איך היה במצעד הגאווה?

שפנפן

New member
איך היה במצעד הגאווה?

אני אישית מאוכזב אבל נשאיר את זה לאחר כך. חשוב לי לדעת איך אתם הרגשתם לגביו. לחלקינו זה היה המצעד הראשון אז זה עוד יותר מעניין.

u300

New member
לדעתי

חמור מאוד ש"הצבעים שלנו" לוקחים חלק במצעד הגאווה במתכונתו הנוכחית. האם לא מאחריותנו למחות על אבלות כאלה?

שפנפן

New member
אני בהתחלה לא הסכמתי עם אודי

אבל כרגע אני מרגיש לגבי המצעד קצת חוסר עונים. עבדנו ממש קשה כדי לעשות פליירים, שלטים ואת כל הציוד של גיאות ובתור מפלגה באמת נראנו טוב. אבל הרגשתי שלא העברנו את המסר שלנו טוב השנה. שנה שעברה היינו בפעם הראשונה (נראה לי) קבוצה גדולה ומגובשת שמפגינה נגד המצעד ביחד. השנה לא צעדנו עם שאר הארגונים הפוליטים משום מה ואפילו שניסיתי להכניס סיסמאות נגד המצעד במגפון לא ממש עזרו לי להכניס אותם לתודעה. בסופו של היום, הדבר שהכי שבר אותי זה שהיינו צריכים לשלם עשרה שקלים לכל פעיל כדי שהוא יוכל להחלק פליירים בהפנינג. היו שם מעט אנשים יחסית.. המון פרחות וערסים שסתם באו לרקוד והמון המון אנשים מאוד סתומים. בקיצור אפילו פעילים לא הצלחנו לגייס במצעד הזה אז אולי אנחנו צריכים דרך אחרת להפגין נגד המצעדים הבאים. אבל יש גם דבר טוב שקרה אתמול (-: גילינו שגייסנו 25 אנשים מהאתר של הצבעים!

רק רוצה לציין

שלפחות בידיעות ובמעריב ציינו בכתבות על המצעד איזה פעיל יחד שקרא "לא רוצים מסיבות, כן רוצים שיוויון זכויות"
אז אולי בכל זאת זה השתלם. הגענו לתודעה הארצית. במעריב ממש נתנו לקטע הזה חשיבות.

שפנפן

New member
ראיתי את הכתבה ושמחתי :)

אולי זה כן היה שווה אבל תמיד אפשר ללמוד מטעויות.

מצעד ראשון בשבילי..

הייתי קצת מאוכזבת בגלל שלא הייתי עם מישהי, ובגלל השירים הנוראיים, אבל חוצמזה, היה נחמד. הכרתי חלק מכם ו.. היי, אנשים, אתם אחלה! מאוד אהבתי את כל האיחוד הזה של להט"ב, זה היה פשוט יפה.

למעלה