איך היה המפגש ?

nerod 72

New member
היה נחמד ביותר....../images/Emo13.gif

היינו 6-7 אנשים... ישבנו בבית קפה נחמד בעזריאלי , היתה אחלה אווירה ... חבל שלא באו יותר אנשים, מקווה שבקרוב נעשה מפגש נוסף...

אני יותר מאשמח , אורן ../images/Emo8.gif

והלוואי , ושוב זה יהיה איפשהו בעזריאלי , זה באמת נגיש יותר לכולם , גם לאלו שגרים בצפון קל יותר להגיע . שמחה לשמוע שנהנתם .

Just Golan

New member
היה ממש נחמד

חוץ מהעובדה ששכחתי את הדיסק שאבישי הכין לי על השולחן בבית קפה. בכל מקרה זו פעם אחרונה שלי בעזריאלי. מקום איכס... פעם הבאה נמצא מקום ראוי יותר

DBTK

New member
לא נראה לי מקום הכי נוח בעזריאלי

אולי נגיש להגיע אליו מצפון, דרום, אבל כמקום למפגש בין אנשים הוא לא הכי מתאים, לדעתי. שמח בכל זאת שנהנתם ושיהיה עוד מפגש או מסיבה של מדונה וחברי הפורום.

אם לא בעזריאלי , אלא מקום אחר בתוך ת"א , אז..

יהיה עדיף אם זה יהיה באמצע השבוע , או יום חמישי , רק לא שישי , כי שישי מוגבל בתחבורה ציבורית . ובאמצע השבוע אין בעיה יש תחבורה ציבורית , יש רכבות עד מאוחר , אז יהיה הרבה יותר נוח . ובנימה אופטימית זו , שיהיה שבוע מקסים לכולם .

X Offender

New member
מסתמן ! : מסיבת השקה ל DVD החדש.

טיזר ראשוני ! מסיבת השקה ל -DVD של S&S יצא לפועל לקראת סוף מרץ עם יציאת ה-DVD לחנויות כמו תמיד מסיבת מדונה ענקית רצופה בלהיטי המלכה מכל הזמנים קליפים על מסכי ענק, הפתעות פרסים כמו במסיבות הקודמות יהיה שווה ! וזה כמובן יערך בת"א עדיין לא ברור המקום פרטים נוספים בקרוב

DBTK

New member
בעזרת ה' זו תהיה הפעם הראשונה שאבוא

למסיבה שכוווווווווולה MADONNA
כמובן שגם אם זה יהיה בתל אביב ולא בצפון. וכמובן אני כבר מחכה לDVD שיוצא (למרות שכבר יש לי אותו
).

Tam1r

New member
פיספסתי את המפגש.

יש גג לאחותי במרכז תא ליד הסנטר. יהיה מגניב.

למעלה