה עד כדי בכי כדי לראות עם את מוכנה למבחן..!אינלי מוש איך לעשות את השיעורים מי שלא יעשה אותם לא יעשה תמבחן!
אוקי ונעבור להסטוריה יומיים אחרי החופש יש לנו עוד מבחן אינעל עבוקקקק מלא מלא להתכונןן
די זה לא היום שלי בכללללללללללל פליז פליז תרגיעו אותיי
מישהו פעם הגיש למורה את הבוחן עם דף ריק?!?!זה בחיים לא קרה לי

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דמני הייתי במיני דיכאון
זה התחיל גם אצלי מעולה, בשעת מחנך. עבר לאנגלית, היה בוחן שנראה לי שהלך דיי טוב, ואז היסטוריה בעעעעעעעעע זה היה שיעור לפני מבחן [המבחן ביום חמישי אחרי החופש
] אני כל כך הולכת להכשללל, אני לא יודעת כלוםםםםםםםם
אלוהים ישמור, אם ככה זה עם המבחנים אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות עם הבגרות

LindZiv Cohan

New member
גמני**

אה, ואם אני לא מצליחה בבוחן כלשהו ולא מבינה כלום אני פשוט שומרת את הדף אצלי ולא מגישה למורה כלום. אבל זה קורה במאת לעיתים רחוקות

LINDSAY15

New member
../images/Emo7.gif אני מקווה שלא יהיה לי ע יום כזה

והחופש?סתם חופש מפגר רק ללמוד וש.ב

היום עבר בסדר...

המחנכת שלנו חזרה מהחופשה(סוף סוף כי כבר לא סבלתי ת'מורה עם המבטא ספרדי הזאת
) אח"כ אני וחברה שלי בהפסקה התחלנו לשיר שירים מהדיסק השני של לינדזוש'(איזה כיף שיש חברה שגם אוהבת את לינדזוש אהה?!) ובשיעור השלישי למדנו הנהל"ח והיא עשתה לנו בוחן פתעעעע אייי זה היה מעצבן
אני חושבת שאני אקבל 40 בעעע
וזהוו
נ.ב אני מורידההה a prairie home companion הסרט של לינדזי וזה עוד מעט גומר יאיייי אני מתה כבר לראות

LindZiv Cohan

New member
את לא מעדיפה לראות את הסרט

במפגש? [אם את באה] או פשוט בקולנוע? כי דרך אגב זו גם סיבה למה סרטים לא מצליחים, אנשים מורידים ומורידים.

ברור שאני הולכת לראות ת'סרט

אני חסרת סבלנות לכן הורדתי אבל זה לא מונע ממני ללכת גם לראות בקולנוע

למעלה