איך היה השבוע !!!!

איך היה השבוע !!!!

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif My nice week...../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Hard To Say שיר השבוע לא של דה יוזד: Feeling Good-Muse After The Rain- Cinema Bizarre Father Of A Son- The Ark להקת / אלבום השבוע: Muse Cinema Bizarre קליפ השבוע: המ..~ אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עיצבן- אבא. שימח- ת"א. [וגם שהתחילו לשבות חלקית אצלנו
] אירוע- אין. ציטוט השבוע: בעודי עונה על סיכום השבוע החביב עד ביותר הזה, נועה צועקת "Stay" כל הזמן >< אז אמרתי לה "Don't Stay! Go!!" בתכלס, זה היה יותר מצחיק ממה שזה נראה
מתנגן בראש / פלייליסט: Miss Murder-AFI תמונת השבוע:
תמונה חדשה

MyUsedRomance

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שיר השבוע של דה יוזד: My Pesticide שיר השבוע לא של דה יוזד: Cute Without The 'E'-Taking Back Sunday Let It Die-Foo Fighters Crushcrushcrush-Paramore ועוד
להקת / אלבום השבוע: Paramore קליפ השבוע: Crushcrushcrush-Paramore תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על טבעי
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אין לי כסף
ציטוט השבוע: "מה זה דילדו?"
קארין (לא אני
) היא כזאת מטומטמת
מתנגן בראש / פלייליסט: Shadow Of The The Day-Linkin Park תמונת השבוע: אין לי כוח

../images/Emo69.gif../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: Knife Vs. Face Round 1-DD,G להקת / אלבום השבוע: החדש של אוונג'ד קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=rpo7A5xUNmM *גומרת* תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: להקת האחים הערומים XD משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:הממ.. ראסטה, ת"א.. שטויות ציטוט השבוע:המממ.. לא נראה לי יש משו כזה מתנגן בראש / פלייליסט:נגמר ג'וני סניפר ומתחיל דונט לוק באק אין אנגר תמונת השבוע: -

מותק1212

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo119.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Pretty Handsome Awkward
שיר השבוע לא של דה יוזד: LEATHERMOUTH-Whats A Pulse Got Ta Do With It LEATHERMOUTH-Murder Was The Case That They Gave Me Mindless Self Indulgence - Faggot Mindless Self Indulgence - Stupid Mother Fucker Mindless Self Indulgence - Straight To Video Mindless Self Indulgence- 1989 כל Appetite For Destruction של גאנז Muse- Starlight Muse- Supermassive Black Hole Muse- Knights of Cydonia Pantera- Cowboys From Hell Linkin Park-Shadow Of The Day
להקת / אלבום השבוע: להקת השבוע-RHCP אלבום השבוע- You'll Rebel To Anything של MSI
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=QM58KKA0plo
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט-"להחליק אותה"
, "גבעת הפחד 1+2" תכנית- חברים, מופע שנות ה-70.
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: משהו שעיצבן...המון דברים
מן שבוע מלחיץ כזה, חוץ מזה...יש בעולם אנשים מאכזבים
משהו ששימח- יום כיף עם אח שלי, תל אביב עם עינת וארוחה משפחתית. אירוע השבוע- יומולדת של חברה.
ציטוט השבוע: Jimmie Urine: "I love you baby...I want to have the fuck sex with you baby! I want to put you in the handcuffs baby"
מתנגן בראש / פלייליסט: Muse-Starlight
תמונת השבוע:
XD

O L g i T

New member
בואנה אני חייבת לציין

יענו עם כמה שפרנקי אליל וזה חח וגם פנסי פרפ עוד היו איכשהו סבבה וזה.. לטרמאות' ממש בלתי נסבלים חח לאדעת אני לא יכולה לשמוע אותו צורח שם הוא פשוט לא יודע.. וזהו ואגב אם היו מגיבים משו רע על להקה שאני שומעת הייתי מתעצבנת אבל הגבתי את זה לך כי סתם נזכרתי בזה ורציתי להביע את דעתי אז אל תתעצבני חח ~פיס~

מותק1212

New member
חח לא מתעצבנת../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

אני יכולה להבין אנשים שלא מתחברים לLEATHERMOUTH כי זאת באמת מוזיקה שלא הרבה אננשים אוהבים. רק צרחות כל השיר... אז על טעם וריח אין להתווכח

O L g i T

New member
חחחחחח זה לא שיש לי בעיה עם צרחות כל השיר..

המוזיקה האהובה עלי היא הארדקור אחרי הכל
הקטע זה שיש לי בעיה עם הצרחות -שלו- חח

מותק1212

New member
אה, אוקיי ../images/Emo9.gif../images/Emo119.gif

לי אין בעיה
חחח אבל כל אחד והצרחה האהובה עליו

O L g i T

New member
חחחחחחחחחח

יוו אני לא מאמינההה עד שכתבתי את כל זה זה נחמק#&%!%#$!@ חח טוב גם ככה אף אחד לא היה קורא את זה אז זה לא כזה הפסד גדול לאנושות חח

עונה.. ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: My Pesticide שיר השבוע לא של דה יוזד: Foo Fighters - The Pretender, Killing In The Name Of - Rage Against The Machine להקת / אלבום השבוע: The Red Jumpsuit Apparatus, Bad Religion, קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סודות נעולים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הלכתי להדפיס חולצה של דה יוזד, הייתי בחנות 40 דק', ויצאתי בלי חולצה. :( ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: Grim Goodbye - The Red Jumpsuit Apparatus תמונת השבוע:

למעלה