איך היה החג

איך היה החג../images/Emo35.gif

נו מחר זה נגמר, כמה ארוחות... כמה אנשים.... ואף אחד לא היה פה אתמול לספר, נו אז איך היה? יש חוויות?

extream

New member
קוש חיית לילה מה?

לי הי דווקא חג רגוע בדרך כלל זה מלא משפחה אח שלי מגיע מחו"ל משה וכמו 40 איש מלא בלגן השנה כולם התפזרו והיה שקט אולי מדי אבל היה לי מלא זמן לעצמי ולבלות אז אני בכל זאת מאושר

נרקי

New member
סבבה של חג../images/Emo45.gif

אכלתי הרבה שישי בערב אכלתי הרבה יום שבת.. ועכשו כואבת לי הבטן
עשיתי טעות אנוש שאכלתי כל כך הרבה
חוץ מזה יצאתי יום שישי
היה כיף
בשבת הייתי עם חברה שלי שיחות נפש וכאלה.
ובערב יצא לי לדבר עם ידיד שלי לשעבר

Natalila

New member
התחיל סבבה, נגמר בבאסה

החג שלי התחיל בסדר... יום שישי סיימתי משמרת אחרונה שלי בעבודה והמנהל שלי הודיע לי שהייתי 10 ושהוא רוצה שאני אמשיך לעבוד בפרוייקטים אחרים איתו
באתי הבייתה, סידרתי, בישלתי, עזרתי לאמא. בערב באו אורחים ואכלנו... גם שתינו
והיה ממש נחמד בערב יצאתי עם חברים טובים
יום שבת הייתי בים ופעם ראשונה רכבתי על אופנוע ים וזה הדבר היכ כייפי לעשות
ואז... בערב ישבתי עם 2 חברות טובות לפטפט בפארק והיום בבוקר...
נפגשתי עם האקס... התערבנו מזמן על איזה משהו והייתי חייבת לו אייס קפה אז הוא שלח לי הודעה בבוקר שהוא מוותר לי על האייס אבל בא לו לשבת איתי בפארק.. פרשנו שמיכה מתחת לשמיים בצל ופתאום הוא מוציא מהמקרר אייס קפה שהוא הכין איזה מקסים הוא..
די לא עשה לי טוב בכלל... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זהו, חג שמח ויום טוב לכולם

נטלי ../images/Emo24.gif

לפעמים עושים דברים ואח"כ לא טוב לנו איתם, לא נורא העיקר ללמוד מטעויות, מקווה שהבנת שלהיפגש עם אקס ויש אליו רגשות זה לא דבר חכם לעשות בכלל.

סופה10

New member
../images/Emo24.gif

בובה מי כמוני יודעת שאם האקס כבר לא צריך להיפגש שזה רק מחזיר את הזכרונות הטובים ומיד מתגעגעים ואח"כ כועסים על עצמנו שנתנו לזה לקרות... מחבקת אותך ומבינה אותך אני במצב שלך... אל תשכחי שאצלי הוא גר 2 רחובות מתחתי... אל תיפגשי איתו שוב אלא אם כן אתם בתכנון של לחזור אחד לשני! בהצלחה בובה בכל דרך שתבחרי!

Natalila

New member
תודה מקסימות ../images/Emo47.gif

תודה על התמיכה וההבנה כן, כנראה שזו טעות אבל אנחנו במצב מסובך כי כל החברים שלנו הם משותפים
תודה על הכל... לילה טוב

למעלה