איך היה היום שלכם?

איך היה היום שלכם?

מתחיל להתייבש בפורום... אז ספרו איך היה בביצפר... או משהו כזה... לי היה יום ממש כיפי בהתחשב בעובדה שחברה שלי שוב לא באה לביצפר (כבר אמרתי שהיא באה יום כן יום לא, נכון...?) השיעור הכי כיפי, היה דרמה! הילדה המגעילה מיום שישי לא באה היום וגם לא ממש היה איכפת לי ממנה... עבדתי בקבוצה עם 2 חברות טובות שלי וידיד שלי וזה היה כזה כיף! היינו צריכים להמציא איזה 2 סצינות על אלימות או התעללות פיזית... אני הייתי האמא, ג'נה היתה הבת שלי, סטייסי הפסיכיאטרית של ג'נה וקולין שאמור להיות בעלי... זה הולך ככה... קולין יושב בסלון וקורא עיתון מבקש ממני להביא לו בירה, אני עסוקה, מסדרת את הכוסות ואומרת לו לקום לבד, הוא ממשיך לבקש ואני ממשיכה להגיד לו שיזיז את התחת השמן שלו וייקח לבד (שמנו בזה קצת הומור, תודות לי... חחח...
) הוא בא לקום ולהרביץ לי ואז ג'נה באה ומתחילה לצעוק עליו שלא ירים עליי יד וכאלה כמו שהוא עשה לה מגיל קטן והקיצר אנחנו מזה טובים ומשכנעים... וג'נה פשוט מדהימה! אוקיי נחזור לסצינה... אני רצה למטבח להתקשר לפסיכיאטרית ותוך כדי הצעקות שלהם אני וסטייסי (הפסיכיאטרית) מדברות על החצאית החדשה שקניתי בעיר ושיצאתי עם חבר שלי ובגדתי בקולין וכו' וכו'... (אמרתי לכם שהוספנו הומור...) אחר כך אני באה להרגיע את ג'נה אבל היא צועקת עליי שאף פעם לא עשיתי כלום ואני מנסה לשכנע אותה שאני לא יכולה לשלוט עליו וכו' וכו'... עד שדופקים בדלת וזו סטייסי והיא באה ומחזיקה את ג'נה ואז אני נותנת אגרוף (לא אמיתי חחח...
) לקולין ואני וסטייסי מפשפשות לו בכיסים... סטייסי אומרת... got me a gold ring ואני:got myself a credit card וככה נגמרת הסצינה... חחחחח... פשוט נקרענו כשתכננו את זה זה היה כזה מצחיק... אחר כך כשנגמר השיעור אני וג'נה המשכנו לדבר על כמה שזה היה כיף ומצחיק וזה... והיא אמרה שאני שחקנית טובה ושיש לי קול נעים ושיש לי קול מרגיע..שבאמת יכול להרגיע מישהו עצבני...
יווו... אני גאה בעצמי... חחחחח...
אוי וקרה לי גם משהו מגעיל בהפסקה.... זוכרים את מרטין? זה שאמר לי שהוא דלוק עליי והיה מציק לי במחשבים...? אה לא? טוב חפיף... רבנו כזה בצחוק בהפסקה ואז הוא ביקש סליחה ואמר גם לי לבקש ממנו סליחה אז לא רציתי אז הוא אמר שאם אני לא מבקשת סליחה הוא ינשק אותי בכוח... הקיצר לא הבנתי מה הוא רוצה אז צחקתי עליו ואמרתי לו "נו תנסה..." הקיצר הוא ניסה וכמעט נישק אותי בפה יאאאאאאקק..... איזה גועל!!! הקיצר מהר אמרתי: ok sorry sorry soryy!!! טחחחחחח.......
זהו, זה היה היום שלי... מה איתכם? בעצם ספרו על השבוע שלכם... (שהתחיל היום...
) בה ביי...

נעמצי

New member
טוב, עכשיו תורי......

השבוע התחיל ברע כי רבתי עם אבא. בסוף הסתבר שזה לא מה שאני חושבת ואז אנחנו כזה בסדר זמנית ביננו. היום בית ספר היה נחמד. כאילו, לא משהו מיוחד אבל הייתי אצל היועצת שעה כי אבא דיבר איתה היא אמרה לי את כל הבולשיט שלה על עזרה פסיכולוגית ושיש לי מחסומים רגשיים שאני צריכה לפתוח ושהיא פה בשבילי וכל הבלה בלה בלה הזה והמסקנה שלה - שבלית ברירה הסכמתי זה שאנחנו הולכים כל המשפחה ליעוץ משפחתי.......לא אצלה אלא אצל פסיכולוג בשם שניידר, שוהא מומחה בלה בלה בלה. אבל רגע, את הדבר הכי חשוב שכחתיל ספר לכם. כריס? זוכרים אותו? הוא עשה איתי את הפרויקט בטכנולוגיה שקבלנו בו 98? בכל אופן הוא ניגש היום בהפסקת צהרים ואמר לי שיש בית ספר מסיבת אביב- מה שלא ידעתי- עוד שבוע וחצי ושאל אם אני רוצה לבוא איתו. עכשיו, הוא הבהיר לי שזה בתור ידידים ואמרתי לעצמי שאין כל סכוי שאני אמצא דייט ממש למסיבה - כי אני עוד לא מכירה פה כל כך אנשים נחמדים והסכמתי. הלפ!!!!! מה אני אלבש????? אני חייבת להוריד קילו עד המסיבה...... זהו.

M o n t a n a

New member
מסיבת אביב- נעמצי!

המסיבה תהיה בלילה, ביום, איזו מן מסיבה זו תהיה, עם מה? לפי פרטים אלו אני יכולה לייעת לך מה ללבוש :) ובמקום להוריד קילו עד המסיבה- לכי 4 פעמים לחדר כושר השבוע ושבוע הבא פעם אחת, ותראי פיגוזית!

M o n t a n a

New member
חחח... אוקיי, תורי! :)

השבוע שלי היה קצת מוזר. סאם, ידיד וסטוץ מהעבר רוצה לחזור אלי, וגיליתי זאת בכך שהוא השאיר לי הודעה קולית שהוא רצה שאני יבוא למסיבה אצל חבר שלו, עם שימלה סקסית כמוני, ושהוא מת לראות אותי. לא באתי, כי באותו ערב עישנתי מלא גראס, והייתי תשושה ולא רציתי לבוא איתו מסוממת. ואז גיליתי שלא הייתה מסיבה, והוא רק רצה להגיד לי שיש מסיבה כדי להפגש איתי. ואז היום הייתי מגעילה אליו (איתי לא מתעסקים!), והוא התחנף, וכל פעם שהלכתי לבדי, הוא ישר הצטרף. חתיך, חתיך- אני בחיים לא יענטז עליו יותר! אממ... ואז חברה שלי, שהיא הצטרפה לבית הספר סיפרה לי היום שאבא של חברה הכי טובה שלה נרצח ביריות, מול החברה שלה! זה קרה בקולומביה, איזה נורא! אני בכיתי, ואני בכלל לא מכירה את חברה שלה... והיום תכננתי עם חברה שלי טיול לאמסטרדם בקיץ, ועם חברה אחרת שלי טיול לפריז, שהיא תבוא אלי ללונדון, ואז נלך לפריז (לחבר שלה). ו... אני מארגנת girls night in אצלי בבית, שישי שבת- אלכוהול, פיצות וסמים- חופשי! חחח וזהו! מוזר, כפי שאמרתי :)

M o n t a n a

New member
שעברתי ללונדון...

שעברתי ללונדון הייתי ילדה טובה תל אביב. ושהצטרפתי לבית הספר, הקפיצו אותי כיתה (וגם הקפיצו אותי בישראל כיתה) אז פה אני כיתה י'... אז החבר'ה שלי בני 16 מינוס פלוס. ובאירופה זה קצת אחרת הנוער מישראל, לא?

זה שאירופה זה קצת שונה

לא אומר שצריך ללכת ולהשתכר ולעשן אבל אם זה מה שאת רוצה - סבבה, אני כנראה אף פעם לא אבין את זה.

M o n t a n a

New member
אממ... רק לרקורד-

אני לא משתכרת.. אסור לי, מבחינת בריאותית. רק מעשנת... וגם אם הייתי בארץ, הייתי קרוב לוודאי מעשנת, ובלי קשר לנוער, או לגיל או וואטאבר, אני אוהבת גראס.ולא להגיד שגראס זה לא בריא, בגלל שזה בולוקס! זה עוזר לי להרדם, ונותן לי השראה, וזה מגניב לטעמי. וזה מה שיש לי להגיד בנושא. דרך אגב, מאיפה את?

Flying Camel

New member
גראס זה טוב!!

ו montana אני גם כן מלונדון איך זה שלא שמעתי ממך בפורום עדיין? נו.. אז איך היה היום שלי? בסדר אני יודע, לא היה לי כוח ללכת לביצפר ובכלל תכננתי ללכת לשגרירות לסדר כמה דברים לקראת החזרה לארץ, דרכון, צבא וכ`ו. אבל לא יצא בסוף, אז המשכתי לישון עד 2 בצהריים ואבא העיר אותי ואמר לי שצריכים ללכת לעיר לאיזה משרד ולחתום על כמה דברים כדי לקבל את הדרכונים הבריטים..עוד איזה שבועיים אנחנו כנראה נקבל 4 דרכונים יפים ונחמדים שאיתם אני סוף סוף יוכל להכנס למרוקו!!! ולעבוד בכל אירופה בלי בעיות ולהכנס לאוסטרליה בלי ויזה וגם להודו!! אז אני סוף סוף רואה שהיתה סיבה מספיק טובה לשליחות הזאת שלנו...סתם לא רק זה אבל בעיקר..
וזהו... אני שולח אליכם אהבה!!! וגם

Flying Camel

New member
אני גר...

בהנדון ליד גולדרז גרין ולומד בית ספר הישראלי של לונדון... כמה זמן את פה ואיפה את גרה?

M o n t a n a

New member
ואני...

יש לי חבר'ה בגולדרס גרין. אני גרה ב- St john's wood, כבר פה 6 חודשים בערך. ולומדת בנאטינג היל, ב- D.L.D . מלא זמן שלא פגשתי ישראלים . . .

Flying Camel

New member
חזרתי..

אז רגע מה אתם בעצם עושים בלונדון? יש לך icq? כי אין לי עברית במחשב ואני כותב במקלדת הוירטואלית הזאת וזה מעצבן!!!

הקיצר מתוקה....

או שמא "מתוק" (?) אם זה אתה... אז שוב, אתה לא מצחיק... אבל אם זו מישהי מהפורום שהחליפה כינוי או משהו... את מוזמנת לעדכן...

האמת?

דווקא מתאים ללונדון בגיל 14 להתשכר, להתמסטל, להז**** וללבוש שימלה סקסית... האמת, מתאים לכל בריטניה... חברה שלי כבר שכבה עם מישהו בגיל 12... וכששאלתי אותה אם לא איכפת לה שקוראים לה ז*** ופרחה אז היא אמרה שלא... לדעתי בארץ יש יותר מודעות ויותר מתרחקים מבנות כאלה... ומפחדים מסטיגמות כאלה בארץ... (רוב הבנות...) פה זה כאילו קול... אלה דברים שגם אני בחיים לא אבין...

למעלה