איך היה באילת???

choul

New member
איך היה באילת???

היה נחמד מאוד! התגעגעתם? בטח שלא
זה היה קצר! אז הייתי במלון אגמים..מלון מדהים מומלץ+(+ זה שלי סיון) וצללתי גם...וזהו יופי לי

סיונול

New member
מה שלך? זה שלי...! אל תגנוב!

גם אני צללתי עם דולפינים.. אבל שהייתי קטנה.. נם נכון זה כייף??

choul

New member
הממ

עשיתי כבר קורס לפני שנה..פשוט התגעגעתי לצלילה אז צללתי שוב זה היה פרט שולי

אתם מטורפים !!!

מה אתם לא יודעים שיש בים כרישים !? וסיון , שלא נדבר שדולפין זה כריש לא מפותח !! פחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד !!!

choul

New member
איך יעברו הכרישים את הרשת?

ואל תגידי עם השיניים הוא לא יכול לקרוע ברזל

גררררררררר !

כרישים יכולים לקרוע כל דבר ! לא ראית ים כחול עמוק ?? לא ראית מלתעות לדורותיו ?!? לא ראית מחפשים את נימו ?!?!

סיונול

New member
דולפין זה חמוד+.. חחחחח את ילדה

חולה.. תנסי לצלול זה ממש כייף...!:) מקסימום יאכלו אותך הכרישים הלא מפותחים.. בקטנה:)

הם לא יאכלו אותה!!!

היא לא טעימה...
בדיוק לפני שנה הייתי באילת וחצי מהשבוע שהייתי שם ישבתי עם הדולפינים! ווואי הם כאלה מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צילמנו אותם מלא מקרוב אבל מלאאאאא ונגענו בהם אבל לא צללתי כי אני פחדנית!!!!

מה מדהים בהם ?!

חיות מוזרות ! שהיינו בארה"ב באחד מהפארקים המוזרים האלו אבא שלי כמעט הרביץ לי בשביל שהוא יצלם אותי עם הדולפינים אבל סירבתי בכל תוקף ! חצוף ! יום לפני כן הוא לקח אותי לראות את מלתעות וכמעט חטפתי התקף לב אז הוא רוצה שאני אתקרב לכרישים לא מפותחים ?! לא תודה !! ורק שתידעי לך שאת ממש ממש לא נחמדה :/ !

סיונול

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.... דולפינים זה לא כרישים יא חסרת הבנה...

אני חסרת הבנה ?!

סיון !!! תירגעי !!! ואת לא מבינה , לי יש בעיה עם הים ! אני מסתכלת על הים ורואה כרישים ! פעם השתכרנו בים ותפסתי אומץ ונכנסתי לים אחרי 3 מטר הרגשתי נוגע לי ברגל( עיזבי שהמים אפילו לא הגיעו לי לברכיים ) ונכנסתי ללחץ ואז שחר בא והרים אותי לחוף :)))) אז אפילו דג זהב בשבילי זה כריש !!!

למעלה