איך היה היום שלכם?
מתחיל להתייבש בפורום... אז ספרו איך היה בביצפר... או משהו כזה... לי היה יום ממש כיפי בהתחשב בעובדה שחברה שלי שוב לא באה לביצפר (כבר אמרתי שהיא באה יום כן יום לא, נכון...?) השיעור הכי כיפי, היה דרמה! הילדה המגעילה מיום שישי לא באה היום וגם לא ממש היה איכפת לי ממנה... עבדתי בקבוצה עם 2 חברות טובות שלי וידיד שלי וזה היה כזה כיף! היינו צריכים להמציא איזה 2 סצינות על אלימות או התעללות פיזית... אני הייתי האמא, ג'נה היתה הבת שלי, סטייסי הפסיכיאטרית של ג'נה וקולין שאמור להיות בעלי... זה הולך ככה... קולין יושב בסלון וקורא עיתון מבקש ממני להביא לו בירה, אני עסוקה, מסדרת את הכוסות ואומרת לו לקום לבד, הוא ממשיך לבקש ואני ממשיכה להגיד לו שיזיז את התחת השמן שלו וייקח לבד (שמנו בזה קצת הומור, תודות לי... חחח...
) הוא בא לקום ולהרביץ לי ואז ג'נה באה ומתחילה לצעוק עליו שלא ירים עליי יד וכאלה כמו שהוא עשה לה מגיל קטן והקיצר אנחנו מזה טובים ומשכנעים... וג'נה פשוט מדהימה! אוקיי נחזור לסצינה... אני רצה למטבח להתקשר לפסיכיאטרית ותוך כדי הצעקות שלהם אני וסטייסי (הפסיכיאטרית) מדברות על החצאית החדשה שקניתי בעיר ושיצאתי עם חבר שלי ובגדתי בקולין וכו' וכו'... (אמרתי לכם שהוספנו הומור...) אחר כך אני באה להרגיע את ג'נה אבל היא צועקת עליי שאף פעם לא עשיתי כלום ואני מנסה לשכנע אותה שאני לא יכולה לשלוט עליו וכו' וכו'... עד שדופקים בדלת וזו סטייסי והיא באה ומחזיקה את ג'נה ואז אני נותנת אגרוף (לא אמיתי חחח...
) לקולין ואני וסטייסי מפשפשות לו בכיסים... סטייסי אומרת... got me a gold ring ואני:got myself a credit card וככה נגמרת הסצינה... חחחחח... פשוט נקרענו כשתכננו את זה זה היה כזה מצחיק... אחר כך כשנגמר השיעור אני וג'נה המשכנו לדבר על כמה שזה היה כיף ומצחיק וזה... והיא אמרה שאני שחקנית טובה ושיש לי קול נעים ושיש לי קול מרגיע..שבאמת יכול להרגיע מישהו עצבני...
יווו... אני גאה בעצמי... חחחחח...
אוי וקרה לי גם משהו מגעיל בהפסקה.... זוכרים את מרטין? זה שאמר לי שהוא דלוק עליי והיה מציק לי במחשבים...? אה לא? טוב חפיף... רבנו כזה בצחוק בהפסקה ואז הוא ביקש סליחה ואמר גם לי לבקש ממנו סליחה אז לא רציתי אז הוא אמר שאם אני לא מבקשת סליחה הוא ינשק אותי בכוח... הקיצר לא הבנתי מה הוא רוצה אז צחקתי עליו ואמרתי לו "נו תנסה..." הקיצר הוא ניסה וכמעט נישק אותי בפה יאאאאאאקק..... איזה גועל!!! הקיצר מהר אמרתי: ok sorry sorry soryy!!! טחחחחחח.......
זהו, זה היה היום שלי... מה איתכם? בעצם ספרו על השבוע שלכם... (שהתחיל היום...
) בה ביי...
מתחיל להתייבש בפורום... אז ספרו איך היה בביצפר... או משהו כזה... לי היה יום ממש כיפי בהתחשב בעובדה שחברה שלי שוב לא באה לביצפר (כבר אמרתי שהיא באה יום כן יום לא, נכון...?) השיעור הכי כיפי, היה דרמה! הילדה המגעילה מיום שישי לא באה היום וגם לא ממש היה איכפת לי ממנה... עבדתי בקבוצה עם 2 חברות טובות שלי וידיד שלי וזה היה כזה כיף! היינו צריכים להמציא איזה 2 סצינות על אלימות או התעללות פיזית... אני הייתי האמא, ג'נה היתה הבת שלי, סטייסי הפסיכיאטרית של ג'נה וקולין שאמור להיות בעלי... זה הולך ככה... קולין יושב בסלון וקורא עיתון מבקש ממני להביא לו בירה, אני עסוקה, מסדרת את הכוסות ואומרת לו לקום לבד, הוא ממשיך לבקש ואני ממשיכה להגיד לו שיזיז את התחת השמן שלו וייקח לבד (שמנו בזה קצת הומור, תודות לי... חחח...