איך היה במפגש?

היה מדהים!

הגיעו: bertcat (המנחה) אבשלום אשכר טליה (Talia E) מיכל (deep ocean) אני (לא ביצעתי Tensegrity בגלל הנקע, אבל השתתפתי בדרכי) אחרי ש-bertcat העביר לנו את הסדרה הראשונה ("המסת ההתכוונות" או "הערת ההתכוונות") ביצענו את תרגיל "הדלקת הגוף" ועברנו לנוח קצת, לפטפט. נוצרה שיחה מדהימה, במהלכה בין היתר סיפר לנו bertcat על חלימתו. היו כאלה צחוקים, שחבל על הזמן!!! בסוף, לפני שנפרדנו, ביצענו תרגיל נוסף, במהלכו צעקנו אל ההתכוונות, שתבוא. ה"כוונה" (Intent), או "כוונה בלתי מתכופפת", בשמה המלא, היא המצרך הנחוץ ביותר בקרב מכשפים (לוחמים). הכוונה היא גם החומר שממנו עשוי היקום - והיא ישות בפני עצמה, שאפשר לקרוא לה. זה - היה - מדהים. וחבל על הזמן. וזה יתקיים שוב ביום חמישי הקרוב, בשעה 20:30 בפארק שמול רכבת צפון. תבואו בהמוניכם, אם רצונכם לחלק את האנרגיה שלכם מחדש ולהשתלט על החיים שלכם באמת, ממקום של עוצמה ופקחון. באהבה, בן

Dazed&Confused

New member
אני שוב נדהם...

כמה כתבת בדקות האחרונות? מאיפה אתה מביא את כל האנרגיות האלה.. מדהים! אז תודה לך בן, על ההשקעה שלך בפורום הנפלא הזה..

deep ocean

New member
הרשמים שלי

מאד נהניתי בטנסגריטי מ-א-ד!! לא הבנתי למה היה שלב ש- bertcat עצר את הכל, ואמר שהוא מבין למה קשה לנו לעשות טנסגריטי- אני מאד נהניתי!!!!!!! אבל אחר כך התחושות שלי היו מעורבות: 1. הסיפורים של BERTCAT גרמו לי רתיעה מהחלימה אם עד עכשיו רציתי אבל לא רציתי הסיפורים שלו בכלל נראו לי כמו משהו שיסחוף אותי וזה הפחיד אותי כי יש לי נטייה להיסחף לדברים לעומק שוב, כמו שקורה לי עם הספרים אני לא רוצה להיסחף למין עולם כזה של חלימה זה נראה לי כמו לקיים עוד חיים כאשר אנו במצב חלימה וזה מפחיד אותי משום מה 2. הסיפורים שלו ריתקו אותי והדהימו אותי 3. אמרתי זה מגוחך כל הסיפורים האלו, וקצת יצאתי מעצמי, הסתכלתי מלמעלה, וכל הסיטואציה הצחיקה אותי-איך הוא יושב, כולם מקשיבים ונדהמים. 4. הוא התחיל לשעמם אותי באיזשהו שלב אז נשכבתי אחורה על הדשא 5. טליה והסיפור שלה מאד עניינו אותי-וכאשר חזרתי הביתה התחלתי להרגיש שגם מסתכלים עלי ואפילו שמעתי רעשים. אמרתי לעצמי די, מה זה-אין פה אף אחד, את מושפעת ממה ששמעת. וזה עיצבן אותי-שאני מתחילה לדמיין דברים. 6. הייתי מאד מרוכזת בעצמי במפגש, ומאד שלווה. בעיקר הקשבתי (ואמרו לי משהו כמו-ואוו את מאד שקטה היום, זה יוצא דופן). זה נכון, הייתי מאד שלווה ולא הרגשתי צורך לדבר. 7. מאד נהניתי!!!!!

Oranus

New member
איפה זה יוצא -זה בת"א?

לא זכור לי פארק באיזור הזה שם? אפשר יותר פרטים? O.

Oranus

New member
בגן הזה שם? איפה שיש את

כל תחנות האוטובוס ? ליד רחוב ארלוזורוב? קרוב לדרך פתח-תקווה?? ענו בבקשה:) O.

אשכר

New member
התכוונות

גם ככה הסטטי את עצמי למודעות עמוקה יותר, אבל העובדה שלכולם בתרגיל הנ"ל, היתה אותה כונה ורצינות, (וגם לא קישקשו אחרי זה,) השאירה אותי במצב הזה להרבה זמן. כוונה בשבילי זה גם משהו שבעזרתו אני קם בבוקר קר, פורס עגבניות עם סכין קהה, דוחף חפצים ואנשים, ...עוזב את האינטרטט הזה והולך לעשות קצת מדיצציה
הכל...

למעלה